Persoonlijk deel 2!

Vandaag even geen fashion of beauty update maar even een persoonlijk stukje vandaag, hou je niet van persoonlijke artikelen dan moet je vooral niet verder lezen…

Een tijd geleden schreef ik ook al een vrij persoonlijk artikel en ik dacht er moet ook maar een deel 2 komen. Voor de mensen die dit graag willen lezen, hier een link naar dat artikel. Laatst kon je in een filmpje zien dat ik een puppy had gekocht en dit is echt mijn maatje geworden. We zijn echt dol op elkaar en kunnen bijna niet meer zonder elkaar. Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik last heb van paniekaanvallen en daardoor straatvrees heb en mijn maatje Puck heeft me al goed geholpen. Voorheen had ik bijna dagelijks wel een hevige paniekaanval en sinds Puck er is misschien 1x per week. Dit is voor mij zo fijn en geeft me zoveel rust. Waardoor dit precies komt weet ik niet, maar vaak als ik ‘onrust’ voel dan ga ik mijn hondje even uitgebreid knuffelen en dan word ik al weer rustig. Wanneer ik wel een paniekaanval heb komt Puck altijd direct bij me en gaat me dan allemaal likjes geven alsof hij voelt en weet dat het even niet zo goed gaat met zijn baasje. Ook helpt Puck mij om naar buiten te gaan. Ik vind het nog steeds lastig om uit mijn ‘comfort zone’ te stappen maar ik ben toch wat vrijer doordat ik nu wel even lekker naar buiten kan gaan wanneer ik dit wil. Vooral met dit mooie weer is dat heel fijn! Toch blijft naar buiten gaan een lastig een spannend punt voor mij. Maar ik blijf doorzetten en ik ga echt niet opgeven! Gisteren was het natuurlijk Koninginnedag en dat is sowieso een no go, want dat is veel TE druk voor mij. En ik vind het ook helemaal niet zo erg om dit te missen want ik hou van nature ook niet echt van grote mensen massa’s. Maar toch is het wel een beetje een moeilijke dag. Ik woon namelijk midden in het centrum van Groningen en krijg het feestgedruis dan ook goed mee en dan baal ik toch wel even dat ik niet even lekker mee kan doen. Ik ben nu  bijna 1 jaar ziek thuis en gelukkig gaat het al wel beter dan helemaal in het begin, maar van mij mocht het allemaal nog wel wat beter en sneller gaan want mijn leven staat op dit moment toch een beetje op on hold. Gelukkig blijf ik positief en vechten omdat ik hoe dan ook beter wil en moet worden. Niet alleen voor mezelf maar ook voor al die mensen die heel veel van mij houden. Volgend jaar ben ik gewoon feest aan het vieren met Koninginnedag!

Maar natuurlijk gebeuren er ook hele leuke dingen, en is het niet alleen maar mijn stomme ‘ziekte’. Zo gaat het erg goed met mijn blog en ben daar best wel trots op, vooral omdat ik dit helemaal zelf heb gedaan en heb bereikt. Natuurlijk ben ik jullie ook dankbaar maar ik weet ook gewoon dat ik keihard en met heel veel plezier elke dag aan het bloggen ben. Ik werk nu samen met een media bureau en zo kan ik fijn wat verdienen met mijn grote passie, mijn blog! Verder woon ik alweer bijna 1 jaar officieel samen in een heel leuk huisje samen met mijn hele lieve vriend en dit gaat erg goed. Natuurlijk hebben we ook gezinsuitbreiding gekregen (Puck) en met hem ben ik nog elk minuut van de dag blij mee, ja zelfs als hij een beetje stout is. Verder gebeuren er genoeg andere leuke dingen waar ik heel erg van geniet en waar ik erg dankbaar om ben.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens weer een persoonlijk stukje te lezen en de volgende keer dat ik een stukje schrijf over mezelf, beloof ik dat het weer een stuk beter met me gaat of dat ik misschien wel gewoon beter ben!

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Persoonlijk deel 2!

 1. Annelies
  1 mei 2011 at 16:44 (9 jaar ago)

  Ik vind het heel goed van je dat je dit met ons wilt delen!
  Puck is echt een schatje :)
  Ik weet zeker dat je volgend jaar koninginnedag gewoon gaat vieren!

  Beantwoorden
 2. fre
  1 mei 2011 at 17:05 (9 jaar ago)

  Het is lief om te lezen hoe jou band tussen puck is =)

  En wat goed dat het al wat beter gaat!

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  1 mei 2011 at 17:22 (9 jaar ago)

  Fijn dat we wat over jou kunnen lezen!
  Ik ben heel blij voor je dat je merkt dat het al wat beter gaat, dat verdien je! ;)
  Ik heb er alle vertrouwen in dat het straks weer helemaal over gaat Sanne!

  Beantwoorden
 4. Patricia
  1 mei 2011 at 17:37 (9 jaar ago)

  Hi Sanne,

  Fijn om te horen dat het beter met je gaat en dat Puck je daar bij kan helpen.

  Ik heb zelf 20 weken thuis gezeten met een burnout en ben nu weer langzaam aan het werk. Niet te vergelijken maar ik snap wat je bedoelt met dat het wel wat sneller mag gaan. Vaak ga ik sneller dan m’n lichaam en geest aankunnen en dan moet ik dat weer bekopen met een paar hele slechte dagen.

  Hou vol meid… het komt echt allemaal weer goed.

  XXX

  Beantwoorden
 5. Madelief
  1 mei 2011 at 18:16 (9 jaar ago)

  Wat fijn om te horen dat het goed met je gaat (: Ik hoop dat je snel weer makkelijk naar buiten kunt en feest kunt vieren!

  Beantwoorden
 6. Lisa
  1 mei 2011 at 18:26 (9 jaar ago)

  Leuk om zo een persoonlijk stukje te lezen :) Ben blij voor je dat je toch nog eventjes buiten kon gaan gisteren tijdens zo een drukke feestdag, ga zo door ^_^

  Ben ook blij voor je dat het zo goed gaat met je blog, dat verdien je want het is echt een hele leuke blog, ik kom er graag op :D Ga zo door en nog heel veel plezier in jullie eigen huisje met jullie lieve hondje Puck :D

  Beantwoorden
 7. Leonie
  1 mei 2011 at 18:42 (9 jaar ago)

  Knap dat je hier zo open over bent :)

  Beantwoorden
 8. Madelon
  1 mei 2011 at 18:59 (9 jaar ago)

  Wat geweldig wat zo’n huisdier kan doen, Puck is cute!

  Beantwoorden
 9. Marina
  1 mei 2011 at 19:18 (9 jaar ago)

  Dapper dat je jezelf bloot geeft aan een groot publiek, dat vraagt veel moed! Goed om te lezen dat het de goede kant op gaat, maar zo te horen is het wel een lange weg. Heel veel kracht toegewenst om de strijd tegen je ziekte te leveren! xxx

  Beantwoorden
 10. DalaLuz
  1 mei 2011 at 19:34 (9 jaar ago)

  Wat fijn om te lezen dat het met Puck samen inderdaad beter gaat :-) Opgesloten zitten in je eigen huis/hoofd is echt helemaal niet leuk. Maar je hebt het afgelopen jaar inderdaad iets moois opgezet waar je trots op mag zijn!

  Beantwoorden
 11. rianne
  1 mei 2011 at 21:43 (9 jaar ago)

  ik wist niet dat je last had van paniekaanvallen, ik volg je ook nog niet zo heel lang, maar het klint best heftig! Fijn om te lezen dat het beter met je gaat en ik hoop dat je genoeg steun krijgt van je vriend, familie en natuurlijk je lieve hondje. Je kan trots zijn op wat je tot nu toe al hebt bereikt en als je zo positief door blijft gaan komt het vast en zeker helemaal goed met jou! xx

  Beantwoorden
 12. Desirée
  2 mei 2011 at 09:19 (9 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat het zo lekker gaat met je nu meis, you go girl!

  Beantwoorden
 13. Diana
  2 mei 2011 at 11:23 (9 jaar ago)

  Een hond is je beste maatje en kan veel voor je betekenen…believe me I know! Fijn dat het beter met je gaat meid! En heel mooi dat je dit met ons wil delen. Liefs en een dikke knuffel voor Puck! xoxo

  Beantwoorden
 14. Leontine
  2 mei 2011 at 11:44 (9 jaar ago)

  Wat fijn dat het de goede kant op gaat, ookal ben je er nog niet. Rustig aan en kleine stapjes zetten, dan gaat het vanzelf beter.
  Maar je mag trots zijn op jezelf, op je blog, op je huisje, je lief en de kleine puck. Heerlijk dat je zo’n band met hem hebt opgebouwd. Je kunt er zoveel liefde en verdriet mee delen, en wat fijn dat hij jou zo tot steun is.

  Sanne, nog veel sterkte met je verdere herstel. Je komt er wel.

  Beantwoorden
 15. Lisanne
  2 mei 2011 at 14:29 (9 jaar ago)

  lang leve puck! (A)

  Beantwoorden
 16. Miss MATC
  2 mei 2011 at 15:52 (9 jaar ago)

  Leuk om te lezen! Ik heb zelf een hond en inderdaad een hond voelt onmiddelijk wanneer er iets mis met je is!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *