New Look opent nog meer shop-in-shops in Nederland

Wij Nederlanders houden volgens mij wel van de Britse modeketens, want de ene naar de andere winkel wordt geopend. Gelukkig maar want ik hou van Britse ketens en hun fashion. We hebben nu al de Primark, River Island en ook New Look zit in drie verschillende V&D’s in Nederland. Maar vanaf vandaag zijn we weer een New Look shop-in-shop rijker!

De New look winkels zitten op dit moment in drie V&D’s in Den Haag, Amstelveen en Tilburg en vanaf vandaag (26 februari) ook in de V&D Rotterdam Zuidplein. Maar dat is nog niet alles, want vanaf volgende week zaterdag 4 maart wordt er ook een shop-in-shop geopend in de V&D te Utrecht. Blijkbaar doet New Look het goed in Nederland en nu maar hopen dat ze ook snel richting het noorden van Nederland hun ‘deuren’ gaan openen.

New Look presenteert hier haar geliefde damescollecties die onmiddellijk inspeelt op de allernieuwste trends, zoals de ‘ultra-glamour’-lijn die zich inspireert op de look van celebrity’s. Ook kleding met de labels ‘Inspire’ en ‘Tall’, die de grote trends van het seizoen voor dames met een maatje meer of dames langer dan 1m70 volgen en de populaire schoenen, lingerie en accessoires zijn verkrijgbaar! De verschillende collecties worden wekelijks vernieuwd en bieden bovendien ‘basics’ aan tegen scherpe prijzen. Herken ze aan de eigenwijze Britse attitude.

Dus woon je in Rotterdam, dan zou ik morgen zo snel mogelijk naar de New look rennen en meiden in Utrecht kunnen vanaf volgende week hun hart ophalen. En vanwege de opening krijg je in Rotterdam van 26 februari t/m 2 maart en in Utrecht van 4 t/m 8 maart 20% korting.

15 Comments on New Look opent nog meer shop-in-shops in Nederland

 1. Lieke
  26 februari 2011 at 10:04 (9 jaar ago)

  Ja inderdaad, ze mogen ook wel naar het noorden komen :)

  Beantwoorden
 2. Desirée
  26 februari 2011 at 12:08 (9 jaar ago)

  Hier word ik als curvy lady erg vrolijk van, nu hopen dat de plussize lijn ook overal verkocht gaat worden. :D

  Beantwoorden
 3. Esmay
  26 februari 2011 at 12:39 (9 jaar ago)

  Jammer, niet hier dichtbij!
  Misschien binnenkort =D *hoopt hard*

  Beantwoorden
 4. Jeanne
  26 februari 2011 at 12:47 (9 jaar ago)

  Hmm, Rotterdam had ook al een New Look. Ik hoop toch dat New Look snel naar het hoge noorden komt, heb er nu al zin in!

  Beantwoorden
 5. fre
  26 februari 2011 at 13:42 (9 jaar ago)

  wij hebben een New Look in Amstelveen echt een Geweldige winkel!:D
  Ik dacht eerst dat het bij iedere V&D zat maar blijkbaar dus niet…

  Beantwoorden
 6. Aranka
  26 februari 2011 at 14:38 (9 jaar ago)

  Ik was donderdag nog in Rotterdam en had even lekker ingeslagen bij de New Look, ik vind het echt super kleding!

  Beantwoorden
 7. Mirjam
  26 februari 2011 at 18:12 (9 jaar ago)

  Idd, hopelijk komt hij snel richting Groningen! :D

  Beantwoorden
 8. isa
  26 februari 2011 at 18:20 (9 jaar ago)

  ik hoop dat er ook een komt in Alphen aan den Rijn !:D

  Beantwoorden
 9. wieneke
  26 februari 2011 at 20:08 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik had geen idee dat New Look al in NL was.. ik ben er laatst (5dec’10) soort van speciaal voor naar Antwerpen gereden.. haha lekker slim. Maar wel een leuke jas en cardigan gescoord :D.

  Beantwoorden
 10. natasja
  27 februari 2011 at 12:51 (9 jaar ago)

  komen ze ook in het oosten zal wel leuk zijn ik ben gisteren ook naar utrecht geweest voor mac make up

  Beantwoorden
 11. jee maes
  4 september 2012 at 11:53 (8 jaar ago)

  heb een broek gekocht van inspire een bordaux in maat eu 46,wou ze ook in het donkergroen maar hadden mijn maat niet meer,ze zegden dat ik langs de site ze zou kunnen bestellen,maar kan helaas niks vinden waar ik op de site het merk of iets kan vinden,kunnen jullie mij helpen,broek is van merk yesyes eu 46 nr.2548610/67/18.al bij voorbaat dank ik u. mevr. MAES.

  Beantwoorden
 12. Lennon Nguyen
  23 juli 2020 at 04:31 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Japanese Single Mom living in Chicago, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 13. Charli Thomas
  28 juli 2020 at 03:01 (1 week ago)

  I had some very expressive fine lines on my forehead and I really did not like the way I looked. I tried several products but unfortunately, they made the matters worse by leaving me with breakouts and subsequently some ugly spots on my face. This really gave a tough blow to my self-esteem. I stopped trying out other creams but when my cousin started telling me about lifecell and how good it was, I had no other choice but to try my hands on it. I purchased it and after applying it I noticed that the spots were fading away and my face was becoming very smooth. Also, the fine lines on my forehead were not very expressive. I just love how this product works and am going to use it for a long time; it¡¯s also a good moisturizer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *