Review: Sleek I-divine Chaos Palette

Al een hele lange tijd wou ik een Sleek I-divine palette. Ik had er al heel veel positieve verhalen over gehoord. Zo lees ik eigenlijk alleen maar enthousiaste verhalen over de pigmentatie en natuurlijk wou ik dit graag met eigen ogen zien. Er zijn vijf verschillende palettes, de Original, Storm, Acid, Chaos en Sunset. Een tijdje geleden was het zover en ik kocht de Chaos palette. Lees verder voor de swatches en de review…

Allereerst ik ben echt gek op oogschaduw palettes, ik heb er al best veel en kan er eigenlijk niet genoeg van hebben. In dit palette van Sleek zitten 12 verschillende kleuren en het zit in een niet al te groot palette. Dit vind ik wel fijn want je kunt deze dus makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het doosje zelf is mat zwart met glanzende letters, ik vind het een mooie verpakking. Ook zit er in de deksel een vrij grote spiegel, wat best wel handig is (ook al gebruik ik de spiegel niet). De kleuren zijn allemaal mat en hier ben ik wel blij mee want ik heb nog niet zoveel matte oogschaduw kleuren. Het palette de Sleek I-divine Chaos bestaat uit 12 heel verschillende kleurtjes, vandaar denk ik ook de naam Chaos?

Maar natuurlijk was ik het meest nieuwsgierig naar de pigmentatie en de kwaliteit van het palette, is die echt zo goed als men zegt? Kijk mee naar de swatches (gemaakt zonder basis)…

Ik was echt een beetje flabbergasted, wat een kleur komt er van deze oogschaduw af! Je kunt dus wel stellen dat de pigmentatie super goed is. Ook de kleuren zijn vrij zacht en je kunt het dus goed blenden. De oogschaduw blijft met basis ook de hele dag goed op mijn ogen zitten.

Conclusie: Ik ben echt gek op dit palette. De pigmentatie is super en je betaald ook helemaal niet veel voor zo’n palette, namelijk maar €7,25. Persoonlijk vind ik dit palette nog fijner dan een 88 palette, omdat de pigmentatie toch nog wel wat beter is. Omdat ik zo enthousiast ben heb ik ook nog de Original en Storm op mijn lijstje staan, dus ook die ga ik vast en zeker binnenkort kopen. De palettes zijn o.a. te koop bij Enchantra en Boozyshop.

120 Comments on Review: Sleek I-divine Chaos Palette

 1. Eline
  4 februari 2011 at 12:13 (11 jaar ago)

  Ik wil ze allemaal <3

 2. Femke
  4 februari 2011 at 12:18 (11 jaar ago)

  Wat een mooi palette zeg! Ziet er allemaal onwijs goed uit!

 3. Ashley
  4 februari 2011 at 12:27 (11 jaar ago)

  Hee mooie site!

  Zou je ook even op die van mij willen kijken?

  xx Ashley

 4. Melanie
  4 februari 2011 at 12:37 (11 jaar ago)

  Mooi palette! Ik wil graag het Storm palette hebben.

 5. Manon
  4 februari 2011 at 12:52 (11 jaar ago)

  Dit is ook een leuk palette zeg! Leuk al die verschillende kleurtjes. Ik heb zelf het original palette en dat is vooral shimmer, ook heel erg mooi.

  En flabbergasted vind ik zo’n grappig woord haha! Weet alleen nog steeds niet wat het nou betekent haha!

 6. femketje
  4 februari 2011 at 12:57 (11 jaar ago)

  super kleuren 😀

 7. Priscilla
  4 februari 2011 at 12:59 (11 jaar ago)

  Oh! Deze is ook mooi zeg! Ik heb zelf the Original en Acid stond al een tijdje op mijn wishlist maar nu komt deze er zeker ook bij!

 8. DalaLuz
  4 februari 2011 at 14:42 (11 jaar ago)

  Ik ben ook echt helemaal Sleek fan 🙂
  En nu willen we natuurlijk ook mooie looks met dit palette!

 9. Sanne van Huis
  4 februari 2011 at 14:43 (11 jaar ago)

  @Dalaluz er gaan zeker looks mee komen 🙂 en de groen/gele ooglook met glitters van deze week is ook deels gemaakt met dit palette.

 10. Lisa
  4 februari 2011 at 19:57 (11 jaar ago)

  Mooie palette en de pigmentatie ziet er goed uit 😀

 11. PinkFairy
  4 februari 2011 at 21:26 (11 jaar ago)

  Echt hele mooie kleuren zitten erin!!

 12. Evelien
  4 februari 2011 at 21:50 (11 jaar ago)

  Wauw mooie kleuren.. en niet duur 🙂

 13. jantine
  4 februari 2011 at 22:53 (11 jaar ago)

  Wat een prachtig palette! Ik ben heel benieuwd naar je ooglooks!

 14. Marjolein
  5 februari 2011 at 14:48 (11 jaar ago)

  Wauw, leuk zulke kleurtjes 😀

 15. Bertine
  7 februari 2011 at 16:18 (11 jaar ago)

  wow mooie kleuren, wel heftig zo te zien