Primark zomercollectie 2011

Het is misschien nog lente maar eerlijk gezegd kun je de zomerkleding al wel uit de kast halen want qua temperatuur lijkt het al meer op de zomer. De zomercollecties hangen ook al een tijdje weer in de winkels en zo ook bij de Primark. Zelf ben ik nog nooit in de Primark geweest maar daar komt hopelijk binnenkort verandering in. Ik lees altijd best wel veel positieve verhalen over de Primark en dan vooral over de schoenen en accessoires. De zomercollectie van de Primark ziet er ook heel goed uit dus het leek me wel leuk om hier een soort van ‘lookbook’ van te maken, mocht je dan nog naar de Primark gaan binnenkort weet je alvast een beetje wat je kunt gaan verwachten…

De kleding en accessoires die je hier ziet zijn kleurrijk en ik krijg er dan ook meteen een zomergevoel van. Ik hou wel van een beetje kleur dus deze collectie vind ik erg leuk. Toch moet ik nog steeds een beetje wennen aan de wedges. Het begint wel steeds meer te wennen maar of ik ze daadwerkelijk zelf ga dragen dat is nog even de vraag. Wil je nog meer zien van de zomercollectie, lees dan snel verder…

Dit is een wat minder opvallende collectie, maar daarom zeker niet minder mooi. Ook dit vind ik een hele leuke stijl en ik zou het zo dragen. Ik vind vooral die tas erg mooi!

Ik ben dit keer wel verbaasd over de collectie want vaak vind ik de collecties van Primark soms net, net niet. Maar deze items vind ik eigenlijk allemaal erg leuk en ik wil het liefst zo snel mogelijk naar de Primark om wat leuke dingetjes te scoren!

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on Primark zomercollectie 2011

 1. Tamarah
  26 april 2011 at 11:16 (9 jaar ago)

  óh wauw, die wedges en de zonnebril!

  Beantwoorden
 2. Arantxa
  26 april 2011 at 12:01 (9 jaar ago)

  Die eerste jurk is echt geweldig! Die móet ik hebben – hopelijk staat het mij!

  Beantwoorden
 3. lisa
  26 april 2011 at 14:01 (9 jaar ago)

  erg mooi! ik vind vooral de laatste sandaaltjes echt super!

  Beantwoorden
 4. Wieneke
  26 april 2011 at 14:55 (9 jaar ago)

  haha grappig, zulke papegaaienoorbellen had ik vroeger toen ik op de basisschool zat.. cool!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 april 2011 at 08:34 (9 jaar ago)

   Haha..die had ik ook inderdaad! Zo zie je maar weer dat alles weer terug in de mode komt :D

   Beantwoorden
 5. Lieke
  26 april 2011 at 16:26 (9 jaar ago)

  Ik vind wedges ook niet zo mooi hoor! (:

  Beantwoorden
 6. fre
  26 april 2011 at 17:03 (9 jaar ago)

  ik wou op gaan schrijven wat ik allemaal leuk vond maar ik vindt alles leuk!

  Beantwoorden
 7. Puck
  26 april 2011 at 20:00 (9 jaar ago)

  Als ik dit zie krijg ik zin om naar de Primark te gaan! Meestal vind ik het in de winkels tegenvallen.

  Beantwoorden
 8. Axelle (l)
  26 april 2011 at 20:41 (9 jaar ago)

  ik hou van de papegaaioorbellen en de zonnebril ö !

  Beantwoorden
 9. Madelief
  26 april 2011 at 20:47 (9 jaar ago)

  Was vorige week dinsdag in de Primark in Luik, wat jammer dat deze collectie er toen nog niet was want dan had ik waarschijnlijk óók kleding gekocht ipv alleen maar accesoires en schoenen hihi :D

  Beantwoorden
 10. Diana
  26 april 2011 at 20:58 (9 jaar ago)

  wow ik ga volgende week….JIPPIEE!!!

  Beantwoorden
 11. Manon
  26 april 2011 at 22:39 (9 jaar ago)

  Oeh die sandaaltjes zijn heel erg leuk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *