H&M gaat samenwerken met Versace

Elk jaar heeft H&M een samenwerking met een groot modeontwerper of modehuis en na o.a. Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo en Lanvin is het nu de beurt aan Donatella van Versace. De collectie kun je in het najaar kopen en ook wordt er een pre-spring collectie ontworpen die je begin 2012 kunt krijgen…

De collectie bestaat uit items met veel kleur, prints en leer. Niet alleen de dames kunnen zich hullen in iets van Versace ook wordt er kleding ontworpen voor de heren. Volgens Donatella is het een collectie die echt typisch Versace is en die ook perfect is voor H&M. Waarschijnlijk zitten er in de collectie ook genoeg feestelijke jurkjes die natuurlijk in de maand december goed van pas komen.

De H&M Versace collectie is verkrijgbaar vanaf 17 november en is zowel in de online shop als in 300 verschillende H&M winkels te koop. De pre-spring collectie is vanaf 19 januari 2012 verkrijgbaar dus daar moeten we nog een tijdje op wachten. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte en ik hoop dat we snel de hele collectie kunnen bekijken, ik ben in ieder geval heel erg benieuwd!