Mijn palette stash!

Palettes, ik hou ervan en ik heb inmiddels al behoorlijk wat verzameld. Ik heb het dan over oogmake-up want gezichts en lippen palettes vind ik dan weer niet zo leuk. Mijn stash bestaat o.a. uit 88 palettes, uit 15 palettes en ik heb ook nog wat Sleek palettes. Ook al heb ik al behoorlijk wat en  waarschijnlijk heb ik alle kleurtjes van de regenboog er staan nog steeds wel wat palettes op mijn musthave lijstje. Waaronder wat van Sleek, deze zijn namelijk erg goed en ook nog eens vriendelijk voor mijn portemonnee. Ben je benieuwd naar mijn palette stash, lees dan eventjes verder…

Dit was mijn allereerste palette, een 88 shimmer palette. Ik kocht deze via Ebay en ik was ongeveer 20 dollar kwijt. Wat was ik blij met dit palette, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze niet meer zo vaak gebruik. Waarom weet ik eigenlijk niet zo heel goed want het is fijne oogschaduw wat goed gepigmenteerd is. Misschien deze toch maar weer wat vaker gebruiken…

Het volgende palette is ook een 88, maar dan het 88 warm palette. Dit was mijn tweede palette en deze heb ik eigenlijk nooit veel gebruikt (dit is ook wel te zien). De pigmentatie is namelijk niet zo goed en de oogschaduw is erg poederig (ik denk dat dit een nepperd is). Deze ligt dus veel in mijn kastje ‘niets te doen’.

Het Metal Mania 88 palette wou ik al heel lang en uiteindelijk heb ik deze gekocht, ik weet even niet meer zo goed waar. Ook dit palette pak ik ook niet zo gauw, maar wel het vaakst van alle 88 palettes. Hier zitten hele mooie warme kleurtjes in en deze kleurtjes zijn gelukkig wel goed gepigmenteerd.

Toen ik dit palette zag, het 15 Warm shimmer palette wist ik dat die van mij moest worden. Ik ben gek op bruine oogschaduw kleurtjes en dat zit bij deze wel goed. Er zitten hele mooie shimmer kleuren in maar er zitten ook wat matte kleuren bij en je kunt dit heel mooi met elkaar combineren. Dit palette pak ik best wel vaak en ik ben er gek op!

Na het 15 Warm shimmer palette moest ik natuurlijk ook nog een 15 Cool shimmer palette kopen. Hier zitten juist hele mooie koele kleuren in zoals: Paars, groen en blauw. Ook deze kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en ik heb er al heel wat mooie looks mee gemaakt. Ook dit is een goede aankoop geweest.

Het volgende palette van Coastal Scents de Think Pink was beschikbaar gesteld voor een winactie, alleen helaas mijn vriend had een pan per ongeluk kapot gemaakt en ik vond niet dat de winnares deze moest krijgen. Ik heb toen een nieuwe besteld voor haar en deze heb ik gehouden en dit was natuurlijk niet echt een straf, het is namelijk een heel mooi palette. Dit palette gebruik ik ook wel eens om als blush te gebruiken en dit kan natuurlijk ook prima. Ook dit palette vind ik een leuke aanvulling op mijn stash.

Het volgende palette is mijn allereerste van Sleek, de Chaos palette. Ik wou al heel lang een palette van Sleek kopen en op een dag dacht ik waarom bestel ik er niet gewoon eentje. De palettes kosten nog geen 8 Euro en ik had er al zoveel goede dingen over gelezen. Het Chaos palette bestaat uit matte felle kleuren. Op zich vind ik dit wel een leuk en goed palette maar er had van mij ook nog wel wat shimmer kleuren in mogen zitten, ik ben nu eenmaal gek op shimmer!

Mijn tweede palette van Sleek is de Original en die moest ik natuurlijk ook hebben. Hier zitten echt prachtige shimmer kleuren in en ook dit palette pak ik best wel vaak. De oogschaduw kruimelt wel een beetje en dat is ook het enige nadeel wat mij betreft aan Sleek oogschaduw, maar voor minder dan 8 Euro moet dat ook wel kunnen vind ik. Ik ben in ieder geval gek op mijn Sleek palettes en ik heb er dan ook nog behoorlijk wat op mijn verlanglijstje staan.

Dit zijn al mijn grote palettes in mijn stash. Nu ben ik heel benieuwd welke palettes jij in je bezit  hebt en of jij ook wat op je verlanglijstje hebt staan. Deze palettes die ik hier allemaal heb genoemd zijn o.a. verkrijgbaar bij: BeautyByElke, Enchantra en Boozyshop.

21 Comments on Mijn palette stash!

 1. Helena
  20 mei 2011 at 11:51 (9 jaar ago)

  Wat een prachtige paletten heb je zeg, zou er niet tussen kunnen kiezen ‘s ochtends i think :p

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   20 mei 2011 at 18:23 (9 jaar ago)

   Haha daarom gebruik ik ze denk ik ook niet zo vaak..Ik kies het vaakst toch voor mijn mono’s of mijn too faced eye palette :D

   Beantwoorden
 2. Jennifer
  20 mei 2011 at 12:16 (9 jaar ago)

  Wow wat veel palettes! Mijn eerste 120 palette (voor 8 euro op ebay) is naar me onderweg. Die kon ik goedkoper krijgen dan de 88, dus toen dacht ik .. ach 120, waarom ook niet?

  En van Sleek zou ik ook nog wel heel graag een palette willen, die zijn ook echt prachtig!

  Beantwoorden
 3. Joyce
  20 mei 2011 at 14:52 (9 jaar ago)

  Wat heb je een mooie palettencollectie! Zeker iets om trots op te zijn. Jammer dat je de warm niet gebruikt trouwens, je bent toch zo van de bruintinten?

  Beantwoorden
 4. janne
  20 mei 2011 at 15:49 (9 jaar ago)

  wauw! Die foto’s zijn altijd zooo mooi om naar te kijken! Vooral de 88 palettes!

  Beantwoorden
 5. Mabbina
  20 mei 2011 at 17:56 (9 jaar ago)

  Wat veel! weet je in morgen al wat je op gaat doen en in welke palette die kleur dan zit? ;)

  Beantwoorden
 6. Myrthe
  20 mei 2011 at 18:11 (9 jaar ago)

  Wauw, wat heb jij mooie palettes! Ik heb niet zo heel veel palettes, maar ik wil er wel graag een van Sleek, die lijken me heel fijn <3! xx

  Beantwoorden
 7. sanne
  20 mei 2011 at 19:17 (9 jaar ago)

  Hele mooie palettes! En wat een keuze heb jij ‘s ochtends!
  Ik zou denk ik niet eens meer weten welke kleuren ik zou gebruiken haha.

  Beantwoorden
 8. Pretty Beauty Land
  20 mei 2011 at 20:53 (9 jaar ago)

  erg leuke stash! Ik heb 2 88 palette matte en shimmer. een blush palette met super mooie kleuren! en 1 sleek palette, ik weet zo even niet welke.

  Beantwoorden
 9. Leontine (leon10eke)
  21 mei 2011 at 00:17 (9 jaar ago)

  Wat een mooie palettes! Ikzelf heb het 88 warm ook en het storm palette van Sleek, ik gebruik ze echt regelmatig, wil er van Sleek echt nog meer aanschaffen. De matte 88 of shimmer, vind ik iets te veel felle kleurtjes hebben, die ik waarschijnlijk niet zoveel zal gebruiken..

  Beantwoorden
 10. Danique
  21 mei 2011 at 11:11 (9 jaar ago)

  Wat een mooie palettes! Ik heb er niet zo heel veel, ik heb het 88 warm, think pink palette, die ik bij jou gewonnen heb :p en sleek storm palette.

  Beantwoorden
 11. Kirsten
  21 mei 2011 at 23:39 (9 jaar ago)

  Leuke palettes. Die think pink staat ook nog wel op mijn lijstje, naast een heleboel meer :P
  Ik zelf heb sindskort Sleek Sunset en Sleek Paraguaya, die zijn echt heel leuk en een 88-palette van Boozyshop die ik toch ook wel vaak pak

  Beantwoorden
 12. Miss MATC
  22 mei 2011 at 11:22 (9 jaar ago)

  Wow jij hebt er veel… wacht ik heb er zelf ook 5 :p

  Beantwoorden
 13. fre
  22 mei 2011 at 17:27 (9 jaar ago)

  mij lijkt het creative me #1 leuk

  veel felle kleurtjes!

  Beantwoorden
 14. Dhini
  22 mei 2011 at 22:38 (9 jaar ago)

  wauw…echt veel en mooi palette stash

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *