Gosh Holographic nagellak + help me!

Waarschijnlijk heb je dit lakje ‘Gosh Holographic’ op talloze blogs voorbij zien komen. Toch kon ik het niet laten om hier ook een artikeltje over te schrijven. Ik was al heel lang verliefd op dit lakje alleen is die nogal slecht verkrijgbaar. Geruchten gaan dan ook dat het lakje binnenkort helemaal uit het assortiment gaat. De ‘Gosh Holographic’ lijkt in Groningen onvindbaar, maar Lisanne van Blogginbeauties was zo lief om een flesje voor me te halen. Lees snel verder want ik heb tips nodig!

Toen ik het flesje in huis kreeg had ik verwacht dat je meteen het holographic effect zou zien, niet dus. Natuurlijk ben ik meteen aan het lakken gegaan en jeetje, wat is dit lastig. Misschien ben ik de enige met dit probleem en doe ik het gewoon helemaal verkeerd, maar als je tips hebt of denkt ‘herkenbaar’ laat het me dan even weten in de comments! Wie weet kunnen we elkaar helpen. Ik heb het lakje namelijk op heel veel nageltjes voorbij zien komen en het ziet er zo mooi uit, maar met mijn lakkunsten lijkt het helemaal nergens naar.

Ik weet het, super slecht gelakt en ik schaam me bijna om deze foto op mijn blog te zetten. Onder het lakje heb ik ook de basecoat van Catrice gedaan, wat eigenlijk altijd doe. Misschien is dit wel helemaal fout? En als ik over de nagellak ga met mijn kwastje krijg ik allemaal soort van gaten. Dus heb jij tips voor mij zodat de holographic ook mooi op mijn nageltjes eruit ziet, let me know!

79 Comments on Gosh Holographic nagellak + help me!

 1. Suzanne
  2 maart 2011 at 13:33 (12 jaar ago)

  Je moet ‘zwevend’ lakken dus proberen niet het borsteltje je nagel te laten raken!

  • Sanne van Huis
   2 maart 2011 at 13:35 (12 jaar ago)

   Hmm..zwevend dus, lijkt me lastig maar ga het zeker proberen! Thanx voor de tip!

 2. Felicia
  2 maart 2011 at 13:34 (12 jaar ago)

  Had de eerste keer precies hetzelfde! Heel belangrijk om de Fix Base lak van Gosh eronder te doen! Of een andere holographic basecoat. Die zorgt ervoor dat je de lak dus wel goed kunt aanbrengen en niet al die strepen en ophopingen krijgt πŸ˜‰

  • Sanne van Huis
   2 maart 2011 at 13:36 (12 jaar ago)

   Dan ga ik daar maar even naar zoeken, alleen wij hebben maar een hele kleine assortiment aan Gosh lakjes..thanx!

 3. Laura
  2 maart 2011 at 13:35 (12 jaar ago)

  Wat Suzanne zegt! Ik breng altijd eerst een dun laagje aan, en daarna een dikke laag zwevend lakken πŸ™‚

 4. laar101
  2 maart 2011 at 14:13 (12 jaar ago)

  Je moet zorgen dat je laagjes goed drogen en dan niet 2x over hetzelfde stuk heen gaan. Gewoon in een keer zorgen dat het tweede laagje er goed op zit. Dit werkt bij mijn Koh holo lakje wel.

 5. Femke
  2 maart 2011 at 14:22 (12 jaar ago)

  Ik weet niet zo goed hoe je het moet doen, volgens mij doe je het gewoon goed!

 6. Eline
  2 maart 2011 at 15:35 (12 jaar ago)

  Ik draag nooit zulke nagellak dus ik kan geen tips geven helaas!

 7. Suzanne
  2 maart 2011 at 16:00 (12 jaar ago)

  ik heb gehoord dat er een speciale base coat is voor onder holo lakjes. maar een gewone moet ook helpen lijkt mij? of gewoon een andere base kleur? probeer wat uit hoop dat het lukt!

 8. fre
  2 maart 2011 at 16:22 (12 jaar ago)

  ik heb geen goed tip ofzo…
  maar WAT een leuk lakje!(L)

 9. maxime
  2 maart 2011 at 16:25 (12 jaar ago)

  nagellak met die struktuur krijg je nooit helemaal perfect gelakt helaas.
  http://www.misslipgloss.nl/nagellaktips/#more-11245 het is misschien niet gepast om reclame te maken, sorry, maar hier staan toch hele handige tips in!

  • Sanne van Huis
   2 maart 2011 at 16:42 (12 jaar ago)

   Dat artikel had ik idd vanmorgen al gezien alleen daar staan niet echt tips in voor holo nagellak πŸ™‚

 10. robin
  2 maart 2011 at 16:31 (12 jaar ago)

  hmm..heb er geen idee van vind ze ook niet zΓ³ mooi.

 11. Marloes
  2 maart 2011 at 19:16 (12 jaar ago)

  Met een speciala basecoat voor hololakjes heb je hier totaaaaal geen last van!
  Of je moet hem ZONDER basecoat op je nagels lakken…

  Fix base coat van Gosh is heel geschikt, anders kun je die van NFU OH nog eens proberen ook erg goed!
  Wat ik vervelend vind aan die van gosh is dat hij heel raar ‘opdroogt’ aan dat randje van het flesje. Dat je allemaal rare klontjes erin krijgt :S

  • Sanne van Huis
   2 maart 2011 at 19:20 (12 jaar ago)

   Zonder lukt ook niet echt goed…maar ik ga snel naar de Kruidvat kijken of ze de Fix base coat van Gosh verkopen. En anders is die van NFU OH ook een goeie πŸ™‚ thanx!

 12. Paula
  2 maart 2011 at 19:18 (12 jaar ago)

  Holo gaat niet zo goed samen met de meeste basecoats. Gosh Fix Base Coat werkt wel – alleen hij stinkt zo.

  • Sanne van Huis
   2 maart 2011 at 19:21 (12 jaar ago)

   Hmm..ik ga snel kijken bij de Kruidvat, anders maar mijn neus dicht tijdens het lakken πŸ˜‰

 13. Marieke
  3 maart 2011 at 21:00 (12 jaar ago)

  Holo <3 !!
  Ik was ook heel lang (in Groningen) op zoek naar de Gosh Holo, maar die is inderdaad onvindbaar. Ik heb via internet twee van China Glaze. Daarmee had ik ook een beetje problemen, maar uiteindelijk viel het reuze mee en zag je het niet meer. Het kan dus de kwaliteit van Gosh zijn…(?) Ik gebruik geen basecoat, maar wel de nagelverharder van Kruidvat. Voor mij werkte het inderdaad het beste door een dikke laag wat zwevend aan te brengen. Zo'n dikke laag wordt het uiteindelijk niet op je nagel…

 14. Marion
  4 maart 2011 at 21:46 (12 jaar ago)

  Ga je, wanneer het wel lukt, weer een aritkeltje hierover schrijven? Ik ben benieuwd :-).