Herome W.I.C. nagellak kleur ‘Johannesburg’

Een tijdje terug kreeg ik een lakje van Herome opgestuurd uit de W.I.C. (world inspired colours) collectie. Ik ben gek op nagellakjes en vind het altijd leuk om nieuwe merken uit te testen, want dat is Herome nagellak namelijk voor mij. Ik kreeg de kleur nummer 72 Johannesburg, een mooi taupe kleur waar ik echt gek op ben! Mij doet het lakje wel een beetje denken aan Catrice ‘Absolutely Chinchilly’ alleen deze van W.I.C. neigt wat meer naar bruin. Lees snel verder wat ik van dit lakje vind…

Het lakje zit in een langwerpig flesje en bevat 7 ml wat gemiddeld is voor een nagellak. De kleur is taupe achtig en als je goed kijkt, lijkt de kleur ook een beetje paarsig. Taupe kleurige nagellak vind ik erg mooi omdat het eigenlijk qua kleur overal goed bij past.

Natuurlijk ben ik meteen aan het lakken gegaan en ik vind het lakje prettig werken. Hier en daar op het internet las ik dat het lakje vrij dik is, maar de mijne absoluut niet. Ik vind het erg prettig lakken en dit komt doordat de dop fijn in de hand ligt, de substantie niet te dik of te dun is en het heeft een fijn kwastje. Na twee laagjes zijn mijn nagels goed gedekt. Ook heel fijn is dat het lakje erg snel droogt en ook meteen hard is. Met een basecoat en een topcoat blijf dit lakje van Herome gerust twee dagen mooi op mijn nagels.

Zoals je kunt lezen ben ik erg tevreden over deze nagellak. Ik kan eerlijk gezegd geen nadelen verzinnen. De kleur is namelijk helemaal mijn smaak, het lakt prettig en de kwaliteit vind ik ook erg goed. De nagellak van Herome World Inspired Colours kun je o.a. kopen in de webshop van Herome en je betaald voor een flesje €7,50.

20 Comments on Herome W.I.C. nagellak kleur ‘Johannesburg’

 1. Patricia
  8 maart 2011 at 09:31 (9 jaar ago)

  Hele fijne lakjes zijn dit. Heb er al meerdere in mijn bezit maar dit kleurtje word denk ik mijn nieuwe aanschaf.

  Beantwoorden
 2. Joyce
  8 maart 2011 at 09:50 (9 jaar ago)

  Staat je mooi, echt een leuke kleur.

  Beantwoorden
 3. Eve
  8 maart 2011 at 10:17 (9 jaar ago)

  Blijft hij maar 2 dagen mooi? Dat is zonde.. Wel een mooie kleur, ik hou hier ook van!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   8 maart 2011 at 17:04 (9 jaar ago)

   Dat is voor mij eigenlijk redelijk lang en vaak ben ik na 2 dagen de kleur ook wel zat ;)

   Beantwoorden
 4. Divaofgeneva
  8 maart 2011 at 10:18 (9 jaar ago)

  Ik hou ook echt van dit soort kleurtjes! Kleur staat je super!
  Bedankt voor de swatches,
  Liefs,

  Beantwoorden
 5. Myrthe
  8 maart 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

  mooi kleurtje! Heb er zelf nog geen van Herome maar wie weet komt dat nog wel eens :P

  Beantwoorden
 6. Nadine
  8 maart 2011 at 12:17 (9 jaar ago)

  Mooi kleurtje! Ik heb zelf de hele collectie gewonnen van Herôme en ze lakken idd erg fijn.
  Het ligt eraan wat je ermee doet, maar meestal blijft het wel langer zitten dan 2 dagen en vaak is het dan ook nog erg mooi ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   9 maart 2011 at 01:05 (9 jaar ago)

   Misschien heb je wat dikkere nagels, ik heb namelijk vrij dunne nagels en daardoor chipt het bij mij best snel :)

   Beantwoorden
 7. Marion
  8 maart 2011 at 16:49 (9 jaar ago)

  oehhhhh nog een webshop waar ik zeker eens wat zal bestellen.
  Ik heb een roze rood kleurtje van WIC..zal eens in de *lak-tas* duiken en kijken welk kleurtje dat nu is..ook erg mooi kleurtje (lijkt eigk best op het “versturen knop kleurtje” lol).
  Deze is trouwens ook een erg mooi kleurtje..:-)

  Beantwoorden
 8. Nadine
  8 maart 2011 at 18:01 (9 jaar ago)

  Ik heb hem nu ook op, omdat ik je artikel zo leuk vond, in het echt is hij donkerder dan op de foto. Je moet idd 2x lakken want na 1 laag ziet het er niet echt mooi uit.
  Vergeleken met andere nagellakjes uit de collectie lakt deze wel het minst fijn ;)

  Beantwoorden
 9. DalaLuz
  8 maart 2011 at 19:25 (9 jaar ago)

  Wat een mooie kleur!

  Beantwoorden
 10. shna
  8 maart 2011 at 22:03 (9 jaar ago)

  deze had ik gister ook op! =)

  Beantwoorden
 11. fre
  9 maart 2011 at 17:55 (9 jaar ago)

  Wauwie!<3

  Beantwoorden
 12. Femke
  11 maart 2011 at 15:45 (9 jaar ago)

  Deze heb ik ook, vind hem erg leuk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *