essence trend edition “you rock!”

In de maand mei komt essence weer met een hele leuke en verrassende trend collectie “You Rock!”. Deze collectie is te verkrijgen in de maanden mei en juni en is alleen bij de Kruidvat te koop. De “You Rock” collectie van essence ziet er qua verpakkingen en producten goed en veelbelovend uit. Lees snel verder om de producten en prijzen te zien…

Het seizoen van de festivals is binnenkort weer aangebroken en dat betekend veel harde muziek en lekker feesten. En daarom heeft essence deze leuke trend edition bedacht zodat je makkelijk een coole festivallook kun creëren. Ik vind de collectie er goed uitzien en ik ben vooral benieuwd naar de nagellakjes, de lipstains en de eyeshadow base!

essence you rock! – eyeshadow palette

Zorg dat je niet teveel hoeft mee te sjouwen naar festivals. In dit doosje vind je maar liefst zes powder eyeshadows. Met genoeg mogelijkheden en combinaties voor een compleet seizoen vol concerten. Met jouw ultieme festivallook kom je overal binnen! Ook in het compacte doosje: een spiegeltje, een tweezijdige applicator en een mini-kajal. €3,99

essence you rock! – eyeshadow base

Van de Kings of Leon tot de Beatsteaks: jouw oogschaduw moet en zal op z’n plaats blijven tot alle muzikanten het podium hebben verlaten. Deze basis zorgt ervoor dat je oogschaduw intens lang houdt en een mooie glans krijgt! Rock on, baby – dit feestje is nog lang niet over! Verkrijgbaar in 01 rock chick´s base. €2,29

essence you rock! – lipstain

essence you rock! lipstain is de ster van de show die het volhoudt tot de afterparty’s! Eenmaal opgebracht, blijven lippen prachtig en verleidelijk gekleurd tot de zon opkomt. Verkrijgbaar in 01 let me in rose en 02 your pink is on fire. €1,99

essence you rock! – nailpolish

Een supercombinatie van nagellak in vijf waanzinnige kleuren geven je festivaloutfit de final touch. Laat die handen in de lucht maar zien! Verkrijgbaar in 01 cut off the beige, 02 love, peace and purple, 03 kings of mints, 04 let me in pink en 05 speed of light blue. €1,49

essence you rock! – refreshing spray

Heerlijk geurend en verfrissend afkoelen met een druk op de knop nadat je compleet los bent gegaan op je favoriete band! Het is dan ook geen verrassing dat deze verfrissende gezichts- en bodyspray de naam 01 rock chick’s refresher heeft.

essence you rock! – pocket brush

Haar in de war? Nee hoor! Met dit handige zakborsteltje is je warrige headbang haar in no time weer mooi in de krul geborsteld. Het miniformaat maakt het gemakkelijk om het borsteltje snel na gebruik weer op te bergen. Verkrijgbaar in 01 rock chick’s brush.€1,29

Ziet er goed uit, he? Het zijn allemaal producten die super handig zijn voor bijvoorbeeld een festival. Maar voor op vakantie zijn het ook allemaal stuk voor stuk handige producten. Ik ga van deze trend collectie zeker wel wat kopen en hier komen dan uiteraard ook reviews over.

 

Dit vind je vast ook leuk...

18 Comments on essence trend edition “you rock!”

 1. lisa
  19 april 2011 at 11:26 (9 jaar ago)

  ziet er allemaal goed uit! ik ben vooral benieuwd naar de refreshing spray, de nagellak maar vooral naar de lipstains!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  19 april 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  ik wil het oogschaduwpalletje!! precies mijn kleuren!

  Beantwoorden
 3. Melanie
  19 april 2011 at 11:36 (9 jaar ago)

  Dit is echt een hele gave collectie! De nagellakjes hebben leuke kleurtjes zeg!

  Beantwoorden
 4. Claire
  19 april 2011 at 14:47 (9 jaar ago)

  Ik vind dat oogschaduw palettje en die king of mint nagellak mooi alleen vind ik voor de nagellak de naam niet echt geschikt

  Beantwoorden
 5. Wendy
  19 april 2011 at 15:14 (9 jaar ago)

  Ik vind vooral de nagellakjes heel tof en ben benieuwd naar de eyeshadow base!

  Beantwoorden
 6. Annelies
  19 april 2011 at 15:33 (9 jaar ago)

  Ziet er leuk uit, ben benieuwd naar de nagellakjes!

  Beantwoorden
 7. Lisa
  19 april 2011 at 18:05 (9 jaar ago)

  Oooh, leuk zo een rock collectie :D

  Beantwoorden
 8. Wieneke
  19 april 2011 at 19:34 (9 jaar ago)

  jaaaaa ik zoek al een tijdje een spiegeltje haha… klinkt echt stom, maar ik vind ze gewoon nergens ;-)

  Beantwoorden
 9. Lisanne
  19 april 2011 at 20:17 (9 jaar ago)

  haha hier word ik heeeel hebberig van.!

  Beantwoorden
 10. fre
  19 april 2011 at 21:12 (9 jaar ago)

  Wat een leuke le, ben benieuwd naar de pigment van dat palletje!

  Beantwoorden
 11. sarah
  19 april 2011 at 22:51 (9 jaar ago)

  Hmm.. Deze collectie geeft mij niet echt een ‘hellyeahrockgevoel’..

  Beantwoorden
 12. sanne
  20 april 2011 at 16:05 (9 jaar ago)

  Leuke collectie! Hiervan wil ik toch zeker wel iets aanschaffen!

  Beantwoorden
 13. Merel
  20 april 2011 at 16:26 (9 jaar ago)

  Oehh, mooie producten, maar ik laat me altijd misleiden door die persberichten :a Hoe duur is die spray trouwens, ik ben al heel lang opzoek naar gewoon een lege spray (tasvoormaat), maar kan ze nooit vinden :’) anders koop ik deze gewoon

  Beantwoorden
 14. Leonie K
  23 april 2011 at 16:42 (9 jaar ago)

  wauw dat palletje ziet er goed uit! i want it !

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *