Webshop Star-Chic.nl!

Via Twitter kwam ik terecht op de leuke webshop van Diana, zij is eigenaresse van de webwinkel ‘StarChic‘. Een leuke shop boordevol hippe sieraden, kleding, beachwear en tassen. Afgelopen vrijdag zag je ook al in mijn shopvlog leuke spulletjes uit deze shop voorbij komen en zoals beloofd, vandaag nog even wat meer info over deze leuke webwinkel…

Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet ben ik een fanatieke webshopper en ben ik altijd op zoek naar de leukste adresjes op het web. Star-Chic.nl is echt zo’n shop die zeker een plaatsje verdiend op mijn ‘leuke webwinkels’ lijstje. Diana verkoopt o.a. hele mooie sieraden en vooral de ringen en kettingen zijn mijn favoriet! En ben je nog op zoek naar een ‘kuise meisjes’ look-a-like oorbel, ook die vind je in de shop. Sinds kort is er ook een categorie Beachwear toegevoegd. Ben je dus nog op zoek naar een trendy strand outfit dan weet ik zeker dat je bij StarChic gaat slagen!

Verder kun je heel makkelijk met iDeal betalen en betaal je €4,95 aan verzendkosten ongeacht het aantal artikelen. Maar bestel je boven de €100 dan betaal je helemaal geen verzendkosten. Ik kan me voorstellen dat je nu heel benieuwd geworden bent naar de winkel, neem dus snel een kijkje in de shop!

9 Comments on Webshop Star-Chic.nl!

 1. kim
  11 april 2011 at 15:22 (9 jaar ago)

  gaaaf! Zeker een kijkje waard! (:

  Beantwoorden
 2. fre
  11 april 2011 at 16:55 (9 jaar ago)

  Ziet er leuk uit!<3
  ga zkr kijken!

  Beantwoorden
 3. Lisa
  11 april 2011 at 22:30 (9 jaar ago)

  Kende deze webshop nog niet, ziet er wel leuk uit :D Bedankt voor de tip ^^

  Beantwoorden
 4. Leontine
  12 april 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

  Hele leuke shop!

  Beantwoorden
 5. Annita Faustino
  12 augustus 2020 at 22:12 (2 dagen ago)

  I just want to say I am beginner to blogging and site-building and really savored your web blog. Likely I’m going to bookmark your blog post . You amazingly have amazing articles. Cheers for revealing your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *