Leuk boek: P.S. I made this…

Wanneer je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik gek ben op DIY’s en fashionboeken. Ik zag op Girscene een banner met het boek ‘P.S. I made this…’ en ik werd meteen nieuwsgierig. Het is een boek boordevol met leuke mode Do It Yourselfs dus een echte musthave voor fashionminded crea bea’…

Het boek telt meer dan 25 DIY projecten en met dit boek ben je dus uren zoet. Er staan niet alleen fashion projecten in, zo zag ik ook een hele leuke DIY om leuke vaasjes te maken voor in huis. Het leuke is dat ze ook een site hebben waar ook heel veel leuke DIY’s op staan dus heb je geen zin of geen geld om het boek te kopen dan kun je ook hiermee uit de voeten, bekijk hier de site.

Ook heb ik nog even een filmpje toegevoegd over het boek:

Dit boek staat zeker op mijn verlanglijstje en als ik het boek heb gekocht ga ik zeker wel wat DIY’s met jullie delen. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat het boek Engels is, maar aan de andere kant mocht je niet zo goed in Engels zijn dan kom je vast ook een heel eind door naar de plaatjes te kijken. Het boek is te koop bij Bol.com en kost €15,99, valt mee toch?

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Leuk boek: P.S. I made this…

 1. Christine
  2 mei 2011 at 15:40 (9 jaar ago)

  Klinkt als een heel leuk boek, ik zet ‘m op mijn verlanglijstje :)

  Beantwoorden
 2. sureyya
  2 mei 2011 at 15:57 (9 jaar ago)

  zij heeft toch ook een blog? ik denk dat ik het eens tegengekomen was op Bloglovin

  Beantwoorden
 3. fre
  2 mei 2011 at 17:57 (9 jaar ago)

  Dit lijkt me echt een leuk boek!:D

  Beantwoorden
 4. kimberly
  3 mei 2011 at 09:24 (9 jaar ago)

  Heb al een aantal dingen van haar gemaakt! Geweldig..

  Beantwoorden
 5. Joni
  3 mei 2011 at 19:51 (9 jaar ago)

  Oeh, I like! :D Die gaat meteen op m’n wishlist! :D

  Beantwoorden
 6. Annelies
  3 mei 2011 at 20:04 (9 jaar ago)

  Klinkt erg leuk!

  Beantwoorden
 7. Jennifer
  4 mei 2011 at 12:45 (9 jaar ago)

  Klinkt als een erg leuk boek! Heel tof ook, en … let’s put it on my wishlist too!

  Beantwoorden
 8. Milady
  5 mei 2011 at 20:43 (9 jaar ago)

  Klinkt als een leuk boek, ik hou wel van zulke dingen maken :D Ik ga meteen even op de website kijken!

  Beantwoorden
 9. Ilja
  6 mei 2011 at 19:35 (9 jaar ago)

  Erg leuk, staat op mijn verlanglijstje!! Ben maandag jarig, dus komt goed uit >_<

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *