Celeb Style onder de loep: Kate Hudson!

Vandaag wil ik een nieuw item op mijn blog introduceren, namelijk: Celeb Style onder de loep! In dit terugkerende item ga ik elke keer wat vertellen over de mode stijl van een celeb, dit kan zowel een nationaal als een internationale ster zijn. Dit kunnen celebs zijn met een geweldig gevoel voor mode, maar het kan net zo goed iemand zijn die de ene modemisser naar het andere maakt. Vandaag ga ik beginnen met niemand minder dan Kate Hudson!

Voor de mensen die echt niet weten wie Kate Hudson is, Google is your best friend! Kate Hudson is in ieder geval een actrice waar ik serieus al jaren fan van ben. Oke, ze is niet de allerbeste actrice van Hollywood, maar ze speelt vaak in Romantische komedies en dit vind ik een super leuk film genre. Naast dat ik haar een hele leuke actrice vind, is ze ook gewoon nog eens very gorgeous! Mooie blonde lange haren, perfecte glimlach en dan ook nog eens een body waar je U tegen zegt, nee ik ben niet verliefd op haar. Naast dat heeft ze ook een hele leuke kleding stijl. Ze heeft namelijk een beetje een nonchalante bohemian stijl waar ik gek op ben. Ik heb ook wel outfits van haar gespot waarvan ik vind dat het net een beetje TE nonchalant is, maar iedereen maakt wel eens een modemisser dus het is haar vergeven.¬†Helaas kon ik op het internet niet echt heel veel outfit foto’s van haar vinden, maar in magazines spot ik vaak genoeg Kate Hudson met geweldige kleding aan.Vooral de outfit van de foto links onderin is helemaal mijn stijl, love het rokje, love de laarsjes en love de vele armbandjes!

Vind jij ook dat Kate Hudson een leuke stijl heeft? En dan heb ik nog een vraagje, heb jij namelijk een celeb die jij graag eens in dit item voorbij zou willen zien?

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Celeb Style onder de loep: Kate Hudson!

 1. Manon
  14 april 2011 at 09:23 (9 jaar ago)

  Ik vind die linksonderin juist het minst leuk haha! De andere outfits van d’r zijn dan weer wel mijn ding :)

  Beantwoorden
 2. Axelle (l)
  14 april 2011 at 10:52 (9 jaar ago)

  die links-boven is wel leuk (; ze heeft zo’n prachtig haar ;o

  Beantwoorden
 3. Diana
  14 april 2011 at 11:41 (9 jaar ago)

  Niet mijn stijl, helaas. Het is mij iets te ‘gewoontjes’. Maarrrrr.. leuk item!

  Beantwoorden
 4. fre
  14 april 2011 at 17:04 (9 jaar ago)

  Leuk dat het een celeb is zonder een rare kledingstijl ;-)

  i like her

  Beantwoorden
 5. sanne
  14 april 2011 at 17:26 (9 jaar ago)

  Leuk!
  Ze heeft erg mooi haar en een leuke kledingstijl!

  Beantwoorden
 6. Lisanne
  14 april 2011 at 19:36 (9 jaar ago)

  oeh nice!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *