Vandaag weer een ootd met een jasje waar ik echt gek op ben. Het jasje heb je al een keer kunnen bewonderen in een artikel waar ik liet zien wat ik had besteld bij de H&M. Het is een super mooi jasje die aan de ene kant stoer is maar door de kleur en stof toch ook weer heel vrouwelijk is. Het jasje is gemaakt van linnen en dat is ook te merken want het zit heerlijk. Ik hou niet zo van jasjes gemaakt van stugge stoffen (zoals bijv. een blazer) maar deze is heel soepel en zit als gegoten…Benieuwd waar ik alle items uit deze outfit heb gekocht, lees dan even verder…

Het jasje heb ik gekocht bij de H&M (online shop) en is nog in voorraad en je hebt het jasje ook in een mooie lichtgrijze kleur. De hemd die ik eronder draag is van Sutherland (o.a. verkrijgbaar bij The Sting). Mijn ketting heb ik gekocht een tijdje geleden bij Ydeltuyt.com. Mijn zonnebril heb ik ook gekocht in de online shop van H&M. Mijn tregging is van het merk Pieces en hier heb ik best wel veel verschillende kleurtjes van, ze zijn namelijk goedkoop en zitten heel lekker. Mijn schoenen ten slotte heb ik gekocht bij een hele goedkope schoenenwinkel in Groningen en ik weet de naam helaas niet maar ze zitten aan de Oude Ebbingestraat aan de linkerkant.

Wat vind jij van deze ootd?