Alweer een tijd geleden dat ik een outfit of the day blogpost had maar deze hadden jullie nog van mij tegoed. Een tijdje geleden deed ik een bestelling bij de H&M en ik kocht o.a. een jumpsuit in de sale. Ik vind de jumpsuit een erg leuk kledingstuk maar meestal wel leuk bij iemand anders en niet bij mezelf. Toch kon ik de jumpsuit niet laten liggen voor 12 Euro dus verdween die razendsnel in mijn winkelmandje. En ik heb er absoluut geen spijt van, het zit namelijk heerlijk en zo slecht ziet het er ook niet uit, vind ik dan. Gelukkig heb ik jullie ook nog en ik ben heel benieuwd naar jullie mening, dus kom maar door!

Ik heb de jumpsuit zo gecombineerd dat het een leuke outfit is voor gewoon overdag. Ik had toevallig nog blauwe nagellak op en op zich kan het wel maar ik had het liever gecombineerd met oranje of rode nagellak. Om het wat netter te maken had ik de jumpsuit ook kunnen dragen met een blazer en een stel goede hakken. Wil je weten waar de rest van mijn kleding en accessoires vandaan komen lees dan snel even verder…

De jumpsuit heb ik gekocht bij de H&M maar ik vrees dat deze al niet meer te verkrijgen is. Mijn sandaaltjes en ring komen hier ook vandaan. Het zwarte hemdje is van Sutherland en mijn armbanden heb ik heel lang geleden gekocht bij Kruidvat. Op mijn nagels draag ik KOH nagellak in de kleur ‘No worries’.