Welke beauty spulletjes neem ik mee op vakantie?

Ik denk dat heel veel bezoekers van mij inmiddels wel weten dat ik op vakantie ga, namelijk morgen! Mijn reis gaat naar Oostenrijk en hier verblijf ik een week. We gaan met een groep van 9 mensen en ik heb er heel veel zin in. Normaal gesproken ga ik ook snowboarden, maar dit jaar zie ik dat niet helemaal zitten en jullie weten vast wel waarom. Dus ik ga vooral mee voor de gezelligheid, maar ook voor de rust. Want na een behoorlijke pittige jaar achter de rug te hebben ben ik wel even toe aan vakantie. Om mezelf te vermaken neem ik mijn MacBook mee met films erop, boeken en natuurlijk make-up zodat ik misschien zelfs wel een filmpje kan opnemen. Natuurlijk ga ik ook in het dorpje kijken en ik ben benieuwd of ze daar ook leuke make-up spulletjes hebben. Ik ga ook proberen om zoveel mogelijk te filmen en hier maak ik dan een leuk filmpje van zodat jullie kunnen zien wat ik allemaal heb gedaan. Maar wat neem ik allemaal mee op vakantie qua beautyspulletjes, lees snel verder…

Ik vind het altijd lastig om te bepalen hoeveel make-up je mee moet nemen op vakantie. Gelukkig gaan we gewoon met de auto dus ik hoef niet op gewicht te letten, dus dat scheelt weer. Verzorgingsproducten vind ik niet heel lastig want ik neem gewoon alles mee wat ik echt nodig heb.

Dit zijn de spulletjes die ik mee ga nemen qua verzorgingsproducten. Zoals je wel kunt zien niet zo heel veel bijzonders. Ik heb mijn laatste Dermalogica producten gespaard zodat ik die mee kon nemen op vakantie. Het zijn kleine verpakkingen en mijn huid heeft in Oostenrijk vast wel wat meer verzorging nodig. Ook neem ik nog een lekker maskertje mee zodat ik een keer lekker kan ontspannen. Verder zie je ook nog wat spulletjes van Lush, want ik kan natuurlijk niet zonder mijn Lemony Flutter. Ook neem ik de Glogg mee van Lush want deze is wel heel geschikt voor wintersport. Voor de rest zijn het gewoon normale basisproducten.

En dit zijn de make-up spullen die ik ga meenemen. Het lijkt misschien veel maar ik vind het op zich wel meevallen. Het past allemaal in een vrij klein toilettasje. Ik heb gekozen om mijn 15 Warm Shimmer Palette mee te nemen en ook het paletje van Essence gaat mee. Natuurlijk neem ik ook wat kwasten mee en ik zie dat ik vergeten ben om mijn poederkwast op de foto te zetten, die gaat natuurlijk ook mee. De make-up die je hier ziet liggen zijn ook eigenlijk de producten die ik het meest gebruik. Ik kan hier mooie looks mee maken want ik wil er natuurlijk ook op vakantie leuk uitzien!

Ik heb afgelopen week keihard gewerkt zodat er ook tijdens mijn vakantie gewoon nieuwe posts verschijnen, maar liefst twee per dag. Dus blijf vooral mijn blog bezoeken, want ik heb natuurlijk niet voor niets zo hard gewerkt ;D. Als je vragen hebt mag je dat natuurlijk altijd bij de comments neerzetten of mij mailen, alleen ik kan niet direct reageren. Maar misschien kan een mede bezoeker je ook helpen. Ik ga vast af en toe wel even op internet maar dit moet ik op mijn telefoon doen, dus niet te vaak anders wordt het wel een hele dure vakantie. Ik wens jullie in ieder geval alvast een hele fijne week toe!