Review Essence Meet_me @Holografics.com

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal al wel van de nieuwe LE collectie van Essence gehoord, namelijk de ‘Essence Meet_me_@Holografics.com’. Ik ben al veel verschillende reviews tegen gekomen en de meningen zijn nogal verschillend. Waar iedereen het sowieso over eens is, is dat deze collectie niet holografisch is maar meer parelmoer/duochrome. Ik heb uit deze LE twee verschillende producten namelijk de eyeliner en de cream powder oogschaduw. Benieuwd wat ik vind van deze producten, lees dan snel verder…

Ik begin maar meteen met het product waar ik het minst enthousiast over ben, ik heb het over de cream powder oogschaduw. Ik heb twee verschillende kleuren namelijk ‘Gagalectric’ en ‘Lil@c’. Dit is een oogschaduw wat creamy van structuur is. Ze zitten in een klein plastic potje met een zilveren draai deksel. De verpakking vind ik in ieder geval erg leuk en het werkt ook gewoon fijn. In het potje zien de kleuren er prachtig uit, vooral ‘Gagalectric’ is mijn favoriet! Wat ik meteen merk is wanneer ik de oogschaduw aanbreng dat er maar weinig kleur over blijft. Eerst lijkt de pigmentatie wel oke, maar wanneer je het aanbrengt op je oogleden zie je de kleur helemaal niet meer zo goed. Naast dat het niet zo fijn werkt begon de oogschaduw ook erg snel te creasen en dit was zelfs met basis eronder. Zoals je hoort ben ik helaas niet tevreden over deze oogschaduw en dit vind ik erg jammer want de kleuren zagen er veelbelovend uit. Deze oogschaduw kost €2,29.

(Kleurtjes nog niet vervaagd)

Dan de eyeliners, zijn die ook teleurstellend of zijn deze juist  fijn? Ik heb de kleuren ‘Blue Ray’ & ‘Prism@tic white’. De verpakking is prima, de dop ligt lekker in de hand en je kunt meteen de kleurtjes goed zien. Vloeibare eyeliner vind ik altijd best moeilijk aan te brengen maar met deze van Essence gaat het eigenlijk heel goed. Het kwastje is dun en puntig en daarom kun je er een goed strak lijntje mee zetten. Ik heb de blauwe al een keertje op gehad in EOTD, zie hier. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd. Een nadeel wat ik kan verzinnen is dat de eyeliner prikt op mijn oogleden. Dit gaat na een minuutje wel weg maar is toch eventjes vervelend. Of dit echt ligt aan deze eyeliners weet ik niet, misschien heb ik ook wel hele gevoelige oogleden? Over dit product ben ik wel tevreden omdat ze fijn werken, goed gepigmenteerd zijn en mijn ooglooks wat meer kleur geven. Deze eyeliner kost €2,29.

Zoals je hebt kunnen lezen vind ik de cream oogschaduw zeker geen aanrader en de eyeliners vind ik daarentegen wel fijn. Toch vind ik deze LE van Essence niet heel leuk, eerder teleurstellend. Waar ik nog wel heel nieuwsgierig naar ben is de ‘Body Oil’ daar heb ik positieve dingen over gelezen en ziet er erg mooi uit! Heb jij ook producten uit de Essence Meet_me @Holografics.com, zo ja wat vind jij ervan?

90 Comments on Review Essence Meet_me @Holografics.com

 1. Anna
  27 juni 2011 at 15:35 (11 jaar ago)

  Ik heb oook een aantal producten van deze LE Ben niet overal even tevreden over. De bodyoil is wel heel fijn. Geeft een subtiele glansje heel fijn voor tijdens stappen of feestjes

 2. femketje
  27 juni 2011 at 15:45 (11 jaar ago)

  ik vind de blauwe eyeliner wel mooi 😀

 3. Evelien
  27 juni 2011 at 15:45 (11 jaar ago)

  Dat ze prikken ligt niet aan jou, ik had er ook last van en meerdere meiden ok. Erg vervelend! Verder een leuke review, helaas vallen de producten mij wel erg tegen 🙁

 4. Alyssa
  27 juni 2011 at 15:53 (11 jaar ago)

  Ondanks dat de eyeliners niet holografisch zijn, vind ik ze wel heel mooi!

 5. sanne
  27 juni 2011 at 16:28 (11 jaar ago)

  Jammer dat bepaalde producten zo tegenvallen!

 6. Sanneke
  27 juni 2011 at 16:39 (11 jaar ago)

  ik heb me weten in te houden en niets van de collectie gekocht.
  nu denk ik: “gelukkig maar!”

 7. fre
  27 juni 2011 at 16:52 (11 jaar ago)

  hmm,had er in de winkel even naar gekeken maar sprak mij niet echt aan…

 8. charile
  28 juni 2011 at 10:02 (11 jaar ago)

  ik heb er niets van, het sprak mij niet zo aan
  x

 9. Fatima
  28 juni 2011 at 13:23 (11 jaar ago)

  Die witte eyeliner vind ik wel mooi! die heb ik bij onze kruidvat ook nogniet gezien..
  Ik wilde ook de body-oil kopen maar ik heb hem toch maar laten liggen 😛 Ik weet van mezelf dat ik die toch niet gebruik haha. maar ook die lichtroze kleur vind ik erg mooi! Die was hier helaas uitverkocht.

 10. Joyce
  30 juni 2011 at 00:18 (11 jaar ago)

  Ik wil er niks van kopen. Met creameyeshadows vind ik het sowieso al moeilijk werken en als ze gaan creasen al helemaal en eyeliner die prikt sla ik ook over, mijn ontstoken ogen zijn net weg!