Shop voor het goede doel!

Ben je ook zo gek op shoppen? Ik wel, en wat is dan leuker om te shoppen voor het goede doel. Steeds meer merken komen met producten uit waarvan de gehele of gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Zo kun je shoppen en leuke dingetjes scoren en ondertussen draag je bij aan een betere wereld. En met de volgende leuke producten heb je in vervolg een goed excuus om lekker te gaan shoppen!

Voor prijzen en verkrijgbaarheid lees je snel verder…1.) Dit T-shirt is van French Connection is erg tof en een deel van de opbrengst gaat naar een project voor kansarme kinderen in India €24,-

2.) Een leuk roze kleurtje van O.P.I. op je nagels hebben en ondertussen steun je ook nog eens een goed doel die strijdt tegen borstkanker . Je kunt dit flesje nagellak o.a. kopen bij Asos.com en kost rond de €14,-

3.) Dit is een leuk notitieboekje van Return to Sender. Dit is een goed doel van Katja Schuurman en je kunt deze producten kopen bij de Hema. Return to Sender zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld om die vervolgens te verkopen in Nederland. De opbrengst gaat dan naar de verschillende projecten die zij steunen. Dit leuke roze notitieboekje kost €9,95.

4.) Ik ben gek op kralen armbanden en ik vind deze van Pink Ribbon dan ook erg leuk. Pink Ribbon heeft zelf een webshop waar ze veel producten in verkopen, deze armband kost €9,95 en €4,42 gaat naar Pink Ribbon

5.) Deze artbag van Stop Aids Now is van de collectie van 2009, maar is nog steeds te verkrijgen. Ik heb een aantal jaren voor Stop Aids Now gewerkt en ik heb dus heel veel met dit goede doel. Ik draag ze een heel warm hart toe! Door een tas te kopen steun je verschillende projecten van Stop Aids Now. Je hebt heel veel verschillende tassen en er zit vast wel eentje bij die je leuk vindt. Een artbag kost maar €5,-.

6.) Dat Lush veel om onze aardbol geeft, dat moet je inmiddels al wel weten. Maar ook hebben ze de zogenaamde Charity pot, dit is een pot met met heerlijk bodylotion waarvan 100% (behalve BTW) naar verschillende goede doelen gaat €18,95

7.) Deze leuke Heart Bracelets zijn bedacht door Annic van Wonderen van I Love Fashion News en worden al bij veel BN’ers gespot. Je hebt verschillende kleuren armbandjes die allemaal staan voor een ander goed doel, de Heart Bracelet kost €9,95 en is o.a. te verkrijgen in de ILFN webshop.

8.) Ten slotte een MAC Viva la glam lipstick. Al behoorlijk wat jaartjes komt MAC Cosmetics met lipsticks en lipgloss waarvan de gehele opbrengst naar het Aids Fonds gaat. Dus ben je op zoek naar een lipstick kijk dan even bij de speciale Viva la Glam lipstick van MAC en vanaf 4 maart komt er weer een nieuwe collectie uit. De lipstick kost €17,50.

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Shop voor het goede doel!

 1. Lieke
  15 februari 2011 at 17:05 (9 jaar ago)

  Grappig dat het meeste roze is ;p

  Beantwoorden
 2. Lisa
  15 februari 2011 at 17:08 (9 jaar ago)

  Leuke post! :) Die van Gaga heb ik, mooie lipstick en het is ook nog eens voor het goede doel, super toch ;)

  Beantwoorden
 3. DalaLuz
  15 februari 2011 at 17:18 (9 jaar ago)

  Wat leuk dat je voor Stop Aids Now hebt gewerkt! Ik steun ze ook al jaren, inclusief regelmatige aankoop van artbags :-). Die niet alleen leuk & kleurig maar ook nog eens lekker stevig zijn dus heel functioneel!

  Beantwoorden
 4. Eline
  15 februari 2011 at 17:26 (9 jaar ago)

  MAc viva glam is mijn favoriete goede doelen post ;) Ik koop geen lippenstift, nee iks teun het goede doel en krijg er een lipstick bij ;)

  Beantwoorden
 5. PinkFairy
  15 februari 2011 at 18:43 (9 jaar ago)

  Viva la Glam is ook echt super, heb er ook een in me bezit :)

  Beantwoorden
 6. martina
  15 februari 2011 at 19:07 (9 jaar ago)

  ik heb het lakje van opi in m’n bezit

  Beantwoorden
 7. Madelief
  15 februari 2011 at 20:24 (9 jaar ago)

  Ik wil al heel lang zo’n heart bracelet en ik denk dat ik die binnenkort gewoon eens ga kopen (: Dan zou ik denk ik de roze doen, want ik vind Pink Ribbon zo’n geweldige organisatie!

  Beantwoorden
 8. Femke
  16 februari 2011 at 10:28 (9 jaar ago)

  Ik koop zelf enorm veel spullen waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon gaat, verder spaar ik airmiles voor stichting AAp, doneer elke maand iets.. Goed bezig toch?

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *