Triwa horloge kopen met veel korting!

Gisteren kreeg ik een hele goede tip van Lian en zij heeft een blog genaamd Virtual Fashion View. Omdat zij weet dat ik heel veel van Triwa horloges hou moest ze meteen aan mij denken en gaf ze me een hele goede tip! En omdat ik weet dat hier ook genoeg lezeressen zijn met ook liefde voor Triwa, leek het me leuk om deze tip met jullie te delen. Je kunt een code bij Lian bemachtigen zodat je een flinke korting krijgt op een Triwa horloge. Let wel op deze code geldt alleen voor morgen (vrijdag 28 janurari) Dus wees er snel bij, want op=op. Hoe of wat verder kun je allemaal lezen op haar blog!

Het schijnt dat je zonder code ook lid kan worden, dus sla toch nog je slag! Hoe en wat moet ik zelf ook nog even uitvogelen. Ik ga het morgen toch wel even proberen want met zoveel procent korting wordt een Triwa horloge toch wel heel aantrekkelijk. En Lian, toch dank je wel voor de tip en nu maar hopen dat ik zonder code eentje kan bemachtigen. En kijk vooral nog even op Virtual Fashion View, want er staan super veel inspirerende fashion artikelen op!

 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on Triwa horloge kopen met veel korting!

 1. Emma
  27 januari 2011 at 13:36 (9 jaar ago)

  aaah de prijs was het eigenlijk het enige excuus om er geen aan te schaffen… ik ga hier even heel goed over nadenken, ik wil er al zo lang eentje :D

  Beantwoorden
 2. Sanne van Huis
  27 januari 2011 at 13:40 (9 jaar ago)

  @Emma niet te lang nadenken ;)..want het geldt alleen voor morgen en er zijn ook niet onbeperkte codes :)

  Beantwoorden
 3. natasja
  27 januari 2011 at 14:36 (9 jaar ago)

  nou ik hoef niet zo horloge heb een hele mooie van het merk D&G daar ben ik heel erg blij mee vind deze niet mooi

  Beantwoorden
 4. Floor
  27 januari 2011 at 14:55 (9 jaar ago)

  Horloges zijn niet aan mij besteedt. Ik vergeet ze altijd om te doen! ;P
  Heb je trouwens een nieuwe header? Tof!

  Beantwoorden
 5. Melanie
  27 januari 2011 at 18:58 (9 jaar ago)

  Wow ik wil zo graag een Triwa maar ik heb daar nu gewoon geen geld voor, jammer

  Beantwoorden
 6. Femke
  28 januari 2011 at 10:12 (9 jaar ago)

  Wat ontzettend fijn dat ze hem nu met korting geven, thnx voor de tip!

  Beantwoorden
 7. natasja
  28 januari 2011 at 10:54 (9 jaar ago)

  nou ik heb gekeken maar als je nog niet aangemeld heb dan kom je ook niet op die site hoor dus dat klopt niet

  Beantwoorden
 8. Emma
  28 januari 2011 at 16:28 (9 jaar ago)

  Ik heb de code ontvangen van Lian, maar kon ook zonder lid worden! Bij de andere codeoptie stond bij mij namelijk al ingevuld ‘iphone2011′ (dit was het als ik het me goed herinner)

  maar ik heb besloten er geen aan te schaffen! Het model dat ik al tijden wil stond er namelijk niet bij.. En de witte variant vind ik ook wel heel mooi, maar het was niet het horloge dat ik al tijden op het oog heb, dus dan zou het alsnog als een ‘impulsaankoop’ voelen, wat ik liever vermijd :)

  (Zo voelt het een beetje alsof ik 50euro heb bespaard haha!)

  Beantwoorden
 9. trish
  5 februari 2011 at 19:50 (9 jaar ago)

  aha, ik zit die reacties enso te kijken bij aantal blog’s en ik zie echt dat natasja overal beetje hatelijk doet enzo.. Ik vind de horloges heel leuk maar ik heb deze site veeels te laat ontdekt hihi

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *