Ydence bestaat 1 jaar!

Ongeveer een halfjaar geleden schreef ik ook al over Ydence en de reden dat ik er nu weer over schrijf is omdat Ydence 1 jaar bestaat en omdat het gewoon een leuke webshop is. Het 1 jarig bestaan moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden met leuke kortingen en presentjes. Maar eerst zou ik wat meer over Ydence vertellen en ik heb ook nog wat leuks voor jullie…

Eigenaresse van Ydence is Lara en zij kwam erachter door haar ervaring in de mode dat luxe kledingstukken vaak behoorlijk prijzig zijn. Zelfs bij de H&M en de Zara betaal je voor een zijden jurkje meer dan 100 Euro. Gelukkig dacht Lara, dit kan anders en zo ontstond Ydence.

In de webshop Ydence vind je veel verschillende kledingstukken en accessoires. De collectie kleding bestaat o.a uit: Jurkjes, blazers en mooie tops. De stoffen die worden gebruikt zijn vaak gemaakt van 100% zijde. Het fijne is dat de kleding van topkwaliteit is maar ook heel betaalbaar. Niet alleen wordt er kleding verkocht, ook voor accessoires en schoenen kun je hier prima slagen. De collectie wordt vaak vernieuwd en zo vind je altijd items van de aller laatste trends.

Vanwege het 1 jarig bestaan krijg je nu een leuke korting van 15% op je aankoop wanneer je bij je bestelling de kortingscode ‘VERJAARDAG’ gebruikt. Wanneer je via mijn blog komt kun je ook nog Wearefashion.nl invullen en dan krijg je namens Ydence en Wearefashion.nl een leuk cadeautje bij je bestelling. Dit kun je gebruiken tot het einde van deze maand (maart 2011). Nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten om een kijkje te nemen ga dan snel naar de shop.

77 Comments on Ydence bestaat 1 jaar!

 1. sarah
  8 maart 2011 at 16:48 (11 jaar ago)

  Wat een mooie webshop!

 2. Arantxa
  8 maart 2011 at 18:30 (11 jaar ago)

  Oh dit is echt leuk, ik ben fan van Ydence. Vind het een geweldig mooie website en de kleding ziet er ook erg mooi uit 🙂

 3. Fleur♥
  8 maart 2011 at 18:55 (11 jaar ago)

  Die foto is echt mijn stijl! Leuk zo’n artikel!
  Misschien een leuk idee; een artikel met allemaal leuke midprice of goedkope webshops/winkels voor meiden met een vast (laag) kleedgeld bedrag per maand of voor meiden die gewoon niet veel over hebben voor kleding? Ik krijg zelf 50 per maand maar doordat ik bijbaantjes heb, heb ik meer te besteden, toch let ik ook goed op de prijs van een kledingstuk. Jij komt altijd met van die leuke webshops waar ik nog nooit van gehoord heb maar erg leuk zijn!

  • Sanne van Huis
   9 maart 2011 at 01:07 (11 jaar ago)

   Dat is een leuk idee, ga ik zeker een keer doen!

 4. DalaLuz
  8 maart 2011 at 21:06 (11 jaar ago)

  Ze heeft echt leuke spullen, alleen niet echt voor de iets grotere maten, dat is voor mij dan wel weer jammer.

 5. Eline
  8 maart 2011 at 23:50 (11 jaar ago)

  @dalaluz, sommige dingen vallen erg ruim!

 6. unebeauty
  9 maart 2011 at 00:19 (11 jaar ago)

  Ik had nog nooit van de webshop gehoord.. maar het is wel echt mijn style super leuk!

 7. fre
  9 maart 2011 at 17:56 (11 jaar ago)

  Ik ken die website echt mooie kleding!