Catrice nagellak uit de vernieuwde collectie!

Ook al is bij ons in Groningen de nieuwe Catrice schap steeds zo goed als uitverkocht, ik heb toch nog vijf lakjes kunnen bemachtigen. Niet allemaal de kleurtjes die op mijn must have lijst stonden, maar ik ben er hartstikke blij mee. Over de Catrice nagellak ben ik hartstikke tevreden en ik hebΒ al meerdere keren reviews geschreven over de lakjes en ongetwijfeld heb je ook al wel eens een review gelezen over een Catrice lakje, vandaar dat ik niet nog een keer een heel uitgebreid review ga schrijven. Lees snel verder om de swatches te bekijken…

Dit zijn de kleurtjes die ik heb gekocht en ik vind ze eigenlijk allemaal erg mooi. Ze lakken allemaal heel fijn en wat hebben de lakjes weer leuke en originele namen gekregen!

Het eerste lakje heet Sir! Yes, Sir! en is een mooi legergroen kleurig lakje. De nagellak dekt goed en na twee lagen ziet het er zo uit. Erg mooi kleurtje maar misschien niet heel geschikt als zomer lakje, maar in de herfst zou ik deze zeker gaan dragen.

Het volgende lakje Dirty Berry vind ik een erg mooi en originele kleur. Ik had zelf ook nog helemaal geen lila paars kleurtje in mijn stash dus ik vond het een leuke aankoop. Niet alleen is de kleur bijzonder, er zitten ook hele kleine zilveren glittertjes in. Ze glitteren niet heel erg maar ze geven wel een heel bijzonder effect. Ik draag op deze foto twee laagjes en zoals je kunt zien dekt het hartstikke goed.

Ik ben gek op dit soort kleuren nagellak, dit is Raspberry Fields Forever en het is een mooi rood roze kleurtje. Een kleur die erg opvalt en mijn nagels flink opfleurt. Dit lakje dekt ontzettend goed en eigenlijk is een laagje wel voldoende. Dit is een kleur die ik vast en zeker veel ga dragen.

Het volgende flesje nagellak heeft misschien wel de aller grappigste naam van alle lakjes, het lakje heet namelijk ‘Miss Piggy Reloaded’. Alleen al om de naam wou ik dit lakje hebben! Het heeft een heel mooi lichtroze kleurtje die eigenlijk altijd kan. Wat je helaas niet op de foto kan zien maar dit nagellakje heeft ook hele kleine subtiele roze glittertjes, very pretty! Ik had wel echt drie dunne laagjes nodig voordat die goed dekte.

Last but not least, de kleur Sand Francisco! Dit is een lichtgeel lakje met een gouden glans. Ik ben vaak niet zo van de gele kleurtjes op mijn nagels maar dit is wel een heel bijzonder en mooi kleurtje. Het heeft een hele subtiele glans en ik denk vooral dat deze heel mooi staat bij meiden met een mooi donker velletje. Ook bij deze had ik wel drie laagjes nodig voordat deze helemaal dekte.

Naast deze kleuren heeft de vernieuwde Catrice collectie nog veel meer kleurtjes in het assortiment en eigenlijk wil ik ze allemaal nog wel gaan kopen. Maar dan moet ik eerst maar geduldig wachten gezien het hier steeds allemaal uitverkocht is. Heb jij al nieuwe lakjes gescoord uit deze nieuwe collectie van Catrice?

85 Comments on Catrice nagellak uit de vernieuwde collectie!

 1. Miranda
  20 april 2011 at 16:07 (12 jaar ago)

  mooie lakjes, bij ons is de nieuwe collectie er nog niet:(

 2. Lisa
  20 april 2011 at 16:24 (12 jaar ago)

  Mooie zomerse kleuren πŸ˜€

 3. S
  20 april 2011 at 16:57 (12 jaar ago)

  Mooi hoor! Ik heb sir yes sir en iron mermaiden al gekocht. Ik wilde wel wat meer kopen maar ik ga binnenkort flink shoppen!

 4. sanne
  20 april 2011 at 17:01 (12 jaar ago)

  Mooie kleuren!

 5. Annelies
  20 april 2011 at 17:39 (12 jaar ago)

  Ziet er erg leuk uit!

 6. kimberly
  20 april 2011 at 18:04 (12 jaar ago)

  Hey mooie lakjes!

  Ik heb er ook een paar gekocht maar ik heb altijd last van luchtbellen als ik deze lakjes aanbreng.. Hoe komt dat?

  • Sanne van Huis
   20 april 2011 at 18:10 (12 jaar ago)

   Ik heb daar eigenlijk nooit last van…maar iig nooit je nagellak schudden maar rollen (want er zitten van die balletjes in en die zorgen ervoor dat nagellak weer goed gemengd wordt) en geen dikke lagen aanbrengen maar hele dunne πŸ™‚

 7. jantine
  20 april 2011 at 18:06 (12 jaar ago)

  Ik ga zeker even kijken voor Raspberry Fields Forever! Dankjewel voor de swatch!

 8. fre
  20 april 2011 at 18:34 (12 jaar ago)

  Heb zelf ook een paar negellakjes bemachtigd!:p

  maar die lila kleur heb ik nog niet gezien ga meteen kyken!

 9. femketje
  20 april 2011 at 19:35 (12 jaar ago)

  <3 dirty berry πŸ˜€

 10. M.
  20 april 2011 at 20:53 (12 jaar ago)

  Ik vind Raspberry Fields Forever echt super mooi! Daar ga ik eens naar kijken!

 11. Deborah
  20 april 2011 at 21:27 (12 jaar ago)

  Heb vorige week al een berg Catrice lakjes ingeslagen, gelukkig zijn ze hier nog steeds goed verkrijgbaar πŸ˜€

 12. Marion
  20 april 2011 at 22:07 (12 jaar ago)

  miss piggy is een schattig lakje.
  Ik heb ook een boel van die catrice lakjes gehaald….(alleen geen van deze zit er tussen) πŸ˜›
  Misschien haal ik nog die miss piggy, dirty berry en rasperry lak :–)…ben nog aan het twijfelen.
  De meeste dekken echt heel goed ( na 2 lagen)

 13. DesirΓ©e
  21 april 2011 at 10:57 (12 jaar ago)

  Oehhh Raspberry Fields Forever ga ik zeker nog even halen ^^

 14. Natalie (latanie)
  21 april 2011 at 14:31 (12 jaar ago)

  Ik vind de dirty berry echt super mooi! Hele tijd naar mijn nagels staren als ik die op heb πŸ˜‰

 15. Lisa
  21 april 2011 at 18:12 (12 jaar ago)

  Wouw dirty berry en miss piggy wil ik hebben πŸ˜›

 16. Emine
  21 april 2011 at 18:52 (12 jaar ago)

  Lovely!

 17. Mariel
  21 april 2011 at 19:48 (12 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Ik heb ook een aantal lakjes uit de nieuwe lijn πŸ˜€

 18. lisa
  21 april 2011 at 22:35 (12 jaar ago)

  leuke kleurtjes allemaal! ik heb dirty berry en raspberry fields forever ook πŸ™‚ Maar raspberry fields forever als ik die op mijn nagels doe zitten er echt heel erg veel luchtbubbeltjes in! heb jij dat niet?

 19. Kelly
  5 mei 2011 at 09:59 (12 jaar ago)

  Gisteren Raspberry Fields Forever gehaald! Erg mooie kleur! Niet te roze, niet te rood!

 20. Anne
  8 mei 2011 at 17:27 (12 jaar ago)

  Dirty Berry en Raspberry Fields Forever wil ik zooooo graag!!!