Welke van de twee?

Voor mijn verjaardag van mijn vriend kreeg ik de Triwa Grey Chrono en deze wou ik echt al super lang. Ik vind Triwa horloges gewoon heel erg mooi en ik ben dus nog elke dag super blij met mijn mooie cadeau. Maar nu wil ik eigenlijk nog eentje, het is toch leuk als je kunt afwisselen met je horloge. Alleen ik zit heel erg te twijfelen tussen twee, en daarom ben ik erg benieuwd welke jullie nou leuker vinden?Met de prijs hoef je verder geen rekening te houden want ze kosten beide €139,95, het zijn inderdaad vrij prijzige klokjes. Maar Triwa is wel een goed merk en de horloge ziet er mooi uit en ze zitten ook heel lekker, niet onbelangrijk. Ik zit te twijfelen tussen de Chorniche Chrono en de Pink Chrono. De laatste heb ik eigenlijk al heel lang in mijn vizier, ik ben namelijk een echte meisje meisje en een roze horloge mag dan eigenlijk niet ontbreken. Ik vind de combinatie met roze/goud ook echt heel tof. Alleen mijn huidige Triwa horloge lijkt ook wel weer erg veel op deze. De Chorniche chrono zit nog niet zo heel lang in de collectie en deze vind ik ook heel tof, vooral door de kleurencombinatie. Ik vind turquoise en oranje hele gave kleuren en deze ziet er ook wel een stukje anders uit dan de Triwa horloge die ik al heb. Beide vind ik ze dus heel erg mooi, alleen ik kan niet kiezen. En ze allebei kopen is geen optie want ik heb helaas geen geldboom in de tuin en ik heb eigenlijk ook niet eens een tuin ;D. Dus help mij kiezen!

 

Dit vind je vast ook leuk...

58 Comments on Welke van de twee?

 1. Divaofgeneva
  11 mei 2011 at 10:57 (9 jaar ago)

  Ik snap dat je dit een moeilijke keuze vind, want ik vind ze ook allebei echt super. Ik zou kiezen voor de turquoise, omdat je al een Triwa horloge hebt wat erg op deze lijkt. Het zou zonde zijn als niemand ziet dat je een nieuw horloge hebt!
  Bovendien vind ik het turquoise erg apart en dat vind ik altijd erg leuk om te zien als mensen een apart sieraad om hebben. Dus ik zou als ik jou was voor Chorniche Chrono gaan :)

  Beantwoorden
 2. Beautyandso
  11 mei 2011 at 11:13 (9 jaar ago)

  Moeilijke keuze, beiden zijn leuk! Ik zou voor de roze gaan, die vind ik het mooiste.

  Beantwoorden
 3. Melissa
  11 mei 2011 at 11:20 (9 jaar ago)

  Lastig hé keuzes maken haha!
  Ik vind persoonlijk de turquoise wat aparter dan de roze.
  De turquoise staat bijvoobeeld stoer bij een spijkerbroek maar met een jurkje is het ook wel een lief kleurtje!
  Ik vind die kleur ook wat minder bepalend voor je outfit.

  Maarrrr het is natuurlijk jouw keuze.. succes ermee!
  Liefs,
  Melissa

  Beantwoorden
 4. Jozefien
  11 mei 2011 at 11:28 (9 jaar ago)

  Ik zou voor de turquoise gaan omdat je al een horloge hebt dat op het roze lijkt en dat je dan echt een ander kleurpalet krijgt. Je zegt dat je een andere kleurtje wilt, wel, dan is misschien een HELEMAAL ANDERS kleurtje de beste optie? :-)

  Beantwoorden
 5. Arantxa
  11 mei 2011 at 11:37 (9 jaar ago)

  Ik vind de blauwe erg mooi, maar die is ook weer erg trendgevoelig. Wat dat betreft denk ik dat de roze beter te combineren is en dat je daar langer plezier aan zult hebben. Maar aangezien je al die andere versie hebt is dat ook wel weer zonde. Meid, ik weet het niet, maar ik heb je nu redenen gegeven om de één of de ander te nemen. Nu moet jij nog kiezen! ;-)

  Beantwoorden
 6. Kimberly
  11 mei 2011 at 11:56 (9 jaar ago)

  De roze vind ik zelf de leukste, amar als je al het horloge hebt dat hier erg op lijkt is het misschien zonde van je geld, de turquoise is ook erg mooi, die valt zeker op!

  Beantwoorden
 7. Emily
  11 mei 2011 at 12:43 (9 jaar ago)

  Ik zou voor roze gaan!

  Beantwoorden
 8. Nathalie
  11 mei 2011 at 12:51 (9 jaar ago)

  Pink! Pink! Pink! ;)
  Ik ben ook een echt “meisjes” meisje, a girly girl, valt dat op? ;) Hihi!

  Liefs,
  Nathalie

  Beantwoorden
 9. Eline
  11 mei 2011 at 13:01 (9 jaar ago)

  roze!!!!

  Beantwoorden
 10. Noortje
  11 mei 2011 at 13:18 (9 jaar ago)

  Als ik heel eerlijk ben vind ik ze allebei niet geweldig, ik ben niet zo van de felle accessoires omdat ik dan altijd het idee heb dat het niet matcht met m’n kleding.

  Maaaaaaar als ik zou moeten kiezen zou ik toch voor de roze gaan! :) Laat je weten welke je gekozen hebt?

  Beantwoorden
 11. Diana
  11 mei 2011 at 13:37 (9 jaar ago)

  Roze!!!! En doorsparen voor de blauwe! :)

  Beantwoorden
 12. Marge
  11 mei 2011 at 13:38 (9 jaar ago)

  ik ben bang.. dat je op oranje/blauw snel uitgekeken bent; kijk naar je kleuren van je kleren; je hebt meer roze dan blauw en oranje dus de roze past het beste bij je kleding ook!

  Beantwoorden
 13. bertine
  11 mei 2011 at 13:39 (9 jaar ago)

  Ik zou een goedkope variant zoeken en beide kleuren nemen! OF ik zou voor de blauwe gaan, want die kun je vaker dragen (denk aan spijkerbroek oid), roze is echt een zomerse kleur vind ik

  Beantwoorden
 14. Lieke
  11 mei 2011 at 13:39 (9 jaar ago)

  Die blauwe!

  Beantwoorden
 15. sureyya
  11 mei 2011 at 14:09 (9 jaar ago)

  omg omg de blauwe is zoooo leuk!!

  Beantwoorden
 16. lisae
  11 mei 2011 at 14:38 (9 jaar ago)

  ”ice watch” een idee? soortgelijk.. in zelfde kleurtjes
  die zijn er vanaf 80/90 euro

  de turquoise vind ik trouwens het leukst!

  Beantwoorden
 17. iris
  11 mei 2011 at 14:56 (9 jaar ago)

  ik zou niet voor de roze gaan, je hebt al een horloge die er zo op lijkt! en hey, blauw & oranje; colorblocking! :D zoiezo moet je wel oppassen dat je horloge niet met je kleding vloekt, tenzij het echt je bedoeling is haha! :P

  Beantwoorden
 18. Carola
  11 mei 2011 at 14:59 (9 jaar ago)

  De roze is leuk, maar vind het moeilijk want de turquoise is ook erg leuk en misschien iets makkelijker te combineren.

  Beantwoorden
 19. Manon
  11 mei 2011 at 15:35 (9 jaar ago)

  Ikzelf vind de blauwe leuker! Ik heb zelf laatst ook een horloge in die kleur gekocht, dusja dat vind ik persoonlijk een leukere kleur. Misschien ook juist omdat het wat aparter is dan “standaard roze” om het ff zwart wit te zeggen haha.

  Beantwoorden
 20. Yvonne
  11 mei 2011 at 15:35 (9 jaar ago)

  Ik vind de turquoise het allermooist. Ook omdat je andere horloge al veel op de roze lijkt, dan is het wel leuk om iets anders te doen ;)

  Beantwoorden
 21. Laura
  11 mei 2011 at 16:05 (9 jaar ago)

  Ik zou de turqoise doen! Ik vind die roze een beetje standaard eigenlijk, en helemaal als je al een soortgelijke hebt zou ik het niet doen.
  Succes met kiezen! :D

  Beantwoorden
 22. Serena
  11 mei 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  Roze ofcourse,
  juist met een spijkerbroek en colbertje,
  maakt een wat stoerdere look weer wat ‘zachter’

  Beantwoorden
 23. Merel
  11 mei 2011 at 16:36 (9 jaar ago)

  Blauw (: dat is meer mijn voorkeur omdat ik niet echt een rozemeisje ben. Maar ik vind hem ook wat hipper/strakker er uit zien door dat peachy en blauw :D

  Beantwoorden
 24. Marjolein
  11 mei 2011 at 18:15 (9 jaar ago)

  Sowieso die blauwe ;) Ik vind de combinatie van alle kleuren daar veel mooier!

  Beantwoorden
 25. Leontine (leon10eke)
  11 mei 2011 at 18:24 (9 jaar ago)

  Met 3 meiden in dit huis, is de keuze natuurlijk simpel, roze..
  De turqoise is ook mooi, en als je huidige al roze is of erg op de roze lijkt, is de turqoise mss een verstandigere keuze. Maar vanuit mijn gevoel, definately roze!

  Beantwoorden
 26. Lotte
  11 mei 2011 at 20:02 (9 jaar ago)

  De roze – is het leukste!
  En mooi met het goud!
  Roze kombineerd ook gemakkelyk met je kleding!
  . Btw; ik vind het model van de horloges ook suupermooi ! (;
  ♥ x

  Beantwoorden
 27. Madelief
  11 mei 2011 at 20:28 (9 jaar ago)

  Moeilijk. Ik vind de roze eigenlijk wel iets leuker, maar je zegt dat je er al een hebt die daar op lijkt. Daarom zou ik voor de andere gaan, want dan kan je meer afwisselen. Hoewel het wel weer moeilijk is om die te combineren…

  Aargh, ik kan ook niet kiezen, sorry ik kan je hier écht niet mee helpen :(

  Beantwoorden
 28. flutterby271
  11 mei 2011 at 20:35 (9 jaar ago)

  Ik zou voor de turquoise gaan, die is het uniekst en toch lekker opvallend. :) Maar de roze is ook kei tof.

  Beantwoorden
 29. Annelies
  11 mei 2011 at 21:21 (9 jaar ago)

  Roze roze roze:)

  Maar de blauwe is ook zeker vet

  Beantwoorden
 30. Vanessa
  11 mei 2011 at 22:02 (9 jaar ago)

  ik zeg toch de Chorniche Chrono! Ik zal die nemen, omdat ik van felle kleurtjes en zeker de mooie turquoise kleur.

  xxx
  Nouu suc6 hiihiihii….

  Beantwoorden
 31. Hilde
  12 mei 2011 at 14:24 (9 jaar ago)

  Ik zou voor de roze gaan!

  Beantwoorden
 32. Cindy
  12 mei 2011 at 15:18 (9 jaar ago)

  Die turqoise is prachtig!

  Beantwoorden
 33. Martine
  12 mei 2011 at 21:02 (9 jaar ago)

  Lastig zeg! Ik vind ze allebei heel mooi, maar ik denk dat ik de turquoise leuker zou vinden als het klokwerk van de roze erbij zou zitten :P

  x Martine

  Beantwoorden
 34. Claudia
  12 mei 2011 at 23:49 (9 jaar ago)

  Ik zou voor de roze gaan! Ben zelf ook helemaal weg van horloges, heb veel van Guess waar ik echt blij mee ben. Laatst was ik in Duitsland en zag daar ook een erg mooi exemplaar van Fossil met een parelmoer keurige band, echt super mooi.

  Bij zo’n roze horloge past perfect een felroze colbertjasje! Ben al een tijdje naar 1 op zoek maar kom niet verder dan de Zara en deze vind ik qua pasvorm niet goed bij me passen, heb jij nog tips waar ik zoiets kan vinden?

  Beantwoorden
 35. Amber
  13 mei 2011 at 18:53 (9 jaar ago)

  Definitly de linker, veel beter te combineren met allerlei verschillende kleuren door de zachtgekleurde wijzerplaat. Daarbij zijn er op het moment veel van dit soort horloges te vinden (ook hele goedkope) en dan vind ik de roze toch een beetje goedkoop ogen!

  Beantwoorden
 36. roos
  14 mei 2011 at 13:50 (9 jaar ago)

  je moet het helemaal zelf weten natuurlijk, maar ik vind de roze mooier.

  Beantwoorden
 37. Emma
  14 mei 2011 at 15:03 (9 jaar ago)

  ik zou de blauwe nemen :) net wat aparter, ik heb het idee dat dit makkelijker samengaat met veel kleuren dan roze

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *