Wil jij weten hoe goed jij in de markt ligt?

Ter promotie van de spannende thriller ‘Loft’, waar ik zo wat meer over vertel, is er een Facebook pagina aangemaakt waarin jij anoniem je eigen ‘Black Book’ kunt invullen. Hiervoor kun je de Loft Facebook pagina checken en zo kun je kans maken op een spannende dag én nacht met jouw crush in het decor van de film ‘Loft’…

Maar wat voor film is ‘Loft’ eigenlijk? Het gaat over vijf getrouwde mannen die in het diepste geheim een loft hebben waar ze rustig hun minnaressen kunnen ontvangen. Wanneer er op een gegeven moment een lijk wordt aangetroffen weten ze niet meer wie ze moeten en kunnen vertrouwen. Het lijkt mij een hele spannende film en ook de cast is indrukwekkend, zo spelen er in deze film o.a.Barry Atsma, Jeroen van Koningsbrugge en Anna Drijver. Benieuwd geworden, de film is vanaf nu verkrijgbaar bij Mediamarkt en Bol.com op Blu-Ray, DVD en Video on demand. Om deze film te promoten hebben ze een Facebook pagina aangemaakt waar jij een spannende date kunt winnen.

Maar hoe werkt dit nou precies? Jij kunt anoniem op de Facebook pagina aangeven wie van je vrienden jij wel ziet zitten en waar je wel een spannende date mee zou willen hebben. Maar dat niet alleen, jij kunt ook te weten komen hoe goed jij in de markt ligt. Wanneer je dit doet maak je kans op een echte date in de sfeer van de film met je secret lover. Nieuwsgierig geworden, klik dan hier..

(Advertorial)

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Wil jij weten hoe goed jij in de markt ligt?

 1. Kimberly
  16 mei 2011 at 15:06 (9 jaar ago)

  Ikzelf vond de film niet zo goed, was erg voorspelbaar en de film lijkt het idee te geven dat alle mannen vreemdgaan etc, maar dat is mijn mening :)

  Beantwoorden
 2. Tess
  16 mei 2011 at 15:43 (9 jaar ago)

  De Nederlandse remake van de meest succesvolle vlaamse film ooit, zoals men in vlaanderen zegt. Hollywood is nu ook bezig met een remake met bekende hotties :-) Wel eens benieuwd om de Nederlandse versie te vergelijken met de originele Belgische versie en ook de hollywood one off course!

  Beantwoorden
 3. Bertine
  16 mei 2011 at 20:14 (9 jaar ago)

  Ik vond het een super goede film! En zeker niet voorspelbaar;) Er kwam totaal iets anders uit dan iedereen dacht..

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *