In heel veel mailtjes kreeg ik de vraag ‘waar kan ik leuk budget shoppen?’ Daarom heb ik vandaag allemaal leuke (web)winkels voor je op een rijtje gezet waar je leuke kleding en accessoires kunt krijgen voor weinig! Sommige winkels ken je vast en zeker al, maar misschien zitten er ook wel winkels bij waarvan je nog nooit hebt gehoord…

H&M: Eigenlijk denk ik dat ik deze niet eens meer hoef te noemen, maar toch doe ik het. Ik ben zelf een grote fan van de H&M omdat ze goedkope hippe kleding en accessoires hebben.

Primark: Ook deze winkel moet je vast en zeker al kennen, de Primark. Helaas zitten er nog maar twee vestigingen in Nederland. Bij de Primark kun je vooral mooie accessoires en basics halen.

New Look: Dit is ook winkel in Nederland waar ook nog niet zoveel vestigingen van zijn. Maar ook dit is een hele leuke winkel waar je prima terecht kunt voor kleding en accessoires.

Forever21.com: Is een super leuke webshop, boordevol leuke kleding en accessoires. Het verzenden is gelukkig ook heel goedkoop. Nadeel is wel dat je een creditcard/PayPal moet hebben.

Sustilo.nl: Dit is ook een hele leuke webshop waar je leuke kleding en accessoires voor weinig kunt kopen. Ook verkopen ze make-up voor de beautyliefhebbers!

Ydence.nl: Is een webshop die misschien niet heel budget is, maar je kunt hier zeker betaalbare en originele kleding shoppen!

Lafrou.com: Dit was voorheen ‘froukjefashion’ en ook hier kun je redelijk goedkoop kleding en accessoires scoren. Ik ben vooral fan van de blazers en de tassen.

Alysamode.nl: Wil je goedkopen schoenen en tassen scoren, dan is dit een hele geschikte shop. Ze hebben veel trendy high heels en look a like designer tassen.

Kenzaa.nl: Ook dit is een webshop met veel goedkope en modieuze kleding en accessoires. Ook verkopen ze erg leuke schoenen!

Zoyou.nl: Deze webshop bestaat nog maar net en ook hier verkopen ze voor fijne prijsjes leuke hippe kleding en accessoires. Zeker een kijkje waard!

Zoals je ziet heb ik niet echt een uitgebreide beschrijving bij de (web)winkels gegeven, maar ik denk dat je gewoon zelf moet gaan kijken of het wat voor je is. Mocht je nou zelf ook een leuke budgettip hebben qua winkels, deel het dan bij de comments! En mocht je nog een fashion vraag/probleem hebben dan mag je die nog steeds sturen naar info@wearefashion.nl