Fashion vraag/probleem #1!

In deze nieuwe rubriek op mijn blog, kun jij als bezoeker mij een mode vraag/probleem sturen en ik ga dan mijn best doen om een oplossing voor je te vinden. Heb jij bijvoorbeeld moeite met combineren? Vind je het lastig om de juiste kleding te vinden voor je figuur? Weet je niet welke kleur mooi bij je staat? Etc..etc…Inmiddels heb ik al behoorlijk wat vragen binnengekregen, maar je mag nog steeds je vraag/probleem opsturen naar info@wearefashion.nl. Hou er wel rekening mee dat ik de vraag ga gebruiken op mijn blog maar mag natuurlijk altijd anoniem en dit kun je aangeven in je mailtje.

We bijten het spits af met de volgende vraag:

Binnenkort ga ik waarschijnlijk zo’n denimhemd kopen, maar mijn vraag dus: met wat kun je dit het beste combineren?

Denim blouses zijn hartstikke hip en ik kan me best voorstellen dat het lastig is om dit leuk te combineren. Zelf zou ik in ieder geval nooit denim op denim dragen omdat ik dit al snel too much vind, maar misschien is dat ook een kwestie van smaak. Ik heb vijf verschillende setjes gemaakt zodat ik aan de hand van voorbeelden kan laten zien hoe je het leuk kunt combineren…

Het setje hieronder is een outfit voor een modebewuste dame. Het is leuk om de blouse open te dragen want dit staat wat minder stijf en daaronder draag je een lange hemd die over je billen komt. Zo kun je gerust een dikke zwarte legging eronder dragen met daaronder leuke veterlaarsjes. Wil je de denim blouse iets meer vorm geven dan kun je ook kiezen om een riem om de taille te dragen.

De volgende denim blouse is erg geschikt om te dragen als jurkje. Ik heb gekozen voor een gestreept hemdje eronder, want streepjes zijn hot! Omdat je het als jurkje draagt kun je er een leuke legging of evt. een dikke panty onder dragen. Om iets meer nadruk op je taille te leggen, draag je een brede riem. De bruine stoere laarzen maakt het geheel af!

Ben je meer in een romantische bui of is dat je stijl dan is dit setje perfect voor jou. Ik heb gekozen voor een lichtblauwe denim blouse die je meer als jasje draagt, draag de blouse dan ook open. Het lichtroze hemdje zorgt ervoor dat de blouse iets minder stoer wordt. De schoentjes van de H&M matchen perfect bij het hemdje.

Bij dit setje draag je ook de denim blouse echt als jasje. Ook heb ik een smal riempje erbij gedaan zodat je de taille kunt accentueren. Dit setje is heel erg geschikt voor in de zomer of misschien een hele warme lente dag. Met leuke sandaaltjes en een zonnebril is de outfit compleet!Dit setje is heel geschikt voor een stoere dame of misschien wanneer je in een stoere bui bent. De blouse en het leren jasje draag je allebei open. Hieronder draag je een lange zwarte hemd/jurkje. Ook is het leuk om bijvoorbeeld een lange ketting erbij te dragen. Ik heb gekozen voor hoge zwarte laarzen met een kleine hak zodat het ook nog een beetje vrouwelijk blijft.

Dit zijn alle setjes die ik heb gemaakt. Ik kwam er al snel achter dat je een denim blouse op heel veel manieren kunt combineren en dat het ook bij heel veel stijlen past. Lara, ik hoop dat je hier wat aan hebt en natuurlijk hoop ik ook dat de rest van jullie hier wat aan heeft.

Heb jij dus ook een fashion probleem/vraag, twijfel niet en stuur een mailtje naar info@wearefashion.nl en wie weet staat binnenkort jouw vraag ook op mijn blog!

 

Dit vind je vast ook leuk...

19 Comments on Fashion vraag/probleem #1!

 1. Diana
  10 maart 2011 at 10:01 (9 jaar ago)

  HEEL LEUK item! En alle setjes zijn ZO mijn stijl. Love it!

  Beantwoorden
 2. shna
  10 maart 2011 at 10:08 (9 jaar ago)

  Oh wat zeg dit, heel leuk om inspiratie uit op te doen!!

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  10 maart 2011 at 10:38 (9 jaar ago)

  oeeeh die laatste vind ik echt super gaaf!

  Beantwoorden
 4. Lara
  10 maart 2011 at 10:56 (9 jaar ago)

  Heel erg bedankt om mijn vraag/probleem te beantwoorden!
  Ik heb veel aan dit artikel gehad. Vooral de 3de en 4de stijl zijn mijn ding. Straks ga ik gaan shoppen, dat komt dus juist goed uit, dan kan ik er al rekening mee houden! :D
  Nog eens bedankt! Liefs! x

  Beantwoorden
 5. Madelief
  10 maart 2011 at 11:43 (9 jaar ago)

  Ik heb al een hele tijd een denimblouse. Ook leuk is, om ‘m te combineren door ‘m in zo’n kort stretch rokje te doen. Dat staat ook heel leuk! Maar deze setjes zijn ook heel nice, allemaal (:

  Beantwoorden
  • Madelief
   10 maart 2011 at 11:44 (9 jaar ago)

   En idd, draag ik ‘m ook vaak op een strak jurkje, open en en dan met een riempje er om heen. Staat ook leuk!

   Beantwoorden
 6. femketje
  10 maart 2011 at 11:44 (9 jaar ago)

  de 1 na laatste is zo mijn stijl :D super lief jurkje :D

  Beantwoorden
 7. Eline
  10 maart 2011 at 14:52 (9 jaar ago)

  wat heb je dit leuk vormgegeven!

  Beantwoorden
 8. Mirjam
  10 maart 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  Wat heb je hier een superleuk artikel van gemaakt! :)
  Vooral setje 2 is leuk..

  Beantwoorden
 9. Jeanne
  10 maart 2011 at 18:34 (9 jaar ago)

  Super leuke rubriek, ben hier echt dol op!

  Beantwoorden
 10. fre
  10 maart 2011 at 18:56 (9 jaar ago)

  Ik vond eerst zo’n denim blouse niks maar ik vind het eigenlijk toch wel leuk ^^

  Beantwoorden
 11. DalaLuz
  10 maart 2011 at 20:40 (9 jaar ago)

  Wat een leuke nieuwe rubriek, echt zo goed gedaan! Nice :-)

  Beantwoorden
 12. Emma
  11 maart 2011 at 00:02 (9 jaar ago)

  enorm leuk!
  ik krijg helemaal inspiratie (en zin om te shoppen) door dit artikel! ik ga binnenkort shoppen voor een verjaardagsoutfit, ik ga zeker dit onthouden! bedankt :)

  Beantwoorden
 13. Annelies
  11 maart 2011 at 17:06 (9 jaar ago)

  Wauw, allemaal leuk! En handig zo’n rubriek!

  Beantwoorden
 14. strietje
  13 maart 2011 at 21:46 (9 jaar ago)

  Die laatste is leuk, maar ik vind hem niet op Sans?!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *