Win naamketting ‘Fashionista’

Ben jij een echte ‘fashionista’ doe dan vooral mee met deze winactie. Ik geef namelijk een echte zilveren ketting weg t.w.v. €29,95 met het woord ‘fashionista’ eraan. De naamketting is een grote trend en veel sterren worden er mee gespot, denk aan Lauren Conrad, Whitney Port en ofcourse Carrie van SATC. Vanaf vandaag kun je meedoen en maak je kans op deze hippe accessoire!

Wat moet je doen? Twitter is niet verplicht maar je maakt zo wel extra kans. RT de volgende zin: RT en follow @wearefashion om een te gekke naamketting te winnen http://bit.ly/faC5hP . Verder laat je een comment achter waarin je mij uitlegt waarom jij een fashionista bent. Wanneer je Bloglovin hebt zou ik het erg leuk vinden als je dit artikel liked (dit kan heel makkelijk met mijn nieuwe button, links onder het artikel). Meedoen kan t/m maandag 14 maart 18.00 uur. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

99 Comments on Win naamketting ‘Fashionista’

 1. kimberly
  12 maart 2011 at 18:08 (12 jaar ago)

  De eerste joepie.. Ik ben een fashionista omdat ik gewoon zot ben van kleding en make-up natuurlijk. Het is een deel van je leven he.. Zonder kleren kom je niet buiten. Het is dus voor iedereen belangrijk maar ik spendeer en heel veel tijd aan. Ik heb een klein beetje de zelfde smaak als jou, en heb uit je colage’s al veel leuke dingen kunnen uithalen. Ik ben dus echt een fashionista..

  I ♥ Mode ! X

  Kimberly

 2. Mirjam
  12 maart 2011 at 18:10 (12 jaar ago)

  Ik sla deze winactie over, het is niet echt wat voor mij.
  Wel heel leuk dat je dit organiseerd!
  Succes iedereen! 😉

 3. laura
  12 maart 2011 at 18:11 (12 jaar ago)

  wauw^^ wat een leuke winactie! ik doe mee!
  ik heb je bericht geliked!
  ik ben een echte fashionista omdat ik altijd als ik in de stad ben om te shoppen wel met iets van kleding thuis kom en dan neem ik me voor om niks te kopen en dan jawel hoor dan kom ik weer met iets thuis haha

  xoxo

 4. Lara
  12 maart 2011 at 18:19 (12 jaar ago)

  Echt een heel leuke winactie! Waarom ik een fashionista ben? Heel simpel! Ik hou van mode, de nieuwste trends, mooie kleding en schoenen, rondsnuffelen tussen de rekken in de diverse winkels, minutenlang aanschuiven aan de pashokjes, daar drie keer van outfit wisselen, … Het is ook gewoon een geweldig gevoel wanneer je iets prachtigs hebt kunnen bemachtigen. Als ik iets koop en ik loop uit de winkel, dan glunder ik altijd. Dan zeggen mijn ouders: “Ja, ze heeft iets gekocht, wat zal het nu zijn?” Ik vind het gewoon fantastisch! En pijne voeten na een dagje shoppen en blut zijn, dat heb ik er graag voor over!

  Ik volg je ook al een hele tijd op Twitter en Bloglovin. Heb de tweet dan ook getweet en heb het artikel geliked! Nogmaals een superleuke winactie!

 5. femketje
  12 maart 2011 at 18:22 (12 jaar ago)

  leuk! ik doe mee 😀

  waarom ik een fashionista ben: ik doe mijn eigen ding qua make-up en kleding en weet vaak voor weinig geld een mooie outfit te creëren door oudere dingen weer eens uit de kast te trekken en deze wat te vermaken en/of op te pimpen 🙂 mijn pump/schoenverslaving loopt af en toe ook nogal uit de hand *dit vind vooral mijn vriend en bankrekening*, maarja, wat wil je als er zoveel mooie schoenen op de wereld zijn!

  http://twitter.com/#!/femketje/status/46606922228568064

 6. Jessica Damen
  12 maart 2011 at 18:35 (12 jaar ago)

  Heel leuk, ik doe mee, ik ben een fashionista omdat ik altijd dingen koop die ik niet nodig heb.. ookal heb ik er al zoveel van, ik blijf het kopen, kleding makeup sieraden… en mijn ouders zijn er ook niet altijd blij mee omdat ook hun portemonnee er onder moet lijden af en toe! 😉

 7. isa
  12 maart 2011 at 18:39 (12 jaar ago)

  Ik doe graag mee aan de winactie. ik ben een echte fashionista omdat ik meestal trends set op school. altijd krijg ik reacties van leerlingen, docenten en zelfs in winkels (vandaag ging ik shoppen in Duitland met mn moeder en tante. ik was bij de kassa en opeens wijst de kassiere naar mn ring en begin vanalles te zeggen in het duits, bleek dat zij mijn ring zo mooi vind en waar ik die heb gekocht haha) en ik krijg krijg vaak reacties van dat ik modeontwerpster moet worden (gelukkig want dat wil ik echt heeeeeel graag) en meestal als ik op internet zie dat er in amerika een trend word gezet door een celeb ofzoo en ik koop een look-a-like daarvan, kom ik op school en de dag erna zie ik een paar andere met weer een look-a-like van mij lopen, haha. Jammergenoeg krijg ik van mijn ouders en docenten ook vaak de reactie dat ik tè vaak met mijn kleding bezig ben haha. mode is gewoon mijn leven, dus ja 🙂
  daarom ben ik een echte fashionistaaa <3

  ps. laatst kwam mijn broer (16 jaar) naar me toe, en zij dat er een paar meiden uit zijn klas zeiden dat ik er altijd zo leuk uitzie enzoo, maar 1 van die meiden die dat zeiden is ook echt een fashionista dus ik voelde me echt heel ''cool'' dat zei dat over mij vertelde haha!

  http://twitter.com/#!/Isa838 <— het het gereetweet 😉

 8. Annelies
  12 maart 2011 at 18:42 (12 jaar ago)

  Erg leuk, ik doe mee! Heb ge-RT en ga het artikel zometeen liken op bloglovin!

  Ik ben een fashionista omdat mode/beauty gewoon een deel van mijn leven is. Modetijdschriften, sites, catwalkshows, shoppen.. het hoort allemaal bij fashion én bij mij! Zodra er bij een van mijn favo winkels een nieuwe collectie is, maak ik meteen een wishlist (en t liefst zou ik alles ook meteen kopen;)) Het geeft me een goed gevoel als ik iets nieuws heb gekocht, dan wordt ik helemaal blij! Mode is gewoon onderdeel van mij. Mijn vriendinnen zuchten wel eens: heb je haar weer met haar mode… 😛 (ze vinden het niet erg trouwens)

  http://twitter.com/#!/Annelies_D_

 9. Madelief
  12 maart 2011 at 19:07 (12 jaar ago)

  Ik heb persoonlijk een hekel aan de naamketting, al is het nog zo’n grote trend. Maar iemand anders kan je er waarschijnlijk heel blij mee maken, dus ik gun dit iemand anders. Bovendien heb ik al een keer een ketting gewonnen op wearefashion.nl, haha 😀
  xx

 10. Fleur♥
  12 maart 2011 at 19:29 (12 jaar ago)

  Als mijn ouders of zusje nieuwe kleding nodig heeft, ga ik altijd mee.(bijv) Mijn moeder staat dan in de paskamer en ik struin de hele winkel af naar leuke setjes, en mijn moeder past ze. Mensen kijken ons dan altijd lachend aan:)
  Laatst zat er in mijn klas een meisje, dat geen vriendinnen heeft, nogal stevig is en heeft altijd vet haar, veel acne op haar gezicht etc. Toen dacht ik; Hé, als ik nou eens aan haar vraag of ze het leuk vindt om een keer met mij te gaan shoppen en dat we een hele nieuwe outfit gaan kopen. Ik vroeg het aan haar en ze reageerde heel enthousiast. Dus wij naar het stadje, een goede bh gekocht, ze had een grote cupmaat dus dan heb je een goede bh nodig, maar ze had alleen maar van die triangel bhtjes. Niet bepaald goede ondersteuning dus. Daarna een leuke broek met een blazer en een ruimvallen truitje zodat die alles een beetje verdoezelde. Daarna gingen we naar de etos. Tonic, reinigingsmelk, oogreiniging pads en dagcrème gekocht. En een mascara van catrice. Die outfit heeft ze heel vaak aan, maar die make-up. Volgens mij ligt dat ergens in een hoekje, ik heb haar nooit met mascara gezien. Nou hoeft dat natuurlijk ook niet, maar het opent wel een beetje je ogen waardoor je er minder slaperig uitziet.
  Dus ik zou zeggen, heb jij ook zo’n meisje in de klas. Help haar, zo’n klein iets, daar kan ze helemaal van opvrolijken!

  Zo, mega verhaal geworden!
  Ik heb maar twitter aangemaakt, met bijna alle winacties heb je dat nodig dus ik dacht; Achja, misschien is het wel wat voor mij? Ik snap er alleen nog geen ene … van. Mijn vriendin gaat het binnenkort uitleggen(ja, het is zielig, ik weet het:)).
  En ik heb ook geen bloglovin…
  Sorry!

 11. fre
  12 maart 2011 at 20:25 (12 jaar ago)

  Leuke actie dit is ook echt wat voor mij!
  Ik ben een echte fashionista,omdat als er wat nieuws in de winkel ligt ik er meteen naar toe ren zoals een nieuwe limited edition enz. En ik super veel van kleding en make-up hou daarom volg ik ook je website!

 12. Eline
  12 maart 2011 at 21:00 (12 jaar ago)

  Ik doe niet mee, vind de ketting wel leuk maar zopu hem toch niet dragen

 13. Suzanne
  12 maart 2011 at 21:20 (12 jaar ago)

  oh, deze wil ik zo graag winnen!

  ik ben een fashionista, omdat ik kleding zo ongeveer adem. maar het gaat me niet alleen om de kleding. fashion is een soort tweede natuur van me. het valt mensen altijd op dat wanneer ik iemand binnen zie lopen, ik altijd als eerste kijk wat diegene aan heeft. ook ben ik altijd bezig met mijn outfit grenzen verleggen… proberen nieuwe, verrassende combinaties te maken en de mooiste items voor de laagste prijzen te vinden zodat ik héél veel mooie items kan optrommelen! en natuurlijk blog ik al twee jaar met heel mijn hart en passie over mode op http://www.fashionisaparty.com

 14. sarah
  12 maart 2011 at 21:25 (12 jaar ago)

  Ah, ik hou niet echt van naamkettingen.. Ik snap die hype er rond niet echt;
  maar leuk voor degene die dit wel mooi vinden 🙂

 15. Chantal
  12 maart 2011 at 21:41 (12 jaar ago)

  hee ik wil graag meedoen en heb je ge RT’t
  http://twitter.com/#!/Chantal16S/status/46655561630093312

  ik ben een echte fashionista omdat ik ondanks het feit dat ik weinig geld heb en dus bijna nooit kleding kan kopen ik toch altijd weer nieuwe fashion combinaties maak met de kleren die ik al heb, ik houd van mode en make up en ben er iedere dag wel mee bezig.
  ik ben heel goed in het hergebruiken van kledingstukken op een verassende manier of combinatie! als je dat kunt ben je volgens mij echt een fashionista aangezien je niet altijd in de hipste/nieuwste kleding loopt om dan toch nog met oude kleren een enorm hippe en fashionable look te maken!

  • Sanne van Huis
   15 maart 2011 at 21:57 (12 jaar ago)

   Ik vond het super lastig om te kiezen, omdat ik eerlijk gezegd het echt iedereen gun. Maar ik heb voor Chantal gekozen omdat het wel klopt wat ze zegt dat geld en een fashionista zijn heeft niets met elkaar te maken. Want als je juist leuk weet te combineren met oude en nieuwe dingen dan heb je ook echt helemaal je eigen stijl en dat is ook super knap als je dat kunt doen. Meid , gefeliciteerd (je mag even een mailtje sturen naar info@wearefashion.nl) en verder wil ik iedereen echt oprecht bedanken voor het meedoen en er komen snel weer nieuwe acties aan!

 16. DalaLuz
  12 maart 2011 at 23:40 (12 jaar ago)

  Ben helaas alles behalve een fashionista, haha, ze zouden mij waarschijnlijk gelijk naar een heropvoedingskamp sturen 🙂 Maar gelukkig vind ik het zelf wel leuk wat ik doe.

 17. Christy
  13 maart 2011 at 13:52 (12 jaar ago)

  Oh wauw wat wil ik die toch graag winnen! ik ben dol op naamkettingen. Ik heb er helaas geen ik en zal hem ook nooit krijgen. Mijn moeder wou niet zoveel geld betalen voor ‘maar’ een ketting. Ik weet gewoon gewoon bijna zeker dat als ik die ketting win dat zij hem ook zal dragen!

  Ik ben een fashionista omdat mijn hele leven om fashion/style gaat. ik ben er werkelijk elke dag mee bezig! Ik heb mijn eigen style en ik combineer heel veel. mijn style heeft geen naam. Laat ik het maar op fashionable houden! Ik wil trouwens een eigen styleblog beginnen. Ik heb het twee keer geprobeerd maar dat was geflopt. Ik had te weinig tijd. (ik doe er heel lang over om iets te schrijven). en na een tijdje was ik het zo zat om iets te schrijven wat meer dan een half uur doet dat ik gewoon was gestopt. Natuurlijk had niemand uit het vriendinnen groepje ook een blog dus was ik niet echt gemotiveerd. De tweede keer was om dezelfde redenen. Maar nu wil ik echt sirieus een blogje beginnen. Nu trommel ik nog wat vriendinnen op en dan kan ik eindelijk beginnen. als ik gestart ben dan geef ik de link!

  Groetjes!!! Christy

  p.s ik volg je en ik heb je ook geliked!

 18. unebeauty
  13 maart 2011 at 17:59 (12 jaar ago)

  Leuke actie, ik houd alleen zelf niet zo van naamkettingen dus succes iedereen!

 19. Natasja
  13 maart 2011 at 18:30 (12 jaar ago)

  Hey hallo!
  Ik zag de winactie en ik moest echt gewoon meedoen. Zo’n leuke ketting!
  Veel vriendinnen van me noemen me een fashionista omdat ik altijd op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes in modeland en ook vaak tips geef (ik ben een undercover styliste ofzo, haha). Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat mijn kleerkast niet altijd up to date is, ik mix and match altijd nieuwe dingetjes met oude dingetjes.
  Wat mijn beste vriendin niet snapt, is dat ik echt uren kan rondkijken in winkels. Ik hou gewoon zoveel van kleren (van make-up ook, trouwens). Ik leef geloof ik van mode, haha!

 20. PrncszTffny
  14 maart 2011 at 02:26 (12 jaar ago)

  ik ben een echte fashionista, omdat ik veel van shoppen hou.. ik ga wel mee met de mode alleen als het mij staat, en als ik ook mijn eigen stijl ermee kan combineren. Ik wordt vooral fashion freak genoemd door vrienden, ze weten allemaal dat fashion mijn grootste passie is. Mensen komen ook vaak bij mij voor een mode adviesvraag of ik krijg best vaak te horen dat ik er leuk uitzie.. omdat ik dus mijn eigen ding doe met kleren, makeup, accessories die velen niet echt durven, ik maak altijd leuke combinaties van de dingen die ik al in huis heb, ik hoef niet per se dure kleding te kopen om er fashionable uit te zien, ik hou liever meer van budget stylish fashion, al koop ik iets voor 2, 3 euro.. mij maakt het me niet uit, als ik me maar goed voel.. 🙂

  ik volg je op twitter (@PrncszTffny), op bloglovin en heb ook deze post geliked 🙂

 21. Martine
  14 maart 2011 at 11:39 (12 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik heb al zo’n kettinkje, met mijn naam, maar deze vind ik stiekem veel leuker ! Ik ben een ware fashionata omdat.. Al mijn vriendinnen me zo noemen! Geen idee waarom, want zulke leuke kleding draag ik nou ook weer niet. Maar ik ben verslaafd aan alles wat met mode te maken heeft; Tijdschriften, blogs, video’s, webshops, boeken.. Mijn school project gaat zelfs over fashion! Daarnaast vind ik het ook heel leuk om de kledingkast van vriendinnen flink onder handen te nemen en te gaan winkelen (en mijn mening dan vooral niet achterwege te laten.) Ik hoop dat ik win, hoewel ik niet echt een ontzettend goede onderbouwing heb haha.
  Oh en ik heb het getweet:
  http://twitter.com/#!/xMartine/status/47228506765131776

  x Martine

 22. Femke
  14 maart 2011 at 11:51 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit doet. Ik ben echt alleen niet van de fashion dus ik gun het iemand anders.

 23. Denise
  14 maart 2011 at 16:51 (12 jaar ago)

  Ik ben een fashionista, omdat ik met de mode mee ga maar toch probeer om het dicht bij mezelf te houden. Wel ga ik enorm graag shoppen met vriendinnen en ik hou er ook van om al die leuke blogs te lezen en filmpjes te kijken op youtube om zo zelf weer inspiratie op te doen.

 24. Isa
  15 maart 2011 at 23:01 (12 jaar ago)

  Suuper jammer dat ik niet gewonnen heb maat toch gefeliciteerd chantal!

 25. Annelies
  15 maart 2011 at 23:04 (12 jaar ago)

  Helaas niet gewonnen, maar Chantal gefeliciteerd!!

 26. Mirjam
  15 maart 2011 at 23:07 (12 jaar ago)

  Gefeliciteerd Chantal!

 27. Janne
  15 maart 2011 at 23:54 (12 jaar ago)

  wow best wel moeilijk om van mezelf te zeggen. ik denk dat ik een fashionista ben omdat ik mijn eigen stijl heb. winkels als h&m en zara vind ik niets maar ik ben wel weg van vintage en 2e handswinkels. ik loop niet echt mee met de mode (dat vind ik niet leuk, ik hou ervan om wat aparter te zijn) maar ik vind het wel heel gaaf om dan met zo’n kettinkje rond te lopen. ik bedoel halloo.. wie wil er nou geen kettinkje met fashionista, lijkt me echt suppppppppper gaaf!! haha ik wil echt winnen. xx

 28. Janne
  15 maart 2011 at 23:55 (12 jaar ago)

  haha ik zie nu pas dat het afgelopen is haha.. faal

 29. Myrrr
  16 maart 2011 at 20:46 (12 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Ik ben een fashionnista omdat als ik in de winkel een shirt zie ik meteen al ga bedenken waarbij het goed zal staan, ik heb meteen al een hele autfit in mijn hoofd! Ik denk dat deze ketting overal bij staat 🙂

  • Myrrr
   16 maart 2011 at 20:47 (12 jaar ago)

   ojaa dat zie ik nu ook pas :$

 30. Chantal
  18 maart 2011 at 15:36 (12 jaar ago)

  hee, ik heb dinsdagavond gelijk een mailtje gestuurd,
  ik heb verder niks gehoortd moet ik verder nog iets doen of word de ketting via de post verstuurd?
  nogmaals bedankt en iedereen bedankt voor de lieve reacties
  XXXX