Fashion vraag/probleem #3

In dit item op mijn blog behandel ik vragen/problemen van mijn lezers op het gebied van fashion. Ik heb al heel wat vragen binnen gekregen en dit keer kreeg ik een vraag van Linda.

De college jasjes/vestjes zijn op dit moment best wel hip. Ik vind dit ook wel leuk alleen ik weet niet zo goed hoe ik het kan combineren. Ik hou namelijk zelf niet echt van een sportieve stijl, kun jij misschien wat voorbeelden maken zodat ik weet hoe ik het kan dragen?

Inderdaad de college jasjes/vestjes zijn op dit moment best wel hip. Het is misschien niet helemaal mijn eigen stijl maar ik kan me best voorstellen dat het lastig te combineren is. Daarom maakte ik wat voorbeelden, zodat je vanaf nu weet hoe je zo’n vestje kunt dragen. Het vestje die ik heb gebruikt (in alle kleurtjes) kun je kopen bij de H&M voor €29,95…

Het eerste setje is misschien wel een beetje een voorspelbare, maar ik vind dit wel gewoon een hele leuke combi. Gewoon een simpele skinny jeans, wit shirt en rode All Stars. De Triwa horloge ontworpen door Daryl van Wouw maakt het setje compleet.

Het volgende setje is super geschikt voor een mooie zomerse dag en het vestje gebruik je nu echt als soort van jasje (voor bijv. s’ochtends of s’avonds). Dit is een lekkere nonchalante combinatie die leuk bij elkaar past.

Het volgende setje vind ik echt leuk om bijvoorbeeld te dragen naar school. Het rood van het vestje komt terug in de schoentjes en in de tas. Best een simpele outfit maar daarom niet minder mooi.

Het  volgende setje is juist wat stoerder. Je draagt het vestje als jasje over een denim jurkje. Onder het jurkje heb ik gekozen voor een dikke zwarte legging met stoere laarsjes eronder. De ketting van Welikefashion met een kogel eraan maakt het helemaal af.

Het laatste setje is een wat meer verrassende combinatie. Misschien zou je zelf niet echt denken aan een witte blouse onder het jasje, ik vind het juist leuk omdat het wat minder voorspelbaar is.

Dit waren al mijn voorbeelden, zo zie je maar dat je het college vestje/jasje op heel veel manieren kunt combineren. Door al mijn voorbeelden moet ik wel zeggen dat ik het vestje meer ben gaan waarderen. Ik ben erg benieuwd wat je van mijn voorbeelden en van de trend vindt?

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Fashion vraag/probleem #3

 1. Lara
  26 maart 2011 at 14:56 (9 jaar ago)

  De tweede en derde stijl vind ik echt super! Ik dacht altijd dat je het jasje alleen maar sportief kan combineren en daarom kocht ik het ook niet. Maar bij het zien van die tweede en derde stijl heb ik zin om ook zo’n jasje te gaan kopen!

  Beantwoorden
 2. Madelief
  26 maart 2011 at 16:46 (9 jaar ago)

  Ik vind zo’n jasje erg leuk, maar echt íédereen heeft het en tja.. dan draag ik het zelf minder snel. Maar daarom vind ik de laatste twee echt de leukste twee setjes, omdat ze zo verrassend gecombineerd zijn! Zelf zou ik zo’n jasje waarschijnlijk ook met hakken dragen, omdat sportief ook niet zo bij mijn stijl past en het dan toch vrouwelijker wordt.
  Echt leuk! xx

  Beantwoorden
 3. unebeauty
  26 maart 2011 at 17:37 (9 jaar ago)

  Leuk gedaan! Ik houd eigenlijk helemaal niet zo van die jasjes maar op de manier zou het best kunnen denk ik.

  Beantwoorden
 4. jantine
  26 maart 2011 at 18:54 (9 jaar ago)

  Wat een leuk jasje, je hebt het mooi gecombineerd!

  Beantwoorden
 5. Eline
  26 maart 2011 at 19:04 (9 jaar ago)

  Leuke combi’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 6. Annelies
  26 maart 2011 at 19:30 (9 jaar ago)

  Leuke combi’s maar ik ben geen fan van het jasje… iedereen heeft het al

  Beantwoorden
 7. Emma
  26 maart 2011 at 21:04 (9 jaar ago)

  erg leuke combinaties! vooral de 2e vind ik super
  ik ga er denk ik ook geen kopen, het is niet echt mijn stijl, maar ik vind dat je er mooie, verrassende combinaties mee hebt gemaakt :) veel draagbaarder zo, dat jasje!

  Beantwoorden
 8. Hande
  26 maart 2011 at 23:36 (9 jaar ago)

  die jasjes zijn ook erg leuk met rode vans!

  Beantwoorden
 9. Lisa
  27 maart 2011 at 02:13 (9 jaar ago)

  Wat een leuke vraag weer, leuke combinaties! :)

  Beantwoorden
 10. DalaLuz
  27 maart 2011 at 03:01 (9 jaar ago)

  Wat leuk gedaan weer, vooral de laatste combi is erg leuk!

  Beantwoorden
 11. Linda
  27 maart 2011 at 17:31 (9 jaar ago)

  Leuk dat je mijn vraag hebt gedaan, ik ga nu meteen op zoek naar zo’n vest. Dank je wel Sanne :D :D :D

  Beantwoorden
 12. Lisanne
  27 maart 2011 at 22:19 (9 jaar ago)

  wooow, jij bent hier echt goed in!
  echt superleuk, zodra ik mn nieuwe kleedgeld heb, ga ik gelijk kijken!

  Beantwoorden
 13. Chantal
  30 maart 2011 at 17:15 (9 jaar ago)

  de colages zien er prachtig uit! ik zou het zelf iets anders ge combineert hebben maar ieder zijn smaak toch

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *