Copper Eyes!

In mijn filmpje van 4 mei (waarin ik een winactie aankondig) kreeg ik super veel opmerkingen over mijn ooglook. Veel van jullie vonden het een mooie look en zelf was ik eigenlijk ook wel tevreden. Daarvoor had ik ook al zelf besloten om er een make-up tutorial over te maken en die kunnen jullie over een tijdje op mijn blog zien. Tot die tijd moet je het even doen met de foto’s. Ik ben alvast benieuwd wat jullie ervan vinden?

Dit is hoe de ooglook ervan dichtbij uitziet. Ik heb deze look gemaakt met alleen maar NYX producten, behalve de mascara. Ik vind het wel een geschikte look voor overdag, tenminste ik draag het gerust overdag. Welke producten en hoe ik deze ooglook heb gemaakt kun je heel binnenkort zien in mijn filmpje!

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Copper Eyes!

 1. Manon
  11 mei 2011 at 17:09 (9 jaar ago)

  Een hele mooie look! Ben benieuwd naar de tutorial :)

  Beantwoorden
 2. Joyce
  11 mei 2011 at 18:42 (9 jaar ago)

  Mooie look, lekker neutraal voor alledag!

  Beantwoorden
 3. Leontine (leon10eke)
  11 mei 2011 at 19:52 (9 jaar ago)

  Erg mooie look, ben benieuwd naar de tutorial en welke producten je hebt gebruikt.

  Ik vind de sandaaltjes van Supertrash echt gorgeous!!

  Beantwoorden
 4. Dhini
  11 mei 2011 at 21:48 (9 jaar ago)

  mooi look

  Beantwoorden
 5. Vanessa
  11 mei 2011 at 21:57 (9 jaar ago)

  Je heb je oogschaduw mooi aangebracht!

  xxx

  Beantwoorden
 6. charile
  12 mei 2011 at 08:14 (9 jaar ago)

  Mooie look!
  Wil je hier een tutorial van maken?
  x

  Beantwoorden
  • charile
   12 mei 2011 at 08:23 (9 jaar ago)

   o hihi dat had je er al bij gezet ;p
   x

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *