Laatst kon je al kennis maken met de leuke sieraden webshop Ydeltuyt. Artikel gemist, bekijk het dan even hier. Zelf ben ik een enorme fan van Ydeltuyt, ze verkopen namelijk echt hele leuke en mooie sieraden! En vanwege mijn tweejarig bestaan mag ik drie verschillende sieraden weggeven, dus je maakt dit keer meer kans om iets te winnen.

Ik geef drie prijzen weg uit de Garden collectie, namelijk twee ringen ‘de Mimosa en de Rose ring’. Twee hele mooie ringen die je outfit net dat beetje extra kan geven. Ook mag ik nog een ketting weggeven, namelijk de ‘Acacia necklace’ . Dit is een mooie lange ketting met een zwarte steen die eigenlijk wel bij elke outfit staat.Maar wat moet je doen om kans te maken op een van de sieraden?

(Er kan niet meer worden meegedaan, winactie is gesloten!)

Volg Wearefashion met Bloglovin (dit kan heel makkelijk met het plusje rechts bovenin) en ‘like’ dit artikel op Bloglovin. Het volgen en liken is niet verplicht omdat ik het niet kan controleren, maar ik waardeer het wel als je doet ;D! Dit keer is Twitter wel verplicht en daarom tweet het volgende bericht: @wearefashion Ik wil kans maken op een van de drie sieraden van Ydeltuyt.nl http://bit.ly/fDBVBd Follow en RT. Ik begrijp nu dat ik misschien wel wat van mijn bezoekers buitensluit, sorry daarvoor, maar er komen deze maand nog meer winacties aan waar Twitter niet verplicht is. En je kunt natuurlijk altijd overwegen om een Twitter account aan te maken. Verder laat even een comment achter met de link naar je Tweet en laat weten welke van de drie sieraden jij het liefst wil hebben! Dat is eigenlijk alles wat je moet doen om kans te maken op een sieraad van Ydeltuyt. Meedoen kan t/m 9 februari. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!