Wearefashion.nl heeft nieuwe tools!

Misschien is het je al opgevallen en heb je er zelfs al wel gebruik van gemaakt. Maar misschien is het je nog helemaal niet opgevallen. Vandaar even deze ‘huishoudelijke’ mededeling want er zijn een paar handige tools op mijn blog bijgekomen…

Zonder social media kunnen we tegenwoordig bijna niet meer dus natuurlijk moest ik hier wat mee gaan doen. Ik denk dat de meeste van jullie wel weten dat ik Twitter heb en wist je dat nog niet dan mag je me natuurlijk altijd volgen (twitter.com/wearefashion). Heb jij Twitter en vind je een artikel van mij leuk en wil je dit delen met je followers dat kan nu heel makkelijk met de Tweet Button rechts onderin. Zo kun je makkelijk het artikel retweeten mocht je dat willen doen. Dit geldt ook voor Facebook en deze button vind je ook recht onderin. Ook heb ik bloglovin (bloglovin.com/wearefashion) en vind je een artikel van mij leuk dan kun je dit heel makkelijk met de button links onderin liken. Deze functies zie je pas als je doorklikt naar de achterliggende pagina. Verder kun je nu ook bij de comments makkelijk op elkaar reageren, je hoeft dus niet meer @… te typen maar je kunt heel makkelijk op ‘Beantwoorden’ klikken en dit is hartstikke handig!

Dit zijn mijn nieuwe ’tools’ op mijn blog en ik hoop natuurlijk dat jullie er gebruik van gaan maken. Mocht je nu nog tips hebben of iets wat je mist qua functies op mijn blog, laat het me even weten!