L’Oreal Professionnel ‘Solar Sublime’ producten

Heel lang stond ik er niet bij stil dat je haar eigenlijk ook bescherming nodig heeft tegen de zon. Je huid is heel vanzelfsprekend maar je haar, tja daar stond ik niet echt bij stil. Totdat ik een pakketje ontving van L’Oreal met daarin de Solar Sublime lijn, dit zijn speciale haarproducten die bescherming bieden tegen UV straling. Ik ontving de drie producten uit deze lijn, namelijk: de Solar Sublime Herstellende Shampoo, Solar Sublime herstellende Haarbalsem en het nieuw toegevoegde product Solar Sublime Anti-Frizz Melk. Deze producten heb ik uitvoerig getest en ik heb ze natuurlijk ook meegenomen op vakantie. Benieuwd naar de producten en wat ik ervan vind, lees dan even verder…

Maar eerst wat meer informatie over deze producten:

Deze haarproducten zijn geschikt voor normaal haar, gekleurd haar of haar met highlights. De Solar Sublime technologie bevat MEXORYL S.O. wat een beschermend en isolerend laagje om de haarvezel vormt en bescherming tegen schadelijk UV-B stralen biedt. De positief geladen MEXORYL S.O.moleculen binden zich aan negatief geladen haarvezel. Daardoor wordt het haar langdurig tot diep in de haarvezel beschermt en verzorgt.

Nieuw toegevoegd aan deze lijn is de Solar Sublime Anti-Frizz Melk en dit is een hydraterende en beschermende spray. Het voedt je haar, het zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen en je kunt de spray gelijkmatig aanbrengen zodat het haar niet vet wordt maar lekker zacht blijft. De spray zit in een mooie gele verpakking en het doet me heel zomers aan. Een flesje bevat 150 ml en hier kun je best wel lang mee doen. Meteen bij het sprayen viel me op dat er een ontzettende lekker geur aan dit product zit, ik vind het een beetje ruiken naar abrikoos/perzik. Wanneer haarproducten lekker ruiken hebben ze bij mij meteen al een dikke plus. De spray kun je heel makkelijk in droog of vochtig haar doen en mijn haar voelt nadat het droog is gewoon net als normaal aan. Het wordt totaal niet plakkerig of stroef. Of het ook zorgt voor anti-pluis kan ik je niet echt vertellen want ik heb van mezelf niet echt pluizig haar. Dit product doet dus niets zichtbaar voor mijn haar maar het is wel een fijn idee dat mijn haar goed wordt beschermd tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product kost €14,55*

Ik ben gek op lekker ruikende shampoo’s en dat zit bij de Solar Sublime Herstellende Shampoo wel goed. Ook dit product zit in een mooie gele fles die ik qua vormgeving er mooi vind. De fles shampoo bevat 250ml en dat is wel redelijk veel voor een shampoo. De geur is ontzettend lekker en doet me weer denken aan abrikoos/perzik. Wanneer je de shampoo in je haar doet gaat het heel erg schuimen en dit vind ik wel heel fijn want zo heb ik het gevoel dat mijn haar lekker schoon word. Wanneer ik dit product gebruik zonder de Solar Sublime Herstellende Haarbalsem dan wordt mijn haar wel een klein beetje stug. Gebruik ik het in combinatie met de haarbalsen dan wordt mijn haar wel lekker zacht. Dit product kost €12,15*

Het laatste product uit deze lijn is de Solar Sublime Herstellende Haarbalsem en dit zit in een mooie stevige pot. In een pot zit 200 ml en dit is wel een normale hoeveelheid. Het product is vrij dik en ruikt ook net als de andere producten erg lekker naar abrikoos/perzik. Dit product doe je op handdoekdroog haar en laat je 2 tot 3 minuten intrekken. Daarna moet je het even grondig uitspoelen. Mijn haar voelt na het gebruik van de balsem heerlijk zacht aan en mijn haar heeft ook wel wat meer glans. Dit product vind ik de meest fijne uit de Solar Sublime lijn en ik vind het een echte aanrader. Dit product kost €16,45*

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik over het algemeen heel positief over deze producten. De L’Oreal Professionnel Solar Sublime producten zijn te koop bij o.a. kappers die L’Oreal verkopen.

*De L’Oreal Professionnel kapper is vrij zelf de verkoopprijzen te bepalen, dus het kan verschillen.

 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on L’Oreal Professionnel ‘Solar Sublime’ producten

 1. Marie
  13 juni 2011 at 09:22 (8 jaar ago)

  Die spray klinkt echt wel interessant!

  Beantwoorden
 2. janne
  13 juni 2011 at 10:04 (8 jaar ago)

  lijken me hele fijne producten!

  Beantwoorden
 3. Alyssa
  13 juni 2011 at 10:50 (8 jaar ago)

  Deze producten lijken me erg fijn!

  Beantwoorden
 4. Lovethatmakeup
  13 juni 2011 at 12:35 (8 jaar ago)

  Ik heb die balsem eens van een vriendin gebruikt, die wil ik wel hebben voor de zomer! Top spul :D

  Beantwoorden
 5. Miss MATC
  13 juni 2011 at 12:45 (8 jaar ago)

  leuke producten maar ik heb al te veel haar producten die nu op moeten

  Beantwoorden
 6. fre
  13 juni 2011 at 13:45 (8 jaar ago)

  ik stond er eigenlijk ook niet zo bij stil maar ziet er indd goed uit!

  Beantwoorden
 7. Randa
  13 juni 2011 at 13:53 (8 jaar ago)

  Lijken me fijne producten heb ook zoiets alleen een solar spray,

  Oh ja over de winactie; Heb mijn gegeves gemaild maar heb nog niks binnen!

  Beantwoorden
 8. Desirée
  13 juni 2011 at 16:09 (8 jaar ago)

  Ik vind de geur van deze producten zo lekker, helemaal zomers! ^^

  Beantwoorden
 9. Jennifer
  13 juni 2011 at 20:57 (8 jaar ago)

  De laatste foto van de Solar Sublime Herstellende Shampoo is een beetje .. tja, hoe zal ik het zeggen? Haha!

  Fijne reviews verder, maar ik zweer bij Andrelon!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *