Trind Caring Color zomerkleuren 2011!

Ook al heb ik behoorlijk wat lakjes in de meest uiteenlopende kleuren, ik was toch erg blij verrast toen ik vier lakjes opgestuurd kreeg van het merk Trind. Ik had nog geen nagellak van dit merk en ik had er inmiddels veel positieve dingen over gelezen, dus ik was erg benieuwd. De kleurtjes zijn in ieder geval lekker zomers…Dit is wat Trind zelf zegt over de Caring Color nagellak:

De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te hóuden. Nadat u uw nagels heeft behandeld met de producten van het Trind Perfect System©, zult u merken dat uw nagels binnen zeer korte tijd sterk en flexibel zijn. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat uw nagels daarna altijd in optimale conditie blíjven. Een gebalanceerde mix van werkende ingrediënten verzorgen de nagels terwijl de prachtige kleur uw nagels siert.

Dat klinkt dus super positief, want je hebt mooi gekleurde nagels en ondertussen worden je nagels ook goed verzorgd. Ik draag zelf heel veel nagellak en dat is natuurlijk niet echt heel goed voor mijn nagels, maar ik kan nu gerust lakjes van Trind op doen.

De kleurtjes uit de zomercollectie die ik heb ontvangen zijn lekker vrolijk van kleur. Ik begin met de kleur oranje (CC139). Het is wel een kleurtje wat ik niet snel zelf zou uitkiezen, desondanks vind ik het een lekker fel kleurtje die niet eens zo heel slecht staat.

De kleur rood (CC138) is voor de nagels altijd goed, tenminste dat vind ik. Het is niet een knalrood kleurtje, het neigt een klein beetje naar roze. Dit is nou echt zo’n kleurtje die ik zeker vaak ga dragen…

I love mintgroene (CC140) nagellak! Dit is ook zo’n mooi kleurtje. In het echt is die wel een beetje meer groen dan blauw. Een erg leuk kleurtje die ik ook zeker vaker ga dragen!

Ten slotte heb ik ook nog een paars (CC137) lakje gekregen. In het flesje lijkt de kleur wel iets donkerder. Ook dit vind ik een lekker vrolijk kleurtje en ik heb eigenlijk nog helemaal niet zo heel veel paarse lakjes, dus dat kwam goed uit.

Maar wat vind ik nou van de Trind nagellakjes? Ik vind de kleuren echt heel mooi, inderdaad zomers. De flesjes zien er ook erg mooi uit, best wel sjiek door de mooi gevormde dop. Het lakt erg makkelijk mede door de dop en het fijne kwastje. De meeste lakjes (behalve de oranje) dekt na 1 laagje. De nagellak bleef bij mij zeker wel 5 dagen mooi op mijn nagels zitten en dat is voor mijn doen super lang!

Deze Trind Caring Color nagellak kost €9,95 en kun je kopen bij Etos, Da en Douglas.

 

Dit vind je vast ook leuk...

23 Comments on Trind Caring Color zomerkleuren 2011!

 1. Annelies
  29 maart 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

  Mooie kleuren!

  Beantwoorden
 2. Lotte
  29 maart 2011 at 16:32 (9 jaar ago)

  Ik vind de paarse en de rode het mooist!

  Beantwoorden
 3. Sabine
  29 maart 2011 at 16:40 (9 jaar ago)

  superleuke kleuren!! ik vind ze erg mooi. misschien ga ik ook nog wel ff naar de winkel toe om er een te kopen….. ik vind trouwens de achtergrond van de foto´s ook erg leuk!

  Beantwoorden
 4. Melanie
  29 maart 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

  Die babyblauwe nagellak is echt leuk!

  Beantwoorden
 5. Linda
  29 maart 2011 at 19:48 (9 jaar ago)

  Super leuke kleurtjes..!

  Beantwoorden
 6. jantine
  29 maart 2011 at 19:50 (9 jaar ago)

  wat een mooie kleurtjes zeg!

  Beantwoorden
 7. Nadine
  29 maart 2011 at 19:58 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes!

  Beantwoorden
 8. Leontine
  29 maart 2011 at 20:09 (9 jaar ago)

  Hele mooie kleurtjes, lekker zomers!

  Beantwoorden
 9. Wendy
  29 maart 2011 at 20:16 (9 jaar ago)

  Oeh! Die mingroene en rode zijn mooi. ;d

  Beantwoorden
 10. Lisa
  29 maart 2011 at 21:26 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes, vooral die tweede en die derde vind ik mooi :D

  Beantwoorden
 11. Diana
  29 maart 2011 at 22:23 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes…vind ze eigenlijk allemaal wel leuk :)!! Ga ze zeker zoeken bij Etos.

  Beantwoorden
 12. Aranka
  30 maart 2011 at 08:36 (9 jaar ago)

  Ik vind het echt zulke gave kleuren!

  Beantwoorden
 13. lovexxbeauty
  30 maart 2011 at 10:34 (9 jaar ago)

  Wat een mooie mooie kleurtjes, ik ga vandaag even kijk bij DA voor de groene!

  Beantwoorden
 14. Desirée
  30 maart 2011 at 12:45 (9 jaar ago)

  De paarse en turqoise vind ik erg mooi! ♥

  Beantwoorden
 15. charile
  30 maart 2011 at 15:48 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes!!
  Echt zomers!
  ‘xx

  Beantwoorden
 16. Miranda
  1 april 2011 at 02:00 (9 jaar ago)

  Ik vind het echt leuke zomerse kleurtjes.

  Beantwoorden
 17. Axelle (l)
  14 april 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

  ik hou van de blauwe !

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *