Welke beauty spulletjes neem ik mee op vakantie?

Ik denk dat heel veel bezoekers van mij inmiddels wel weten dat ik op vakantie ga, namelijk morgen! Mijn reis gaat naar Oostenrijk en hier verblijf ik een week. We gaan met een groep van 9 mensen en ik heb er heel veel zin in. Normaal gesproken ga ik ook snowboarden, maar dit jaar zie ik dat niet helemaal zitten en jullie weten vast wel waarom. Dus ik ga vooral mee voor de gezelligheid, maar ook voor de rust. Want na een behoorlijke pittige jaar achter de rug te hebben ben ik wel even toe aan vakantie. Om mezelf te vermaken neem ik mijn MacBook mee met films erop, boeken en natuurlijk make-up zodat ik misschien zelfs wel een filmpje kan opnemen. Natuurlijk ga ik ook in het dorpje kijken en ik ben benieuwd of ze daar ook leuke make-up spulletjes hebben. Ik ga ook proberen om zoveel mogelijk te filmen en hier maak ik dan een leuk filmpje van zodat jullie kunnen zien wat ik allemaal heb gedaan. Maar wat neem ik allemaal mee op vakantie qua beautyspulletjes, lees snel verder…

Ik vind het altijd lastig om te bepalen hoeveel make-up je mee moet nemen op vakantie. Gelukkig gaan we gewoon met de auto dus ik hoef niet op gewicht te letten, dus dat scheelt weer. Verzorgingsproducten vind ik niet heel lastig want ik neem gewoon alles mee wat ik echt nodig heb.

Dit zijn de spulletjes die ik mee ga nemen qua verzorgingsproducten. Zoals je wel kunt zien niet zo heel veel bijzonders. Ik heb mijn laatste Dermalogica producten gespaard zodat ik die mee kon nemen op vakantie. Het zijn kleine verpakkingen en mijn huid heeft in Oostenrijk vast wel wat meer verzorging nodig. Ook neem ik nog een lekker maskertje mee zodat ik een keer lekker kan ontspannen. Verder zie je ook nog wat spulletjes van Lush, want ik kan natuurlijk niet zonder mijn Lemony Flutter. Ook neem ik de Glogg mee van Lush want deze is wel heel geschikt voor wintersport. Voor de rest zijn het gewoon normale basisproducten.

En dit zijn de make-up spullen die ik ga meenemen. Het lijkt misschien veel maar ik vind het op zich wel meevallen. Het past allemaal in een vrij klein toilettasje. Ik heb gekozen om mijn 15 Warm Shimmer Palette mee te nemen en ook het paletje van Essence gaat mee. Natuurlijk neem ik ook wat kwasten mee en ik zie dat ik vergeten ben om mijn poederkwast op de foto te zetten, die gaat natuurlijk ook mee. De make-up die je hier ziet liggen zijn ook eigenlijk de producten die ik het meest gebruik. Ik kan hier mooie looks mee maken want ik wil er natuurlijk ook op vakantie leuk uitzien!

Ik heb afgelopen week keihard gewerkt zodat er ook tijdens mijn vakantie gewoon nieuwe posts verschijnen, maar liefst twee per dag. Dus blijf vooral mijn blog bezoeken, want ik heb natuurlijk niet voor niets zo hard gewerkt ;D. Als je vragen hebt mag je dat natuurlijk altijd bij de comments neerzetten of mij mailen, alleen ik kan niet direct reageren. Maar misschien kan een mede bezoeker je ook helpen. Ik ga vast af en toe wel even op internet maar dit moet ik op mijn telefoon doen, dus niet te vaak anders wordt het wel een hele dure vakantie. Ik wens jullie in ieder geval alvast een hele fijne week toe!

72 Comments on Welke beauty spulletjes neem ik mee op vakantie?

 1. Femke
  14 januari 2011 at 10:53 (12 jaar ago)

  Heel veel plezier op vakantie, geniet ervan!

 2. natasja
  14 januari 2011 at 11:24 (12 jaar ago)

  prettige vakantie ik zal je wel missen hoor het word wel stiller denk ik maak geen brokken en hoop dat je nog mooi weer heb want aan regen heb je niks aan welk plaatsje ga je en hoe lang is het rijden met de auto zit je in een huisje of hotel xxxx

 3. Desirรฉe
  14 januari 2011 at 11:24 (12 jaar ago)

  Ik zie een boel fijne producten ๐Ÿ™‚ Heel fijne vakantie toegewenst meis, lekker van genieten!

  Liefs,
  Desirรฉe

 4. Patricia
  14 januari 2011 at 11:56 (12 jaar ago)

  Hele fijne vakantie gewenst!

  Geniet er lekker van!

 5. femketje
  14 januari 2011 at 14:08 (12 jaar ago)

  is nog best veel wat je allemaal meeneemt XD

 6. natasja
  14 januari 2011 at 14:19 (12 jaar ago)

  heb je geen elektriche tandenborstel

 7. Eline
  14 januari 2011 at 14:30 (12 jaar ago)

  Heel veel plezier sanne! Ik hoop dat je ervan geniet ๐Ÿ™‚

 8. Emma
  14 januari 2011 at 14:57 (12 jaar ago)

  heel veel plezier! geniet ervan ๐Ÿ™‚

 9. Merel
  14 januari 2011 at 15:56 (12 jaar ago)

  Heel erg veel plezier! Geniet ervan!

 10. Kimberley
  14 januari 2011 at 16:50 (12 jaar ago)

  Een fijne vakantie! ;D

 11. Bertine
  14 januari 2011 at 17:18 (12 jaar ago)

  Wat leuk, heel veel plezier op vakantie!:)

 12. Mirjam
  14 januari 2011 at 17:25 (12 jaar ago)

  Je bent goed voorbereid! ๐Ÿ™‚
  Heel veel plezier, geniet ervan!

 13. shna
  14 januari 2011 at 21:12 (12 jaar ago)

  Heel veel plezier op vakantie, geniet er van. rust lekker uit! =)

 14. Teddy
  14 januari 2011 at 21:14 (12 jaar ago)

  Leuk artikel, ik neem ongeveer dezelfde hoeveelheid mee ๐Ÿ˜€

 15. Ilja
  14 januari 2011 at 21:58 (12 jaar ago)

  Leuke foto’s ^_^ Fijne vakantie meis!

 16. Lisa
  15 januari 2011 at 01:58 (12 jaar ago)

  Best veel spulletjes, hihi maar dat geeft niet hรฉ, beter teveel dan te weinig :p ๐Ÿ˜‰

  Heb een fijne reis en vakantie! ๐Ÿ™‚

 17. jantine
  15 januari 2011 at 19:58 (12 jaar ago)

  Die NYX lipglossjes zien er goed uit, leuke kleurtjes

 18. jantine
  15 januari 2011 at 19:59 (12 jaar ago)

  en natuurlijk een hele fijne vakantie! Geniet ervan! ๐Ÿ˜€

 19. annewietske
  19 februari 2013 at 15:30 (10 jaar ago)

  ik weet echt niet wat ik mee moetmnemen