Voor mijn verjaardag van mijn vriend kreeg ik de Triwa Grey Chrono en deze wou ik echt al super lang. Ik vind Triwa horloges gewoon heel erg mooi en ik ben dus nog elke dag super blij met mijn mooie cadeau. Maar nu wil ik eigenlijk nog eentje, het is toch leuk als je kunt afwisselen met je horloge. Alleen ik zit heel erg te twijfelen tussen twee, en daarom ben ik erg benieuwd welke jullie nou leuker vinden?Met de prijs hoef je verder geen rekening te houden want ze kosten beide €139,95, het zijn inderdaad vrij prijzige klokjes. Maar Triwa is wel een goed merk en de horloge ziet er mooi uit en ze zitten ook heel lekker, niet onbelangrijk. Ik zit te twijfelen tussen de Chorniche Chrono en de Pink Chrono. De laatste heb ik eigenlijk al heel lang in mijn vizier, ik ben namelijk een echte meisje meisje en een roze horloge mag dan eigenlijk niet ontbreken. Ik vind de combinatie met roze/goud ook echt heel tof. Alleen mijn huidige Triwa horloge lijkt ook wel weer erg veel op deze. De Chorniche chrono zit nog niet zo heel lang in de collectie en deze vind ik ook heel tof, vooral door de kleurencombinatie. Ik vind turquoise en oranje hele gave kleuren en deze ziet er ook wel een stukje anders uit dan de Triwa horloge die ik al heb. Beide vind ik ze dus heel erg mooi, alleen ik kan niet kiezen. En ze allebei kopen is geen optie want ik heb helaas geen geldboom in de tuin en ik heb eigenlijk ook niet eens een tuin ;D. Dus help mij kiezen!