Win de Lush ‘Be mine’ Valentijnspakket

In mijn filmpje  van vanmorgen gaf ik al aan dat er vanmiddag een leuke winactie zou komen! Ik mag een ‘Be Mine’ Valentijnspakket weggeven van Lush aan een van jullie. Wanneer je mij al een tijdje volgt dan weet je gewoon dat ik addicted ben aan Lush, daarom vind ik dit ook een hele leuke prijs. Ik mag namelijk iets gaan weggeven aan mijn lezeressen wat ik zelf ook helemaal geweldig vind. Lees snel verder wat je moet doen om dit te winnen…

(Er kan niet meer worden meegedaan, de winnaar is al bekend gemaakt)

Maar wat zit er eigenlijk allemaal in dit super mooie pakket?

Duidelijker dan deze boodschap wordt het niet toch? Ook de producten in deze geweldige cadeaudoos liegen er niet om. Heerlijk zoete bad- en doucheproducten, een verleidelijke Massage Bar met chocolade en de solid perfume van de nieuwe Lush geur Lust. Dat worden spannende nachten….. Inhoud: Melting Marshmallow Moment Bath Melt, It’s Raining Men Shower Gel 100g, Sex Bomb Bath Ballistic, Sugar Babe, Soft Coeur, Lust Solid Perfume.

Ik zou van dit pakket helemaal blij worden! Er zitten namelijk echt heerlijke Lush producten in die ik zelf ook allemaal wel zou willen hebben.

Wat moet je doen om kans te maken op dit Lush pakket? Mocht je Twitter hebben, dan zou ik het erg waarderen als je het volgende bericht RT: @wearefashion ik wil het Lush Be Mine pakket t.w.v. €49,95 winnen: http://bit.ly/fDGhc7 PLS Follow en RT. Dit is dus niet verplicht omdat ik meiden zonder Twitter niet wil buitensluiten maar ik vind het wel super lief als je het wil Twitteren! Verder heb ik drie hartjes verstopt (zie voorbeeld) op mijn blog en vind in ieder geval eentje en stuur de link naar info@wearefashion.nl met als onderwerp: Be mine. Het is echt niet lastig te vinden, de hartjes zijn verstopt op logische plekken en je kunt altijd de zoekfunctie gebruiken ;D. En als laatste laat een comment achter onder dit artikel met jouw Valentijnswens!

Je kunt meedoen t/m 8 februari en dan zorgt Lush ervoor dat je rond de 14e het pakket in huis hebt!

106 Comments on Win de Lush ‘Be mine’ Valentijnspakket

 1. Desirée
  1 februari 2011 at 16:09 (11 jaar ago)

  Ik als enorme Lushfan moet wel meedoen natuurlijk, superactie! Ik heb geRT, gemaild met een linkje en mijn valentijnswens is: dat mijn man en ik te horen krijgen dat onze droomwens door kan gaan. Spannende periode…

  Succes voor iedereen die meedoet!

  Liefs,
  Desirée

 2. Samantha
  1 februari 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  Mijn Valentijnswens voor 2011 is voor mijn ouders: dat zij de rest van hun leven samen gelukkig blijven. Ik zie zo veel mensen om me heen die gaan scheiden en op zulke momenten besef ik pas hoe goed ik het eigenlijk thuis nog steeds heb met mijn lieve papa en mama die elkaar nog steeds geweldig vinden. Daar ben ik zó trots op, keep up the good work!

  Ik heb je winactie getwitterd (www.twitter.com/simsalasam)

  Liefs,
  Samantha

 3. Kim (ikkusters)
  1 februari 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  Leukleukleuke actie!!!
  Mijn Valentijnswens: Ehhm….een lekkere massage en ontbijt op bed in een superromantisch hotelletje!
  (Maar het wordt waarschijnlijk: Er staat thee hoor…moet je zelf even inschenken..) zucht..

 4. fabby
  1 februari 2011 at 16:10 (11 jaar ago)

  oooooew wat een leuke actie i love lush!!!!
  mijn valentijnswens jeez moeilijk! ik denk dit leuke pakket hahaahah 😀
  <3 <3 <3

 5. Lieke
  1 februari 2011 at 16:12 (11 jaar ago)

  Whiieeee ik doe mee! 🙂
  Mijn valentijnswens…. Tjee, die is lastig!
  Misschien een leuk vriendje? ;p
  Ik zal Cupido eens aanspreken. 🙂

 6. kelly
  1 februari 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

  ooh leuke actie hoor!
  mijn valentijnswens? Dat mijn ouders een leuke valentijn hebben samen, want het was een vreselijke start van 2011!

 7. Joytjej
  1 februari 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is een weekendje weg met mijn lover, zou graag een keer in een luxe hotelkamer zijn met groot bad 😛
  En dat we snel ons eigen huissie zullen vinden.

  Voor mijn vriendinnen hoop ik dat ze ook een leuk valentijnskaartje of kadootje mogen ontvangen.

  Ik heb je ook gemailt en getweet 🙂

 8. Laura
  1 februari 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

  Nogmaals gefeliciteerd met je blog! Keep up the good work :D. Wat een supergave winactie weer! Ik heb je een mailje gestuurd, want ik heb al een hartje gevonden 😀 Heb het ook getwitterd:http://twitter.com/LauraVissers/statuses/32441254784540672

  Mijn Valentijnswens is eigenlijk heel simpel. Mijn vriend en ik zijn nu 6 jaar samen en ik hoop dat daar nog vele jaren bijkomen! Iets beters kan ik niet wensen voor Valentijn toch? Het lijkt me heerlijk om samen met mijn vriend te badderen met deze LUSH producten 😀

 9. Teddy
  1 februari 2011 at 16:14 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is heel makkelijk! Een etentje met Jan Kooijman!

 10. Charlotte
  1 februari 2011 at 16:27 (11 jaar ago)

  Wat een geweldige winactie… Super!
  Ik heb gemailt en geretweet.
  Het moeilijkste vind ik mijn valentijnswens…
  Ik denk dat ik in het algemeen hoop dat mijn relatie zo geweldig blijft als nu? en niet enkel met valentijn.
  Een gewone fijne dag met ze’n tweetjes is meer dan voldoende! Als het maar gezellig is.

 11. Lisa
  1 februari 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

  Heb de winactie voor je geretweet en heb je al een mailtje gestuurd met een link waar ik een hartje heb gevonden 🙂

  Wat mijn Valentijnswens is ?

  Dat ik een gezellige dag zal hebben met mijn vriendje, lekker uit eten en een grote knuffel en kus mag er zeker bij 😉 Wens niet veel, zolang hij er maar is op die dag ben ik al blij 🙂

 12. nientjer
  1 februari 2011 at 16:38 (11 jaar ago)

  Als eerste wil ik je feleiciterd met het 2 jarigbestaan van je website! Ontzettend goed dat je het al zo lang doet! Ik heb je een mail gestuurd met het linkje van het hartje erin en inmiddels een tweet eruit gedaan met deze winactie
  https://twitter.com/#!/Nientjer/status/32439950267912193

  Mijn valentijnswens? Dat jij nog weer 2 jaar doorgaat met deze site, want vind hem errrug leuk, en verder wens ik degene die dit lovely pakket wint heel veel badderplezier toe en dat mijn relatie (op valentijnsdag 2 jaar) ook nog heel wat jaartjes voort mag duren ..waren dat nou 3 wensen? ja dus ..nou ja is vast niet erg, want het is gemeend!

 13. Myrna
  1 februari 2011 at 16:40 (11 jaar ago)

  Wat een geweldige winactie!
  Mijn valentijnswens voor dit jaar? Eigenlijk heb ik die al zo’n 4 jaar en telkens komt ie niet uit, het zou eens leuk zijn als het dit jaar wel uikomt en Cupido goed zn werk doet. Voor deze valentijnsdag hoop ik toch wel dat Cupido met zijn boog een leuke man op mijn pad ‘schiet’!

 14. Sharon
  1 februari 2011 at 16:43 (11 jaar ago)

  Ook ik heb de winactie geretweet en ga nu opzoek naar de hartjes! Mijn valentijnswens is dat iedereen gelukkig en gezond is!

 15. Femke
  1 februari 2011 at 16:46 (11 jaar ago)

  Wat een super actie meid, natuurlijk doe ik mee!

 16. Tatjana
  1 februari 2011 at 16:47 (11 jaar ago)

  Wat een mega super winactie!
  Ik al echte Lush lover kan deze super winactie natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

  Mijn Valentijns wens is : Dat mijn oma en vader dit keer WEL genezen van kanker! Blegh, wat een rotziekte is het toch.. mijn oma heeft het nu voor de 3e keer, en mijn vader voor de 2e keer dus het mag nu wel eens afgelopen zijn, zodat mijn depressie eens weggaat.

  Iedereen heel erg veel succes met deze super winactie van Lush!

  Ik heb het uiteraard geretweet. Dit is mijn tweet.

  http://twitter.com/BeautyblogT/statuses/32449791111733249

  Liefs,

 17. Femke
  1 februari 2011 at 16:50 (11 jaar ago)

  Oh En mijn wens? Net zo gelukkig blijven als dat ik nu ben!

 18. Steph
  1 februari 2011 at 16:58 (11 jaar ago)

  Zo, heb net gemaild en geRT, en nu maar duimen! ^^

  Ik ben over 4 maanden 2 jaar samen met mijn vriend, en we willen nog zoveel gaan doen!
  Mijn Valentijnswens is dus dat ik een prachtige dag met hem zal hebben, dat er heel veel liefde om mij heen is, voor iedereen, en dat ik nog heel veel mooie Valentijnsdagen met mijn lieverd mag hebben. Die van vorig jaar was heel speciaal, toen waren we met ons 2 in Rome en man, wat zou ik dat graag opnieuw willen beleven.. 🙂

 19. Elsemieke
  1 februari 2011 at 17:09 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan! Ik bezoek je site met plezier =)

  Voor mezelf heb ik deze Valentijn niets te wensen, want Cupido heeft z’n werk al gedaan, maar ik wens iedereen een hele fijne Valentijnsdag met de mensen van wie ze houden. Maak er een mooie dag van met je vriend, familie of vriendinnen. En vergeet dat je echt geen vriend nodig hebt om gelukkig te zijn, er zijn genoeg mensen die van jou houden!

  Liefs xx

 20. Manon
  1 februari 2011 at 17:16 (11 jaar ago)

  Ik heb je ook gemaild en je bericht doorgetwitterd.

  Mijn valentijnswens is om een gezellige dag te hebben met mijn vriend. Eigenlijk doen wij nooit aan valentijn omdat we een week daarvoor al (in dit geval) 4 jaar samen zijn, en het dan wel erg vlak op elkaar “feest” is. Het belangrijkste is gewoon dat we samen genieten en er een leuke dag van maken!

  Verder wens ik dat iedereen een leuke dag heeft met haar vriendje, of gewoon gezellig met vrienden/familie!

 21. Mirjam
  1 februari 2011 at 17:23 (11 jaar ago)

  Nogmaals gefeliciteerd, leuke winactie!
  Mijn wens voor Valentijn is.. Dat ik eindelijk een keer wat hoor van die leuke jongen! Ook hoop ik dat iedereen een gezellige en romantische Valentijnsdag heeft.

  Ik ga nu maar eens op zoek naar het hartje, want het Lush pakketje winnen lijkt me wel wat! 😀

 22. Kimberley
  1 februari 2011 at 17:24 (11 jaar ago)

  Awh. Super lief. Ik word al helemaal warm van dat pakketje hihi. Zeker omdat ik nooit dingen van lush kan kopen.

  Mijn valentijnswens is heel cliché, maar toch echt mijn wens. Een leuke jongen vinden dit jaar, waar ik natuurlijk smoor verliefd op raak (en hij op mij!). En natuurlijk ook dat ik een jaar vol liefde mag meemaken. Van familieleden, vrienden en ook onbekende. En ik wens dat natuurlijk iedereen ook toe.

  Ik zal je nu even het mailtje sturen. 😉

  Mochten mensen dit lezen: Ik wens jullie alvast een hele fijne valentijnsdag toe en een heel goed jaar. Hopelijk komt je wens uit! 😀

 23. Natasja79v
  1 februari 2011 at 17:25 (11 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Op twitter al een een RT gedaan. Mail volgt straks.

  Mijn wens voor Valentijn: dat iedereen toch vooral bij zijn of haar dierbare in vrede een fijne dag mag hebben. Zeker gezien alle ontwikkelingen iom Egypte en Tunesië.

 24. Ineke
  1 februari 2011 at 17:26 (11 jaar ago)

  Echt super dat je al twee jaar bezig bent met je blog!
  Ik lees je artikelen dagelijks met veel plezier =D

  maar uhm, ben ik de enige dit niet snapt hoe het werkt met die hartjes ? xD

 25. Ineke
  1 februari 2011 at 17:29 (11 jaar ago)

  Oehh, jeej !
  ik heb er een gevonden,
  de mail is onderweg =D

  en mijn valtentijnswens… hmm
  een gezellige valentijn met mijn vriendinnetjes, zonder drama ! haha

 26. unebeauty
  1 februari 2011 at 17:35 (11 jaar ago)

  Leuke actie!

 27. marieke
  1 februari 2011 at 17:55 (11 jaar ago)

  Ik wens iedereen deze valetijn veel liefde toe, van vriendjes, familie en vrienden 🙂

 28. Marjolein
  1 februari 2011 at 18:02 (11 jaar ago)

  Ik doe mee 😉 ga nu het hartje zoeken, want ik vind het echt een geweldige winactie.
  En natuurlijk gefeliciteerd met je blog!!

 29. Lisanne
  1 februari 2011 at 18:04 (11 jaar ago)

  Wauw, wat een gave actie zeg! Mijn Valentijnswens voor dit jaar is dat mijn vriendinnetje M. snel een leuke vriend zal vinden.
  Hij heeft het namelijk net met haar uitgemaakt en nu zit ze dus (totaal onverwachts) zonder haar vriendje op Valentijnsdag 🙁

  Verder voor iedereen: een heel fijne Valentijnsdag! 😀

 30. Fleur♥
  1 februari 2011 at 18:05 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is; dat ik dit jaar mijn opa zie, ik heb hem al sinds de dood van mijn lieve oma al niet meer gezien, dat is nu 10 jaar geleden. Hij is niet mijn echte opa maar zo heb ik hem wel altijd beschouwd. Mijn echte opa heb ik namelijk nooit gekend, die was al een tijdje overleden toen ik werd geboren..
  Verder wens ik iedereen a Happy Valentine♥♥♥
  Liefsxxx

 31. a-flip
  1 februari 2011 at 18:22 (11 jaar ago)

  Ik hoop dat ik met mijn lieve vriend dit jaar een prachtige rondreis kan maken om ons 8-jarig jubileum te vieren 😉

 32. Emma
  1 februari 2011 at 18:29 (11 jaar ago)

  Ik zal je zo mailen en het berichtje even tweeten 🙂

  Mijn wens is om dit jaar met mijn beste vriendinnen op vakantie te gaan, dat alles goed komt op school en als cupido eens de juiste richting op schiet zou ik daar ook geen bezwaar tegen hebben haha 😉

 33. Janneke
  1 februari 2011 at 18:31 (11 jaar ago)

  Oe wat leuk! Mijn valentijnswens is dat ik nog meer valentijns met mn vriend kan vieren! Hihi 🙂 We vieren dit jaar onze 3e valentijn 🙂 De hartjes ga ik nu zoeken!

 34. Suzanne
  1 februari 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

  aah, wat leuk! als je me volgt op twitter (fashionisaparty) dan ga je zo zien dat ik het ga twitteren! en nu druk op zoek naar de hartjes natuurlijk…

 35. Suzanne
  1 februari 2011 at 18:38 (11 jaar ago)

  oh ik ben de wens vergeten! dat ik nog heeel lang samen blijf met mijn vriendje natuurlijk!

 36. Madelief
  1 februari 2011 at 18:44 (11 jaar ago)

  Leuke winactie, maar nee – ik doe niet mee. Ik gun het iemand anders, omdat ik gewoon niet zo Lusherig (haha, nieuw woord) ben. Dus ja, dan vind ik het fijner als iemand deze prijs wint.
  Maar alsnog, erg leuk!

  xx

 37. Hande
  1 februari 2011 at 18:45 (11 jaar ago)

  heey superleke winactie! ik heb er meteen een gevonden! ik heb je ook geretweet @handet70 🙂

 38. Jana
  1 februari 2011 at 18:52 (11 jaar ago)

  Wat origineel! Ben helemaal fan (:
  Mijn valentijnswens? hmmm, de hele dag door taartjes bakken om daarna aan iedereen te geven met een lieve boodschap erop ( OF zou er zelf ook wel eentje willen krijgen, hihi)

 39. kimberly
  1 februari 2011 at 19:09 (11 jaar ago)

  Heey, ik heb lekker een tweet achtergelaten en nu hopen dat ik deze keer eens win hee..;)
  Be Mine =)

  Mijn Valentijnswens: Als ik mijn diploma heb wil ik graag aan kindjes beginnen dus hoop ik nog altijd samen te zijn met mijn vriendje 🙂 love you baby!

  Aan wearefashion: Je bent echt goed bezig met je site;) Ga zo door! x

  Groetjes kimberly

 40. JuMeWi
  1 februari 2011 at 19:19 (11 jaar ago)

  Mijn Valentijnswens is voor mijn moeder: die wordt dit jaar 60!! Op 14 Februari, dus een echte Valentijn voor mij!

 41. Martha
  1 februari 2011 at 19:23 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnwens is dat mijn vriendje een keer iets in petto heeft tijdens valentijn :p

 42. Eline
  1 februari 2011 at 19:25 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is dat ik heel gelukkig word met mijn nieuwe vriend :). Ik heb een moeilijke periode afgesloten, en nu kan ik samen met hem een nieuwe start maken! Yaay :D.

  twitter: @Eline2811

 43. Danielle
  1 februari 2011 at 19:32 (11 jaar ago)

  Dat allemaal in de hele wereld een fijne en vooral liefdevolle dag hebben! Want iedereen verdient liefde

 44. Leonie
  1 februari 2011 at 20:21 (11 jaar ago)

  Wat gaaf dat je zo’n pakket mag verloten onder je vaste volgers 🙂
  Ik ben met valentijnsdag helaas op wintersport met school en kan dus niet bij mijn vriendje zijn. Op de 11e hebben we ook nog eens 3 jaar en dan zullen we dus ook niet samen zijn. Met Lush kan ik mij toch heerlijk verwennen deze dagen.

 45. Ellenx
  1 februari 2011 at 20:35 (11 jaar ago)

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee 🙂 Een valentijnswens heb ik niet echt… maar ik hoop wel dat het een fijne dag word! Hihi nog veel succes meid! grtjes Ellen xoxo

 46. isa
  1 februari 2011 at 20:50 (11 jaar ago)

  suuper leuke actie (L) (ben gelijk verliefd op dit paket haha)
  mijn valentijns wens is; dat het tussen mijn beste vriendin en haar vriendje wee helemaal goedkomt (omdat ze ruzie hebben en mijn bff zit daar heel erg mee) en naturlijk (niet dat dat veel met valentijnsdag te maken heeft; vrede enzo op aarde en dat iedereen een geweldige valentijnsdag heeft.

  en ookal heb je geen vriendje, dan ga je toch gewoon wat leuks doen met vrienden/vriendinnen !

  ik ga nu de hartjes zoeken ! (ookal moet ik eigenlijk geschiedenis leren haha)

 47. Eline
  1 februari 2011 at 21:06 (11 jaar ago)

  Ah super, ik ga morgen even meedoen en het tweeten enzo! Toffe winactie!

 48. Nikita
  1 februari 2011 at 21:16 (11 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!
  Super leuke winactie.
  Ik heb je geRT (www.twitter.com/nikitjee)
  En een mailtje gestuurd met de links.

  Mijn valentijnswens is om met een lief vriendje in bad te gaan met een Lush Sex Bomb Bath Ballistic 😉

  Keep up the good work !

  <3

 49. Nynke
  1 februari 2011 at 21:30 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is om dit pakket te winnen (L)

 50. Tanja
  1 februari 2011 at 21:38 (11 jaar ago)

  Ik doe mee! Leuke actie! 😀
  Mijn valentijnswens is om nog steeds erg gelukkig te zijn, en samen lekker te badderen met LUSH! Ultieme liefde! 😀

 51. Eline
  1 februari 2011 at 21:51 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is acceptatie door zijn familie 🙂

 52. maaike
  1 februari 2011 at 21:54 (11 jaar ago)

  Ik doe mee!
  Mijn valentijnswens is om samen te zijn met de jongen die ik leuk vind:)
  en ik heb je gemaild

 53. Lara
  1 februari 2011 at 21:56 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is om misschien wel vanaf valentijn mij de vriendin te mogen noemen van die ene knapperd… *keep my fingers crossed*

 54. Hilde
  1 februari 2011 at 22:37 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is dat ik nog heel lang gelukkig mag zijn met mijn vriend! xx

 55. Karin
  1 februari 2011 at 22:37 (11 jaar ago)

  mijn valentijnswens is om na een dineetje naast mijn valentijn wakker te worden 😉

 56. Sisier
  1 februari 2011 at 22:43 (11 jaar ago)

  Ik heb meegedaan, echt een super prijs zeg!
  Heb mailtje gestuurd en getetweet 😀
  Ik zou met valentijn, wel een valentijn willen hebben 🙂

 57. DalaLuz
  2 februari 2011 at 00:10 (11 jaar ago)

  Ik wist niet of ik al had gereageerd, maar ik kon mezelf niet zo snel vinden dus ik denk van niet. Volgens mij alleenje actie geRT Mocht ik me vergissen, dan kun je deze comment natuurlijk gewoon uitwissen 🙂

  Ik vind dit echt zo’n gave prijs! Wow. Dat is heel veel feest in een prachtige box! Tenminste, als ik alle blogliefde voor Lush moet geloven, want zelf heb ik nog nooit iets van Lush gehad, alleen wel heeeel veel over gelezen!

  Mijn Valentijnswens is dat iedereen de liefde mag voelen die er altijd is, ook als je alleen bent. En voor mezelf wens ik dat ik de moed heb om vanuit mijn hart te leven, vanuit liefde i.p.v. angst.

  En uiteraard heb ik je winactie oog getweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/32559826437406721

 58. Yvon
  2 februari 2011 at 13:23 (11 jaar ago)

  Mn valentijnswens is een dikke tuut 🙂

  Dikke tuut

 59. Sofie
  2 februari 2011 at 13:26 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is om gewoon gelukkig te blijven met mn vriend 🙂

 60. lisae
  2 februari 2011 at 13:38 (11 jaar ago)

  ”Wishing You
  The nicest things
  That life can bring your way,
  And that’s not just
  A Valentine Wish
  It’s meant for every day!”

 61. laar101
  2 februari 2011 at 14:30 (11 jaar ago)

  Dat ik gewoon gelukkig kan zijn zonder jongens en verder dat mijn vriendinnen groep weer even lekker loopt, want dat doet het momenteel helemaal niet. Heel vervelend

 62. Marie
  2 februari 2011 at 15:07 (11 jaar ago)

  Aangezien ik zelf geen vriendje heb, hoop ik voor jou dat je nog vele leuke jaartjes met je vriend mag beleven 😀

 63. wieneke
  2 februari 2011 at 15:23 (11 jaar ago)

  Leuke actie! I LOVE Lush!

  Als ik win dan wil ik graag mijn vriendinnetje verrassen met dit pakketje want zij is zo in de stress geweest voor haar eindscriptie voor het afstuderen dat ik haar wel een ontspanningscadeautje kan geven! Dat is dus eigenlijk meteen mijn Valentijnswens voor een goede vriendin (ook een geliefde maar dan op een vriendschappelijke manier 😉 )

 64. wieneke
  2 februari 2011 at 15:25 (11 jaar ago)

  natuurlijk heb ik ook geretweet als @wienloves, maar dat had ik al in mijn mailtje gemeld 😉

 65. Manon
  2 februari 2011 at 15:28 (11 jaar ago)

  Ik heb meegedaan en heb een mailtje verstuurd.
  Mijn valentijnwens is dat het weer goed gaat tussen mijn vriendje en mij. We zitten al een paar weken in een enorme dip en ik hoop dat we hier weer uit kunnen komen want we houden heel veel van elkaar. We zijn al bijna 6 jaar samen…

 66. Bibian
  2 februari 2011 at 15:34 (11 jaar ago)

  Heej Sanne,
  HAPPY BIRTHDAY TO WE ARE FASHION YEEEY!
  Wat een leuke winactie zeg! helemaal leuk, ik heb je gemaild en nu nog even mijn valentijnswens!
  Ik kan wel iets wensen met mijn vriend, maar ik heb gelukkig niks te wensen, alles gaat zo goed tussen ons! Volgende week gaan we verhuizen omdat we van de zomer samen op een camping gaan werken! Daar heb ik onwijs veel zin in, zijn we eindelijk heel veel bij elkaar! Maar mijn valentijnswens is dat mijn vader heel gelukkig wordt met zijn nieuwe vrouw! We hebben een zware periode achter de rug, en mijn vader ziet er zo gelukkig uit sinds hij haar heeft ontmoet, dus dat wens ik! Als mijn vader blij is, ben ik dat ook!

  Liefs, Bibian

 67. Pauline
  2 februari 2011 at 16:58 (11 jaar ago)

  Mijn Valentijnswens is dat mijn lieve kat nog heel lang bij mij mag blijven, want ik ben ongelofelijk dol op ‘m! En dat iedereen in deze harde en snelle wereld wat liever voor elkaar gaat zijn!
  Ik heb je gemaild en dit is mijn tweet: http://twitter.com/Pauline90/status/32814015981821952
  Liefs!

 68. Hande
  2 februari 2011 at 17:13 (11 jaar ago)

  Oeps ik ben vergeten om mijn valentijnswens erbij te zetten 😡
  Hier is de mijne:
  Wishing You
  The nicest things
  That life can bring your way,
  And that’s not just
  A Valentine Wish
  It’s meant for every day!
  <3

 69. San
  2 februari 2011 at 17:35 (11 jaar ago)

  Keileuke actie, ik doe mee! Mijn valentijnswens is liefde voor ieder mens!

 70. Anoniem
  2 februari 2011 at 17:38 (11 jaar ago)

  Dat hij mij eindelijk vraagt <3

 71. sonja vis
  2 februari 2011 at 17:56 (11 jaar ago)

  wat een super actie! Geweldig! Ik doe graag mee.
  Mijn valentijnswens……..een valentijn vinden! Maar vooral liefde , geluk en een super 2011 voor iedereen, want dit is niet vanzelfsprekend, zoals helaas vele nog denken. Liefde voor je medemens, dat is wat we nodig hebben!

 72. jantine
  2 februari 2011 at 18:02 (11 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je site! Wat gaat het toch snel!
  Ik heb het getwitterd: mijn naam is missjantinee en ik heb je een mail gestuurd!
  Mijn valentijnswens is dat er meer liefde voor elkaar is, wat zou het mooi zijn als mensen meer respect en begrip voor elkaar tonen, zonder elkaar af te kraken!

 73. Joy
  2 februari 2011 at 18:08 (11 jaar ago)

  Mailtje verstuurd
  Mijn valentijnswens is, Een super leuke dag met mijn vriendinnen.
  Ik heb geen jongen nodig voor een leuke dag 🙂

 74. Mandy (Mwpzunde)
  2 februari 2011 at 20:54 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens: Een jongen vinden die perfect bij mij past, zodat we samen valentijn kunnen vieren. Ik heb je gemaild!

 75. Marijke
  2 februari 2011 at 21:44 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens is dat het de komende tijd wat makkelijker zal worden voor mij en mijn vriend om elkaar te kunnen zien en eens wat leuks te gaan doen samen.
  Hij doet een officiers-opleiding bij defensie, wat er voor zorgt dat hij altijd druk is en we bijna nooit meer écht tijd voor elkaar hebben.

  (Ik heb je bericht geretweet, een mailtje gestuurtd, en volgde je trouwens ook al op twitter!, mijn twitter is laviedunjour)

  Iedereen heel veel succes! 🙂

 76. Süreyya
  3 februari 2011 at 02:01 (11 jaar ago)

  hey!
  Mijn wens is dat er een mirakel gebeurt waardoor mijn punten op de voorbije examens goed zijn, ze worden namelijk rond valentijnsdag bekendgemaakt!
  En natuurlijk ook het perfecte vriendje vinden, zou niet mis zijn!
  Dat waren twee wensen maarja :p

  Süreyya

 77. erika
  3 februari 2011 at 02:15 (11 jaar ago)

  mail en twitter gestuurd erika148883

  mijn valentijnswens is sinds dat we in aug 2010 zijn gaan samenwonen het allen maar tegenslag is geweest het nu de goede kant mag opgaan

 78. Carolien
  3 februari 2011 at 16:51 (11 jaar ago)

  Mijn wens is dat vriendjelief eindelijk eens het licht ziet, en voor het eerst iets liefs/romantisch kan bedenken voor valentijn. De 5e keer al. Vast zonder cadeautje!
  Het is geen big deal maar ik zou het tof vinden om eens een cadeautje met valentijn te krijgen. In 5 jaar heeft hij er nog nooit aan gedacht 😉 ! Dus bij deze speciaal voor mn poepsie: 14 Februari, niet vergeten! 😉

 79. Floor
  3 februari 2011 at 21:14 (11 jaar ago)

  Ik wens dat mijn Valtijn eindelijk eens door gaat krijgen wat ik voor hem voel.

 80. vera
  3 februari 2011 at 21:32 (11 jaar ago)

  ik doe mee! wat een leuke winactie~!!!
  mijn valentijnswens is…. dat ik dit pakket win 😀
  xxxxxxxxx

 81. aardbei
  4 februari 2011 at 14:39 (11 jaar ago)

  Hi Sanne!

  Wow wat een leuke winactie :-)!
  Valentijnswens: dit jaar vier ik voor het eerst samen met mijn vriendje valentijn, (ik ken hem dan net een jaar) en ik hoop dat dit de eerste van de vele mooie valentijnsdagen zullen zijn en volgen!

  liefs,

 82. Laura*
  5 februari 2011 at 12:04 (11 jaar ago)

  Mijn Valentijnsdag wens? Dat mijn tante eindelijk terug komt uit Spanje, zodat ze hier bij ons, de familie haar verjaardag kan vieren! En natuurlijk dat ik dit mooie pakket win, naturally 🙂
  I wish luck to everyone!

 83. Sandra
  5 februari 2011 at 16:41 (11 jaar ago)

  Mijn wens: dat iedereen een romantische Valentijn heeft

 84. Lisa B.
  6 februari 2011 at 15:05 (11 jaar ago)

  Mijn valentijnswens: Een leuk en lief vriendje vinden!!
  x

 85. wieneke
  6 februari 2011 at 20:52 (11 jaar ago)

  maar even extra tweetje de wereld ingestuurd 😉

 86. Sanne Verhagen
  7 februari 2011 at 11:20 (11 jaar ago)

  Ik heb de actie geretweet (@thisisasanne) & je hebt een mailtje van me (san.never) Hierbij mijn valentijnswens in een filmpje!
  http://www.youtube.com/watch?v=lSweI6G3q5c

 87. Lotte
  8 februari 2011 at 22:11 (11 jaar ago)

  Leuke winactie! Mijn valentijnswens is dat iedereen een leuke valentijnsdag krijgt 🙂