Leuke webshop Jewellista.com + winactie!

Een paar weekjes terug kreeg ik een mailtje van Melanie, eigenaresse van Jewellista.com, of het mij leuk leek om een samenwerking aan te gaan. Het leuke is dat Melanie ook een bezoeker van mijn blog is en een samenwerking leek me daarom extra leuk! Sowieso vind ik het heel leuk als jonge mensen een bedrijfje starten!

Jewelista.com bestaat sinds februari 2011 en is opgestart door Melanie. Zij is een 20-jarige student en heeft een grote liefde voor sieraden en dat is nou ook precies wat ze verkoopt in haar shop. De sieraden die ze aanbiedt zijn geïnspireerd door de sieraden die bekende fashionbloggers dragen. Er is een divers aanbod en de prijzen zijn erg fijn! In de shop vind je armbanden, kettingen, oorbellen en ringen en deze zijn allemaal hip en trendy. Naast dat ze leuke sieraden verkoopt is een goede service voor Jewellista ook erg belangrijk. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de shop, Melanie houdt ook nog een blog bij: www.jewellista.blogspot.com.

Afgelopen week kreeg ik een pakketje van Jewellista in de bus met allemaal leuke sieraden. Het was verpakt in een mooi zwart enveloppe en de sieraden zaten in een zwart organza zakje. Ik word altijd erg blij als mijn pakketje leuk is verpakt. De sieraden zien er allemaal erg mooi en goed uit en je gaat ze zeker een keertje voorbij zien komen in een outfit of the day.

Maar nu heb ik ook nog wat leuks voor jullie, want ik heb ook nog een winactie. Ik mag namelijk twee hele leuke uilenkettingen weggeven (zie afbeelding hieronder) Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg Jewellista en wearefashion op Twitter (is niet verplicht maar wel erg lief) en RT de volgende zin: Follow & RT @jewellista en @wearefashion om kans te maken op een hippe uilenketting http://bit.ly/frW5nK .
  • Verder wil ik graag dat je mij antwoord geeft op de volgende vraag: Welke sieraden vind je erg leuk in de shop? Laat Melanie en mij dat weten door een comment achter te laten op mijn blog.

Ten slotte meedoen kan t/m dinsdag 5 april, heel veel succes allemaal!