Review Lush Dream Cream

Deze bodylotion van Lush heb ik al een tijdje in huis en het leek me leuk om deze voor jullie te reviewen. Ik hou heel erg van de producten van Lush en meestal omdat ze zo ontzettend lekker ruiken, maar dat gaat bij dit product niet op!

Dream Cream is een hand en bodylotion. Het zit in de bekende zwarte Lush potjes en er zit 240 gram in. Echt hygienisch zijn deze potjes niet want je moet er iedere keer met je vingers in. Maar om dit te voorkomen kun je eventueel een spatel gebruiken. Dit is wat Lush zegt over het product:

We maken Dream Cream voor mensen met een probleemhuid (en voor mensen die willen voorkomen dat ze huidproblemen krijgen.) Als basis gebruiken we havermelk, bekend om de helende werking op een probleemhuid. Om diezelfde reden gebruiken we rozenwater. En eigenlijk zijn de andere de ingrediënten is ook gekozen om de helende, verzachtende werking die ze hebben op je huid. Verwacht niet een bloemig luchtje. Mensen kopen het om de werking, niet om de heerlijke geur. Zodra je echter merkt wat het voor je huid doet, vind je de geur waarschijnlijk fantastisch. We krijgen veel reacties van mensen met psoriasis of eczeem die ontzettend blij zijn met deze creme omdat het voor hen heel verzachtend werkt! Garanties kunnen we niet geven, iedere huid reageert anders, maar als je iemand kent die vervelende huidproblemen heeft kun je ze Dream Cream best eens laten proberen. Probeer ook eens Dream Wash, een geweldig verzachtende reiniger voor probleemhuidjes!

Ze geven zelf al aan dat de Dream Cream niet fantastisch ruikt en dat vind ik nou ook. Ik vind het eerlijk gezegd geen aangename geur. De hand en bodylotion is vrij dik voor een bodylotion, tenminste als ik het vergelijk met andere die ik heb. Het heeft een creme achtige kleur. De geur doet me vooral denken aan Kamille maar gek genoeg zit dit er niet in. Er zitten ingredienten in zoals: Cocoa Butter, Tea Tree Oil, Lavender Oil en nog veel meer. De butters en olie’s zorgen voor dat deze creme goed voedt.

Bij het smeren merk je dat het een lekkere voedende creme is. Ik heb voor deze lotion gekozen omdat ik in de winter vreselijk last heb van droge onderbenen. Dit is ook vooral de plek waar ik deze bodylotion smeer. Voor de rest van mijn lichaam kies ik toch liever een product wat iets lekkerder ruikt. Maar voor mijn benen is het echt top spul. Het smeert fijn en het trekt heel snel in je huid. Je huid voelt eerst een beetje stroef aan omdat er een laagje blijft zitten. Maar na een uur voelt je huid lekker zacht aan. Ook de geur wordt na het smeren minder sterk.

Conclusie: Wanneer je een hele droge huid hebt raad ik je de Dream Cream zeker aan. Heb je geen probleemhuidje, dan zou ik voor een andere lekkere bodylotion gaan, bijvoorbeeld Creamy Candy Bodylotion van Lush. De Dream Cream kost €17,95 en dit vind ik niet heel prijzig want je kunt er ontzettend lang meedoen!

131 Comments on Review Lush Dream Cream

 1. Desirée
  11 januari 2011 at 13:36 (11 jaar ago)

  Ik heb hem zelf ook en inderdaad voor de enorm droge of geïrriteerde plekjes is het een enorme aanrader 🙂

 2. Myrthe
  11 januari 2011 at 13:39 (11 jaar ago)

  ha deze mote ik toch maar eens gaan aanschaffen als ik bij lush ben ^_^

 3. shari
  11 januari 2011 at 15:12 (11 jaar ago)

  morgen eens gaan ruiken. nu ben ik nieuwschierig

 4. Eline
  11 januari 2011 at 15:27 (11 jaar ago)

  Ik vind hem wel lekker ruiken, maar ik ben nogal een rare!

 5. Lisanne
  11 januari 2011 at 15:30 (11 jaar ago)

  Klinkt perfect voor mij, ik heb ook altijd mega droge benen! Hoe lang is deze bodylotion ongeveer houdbaar?

 6. Hande
  11 januari 2011 at 16:47 (11 jaar ago)

  Ik heb geen probleem huid of een drooge. Dan ga ik toch maar naar de Creamy Candy 🙂

 7. femketje
  11 januari 2011 at 17:53 (11 jaar ago)

  klinkt goed!

 8. worldlytreasury
  11 januari 2011 at 18:08 (11 jaar ago)

  Dream Cream is mijn Lushkampioen, kan het echt iedereen aanraden, zelfs de mensen met de grootste probleemhuid!

 9. PatriciaFricke
  11 januari 2011 at 18:10 (11 jaar ago)

  Ik heb hem ook and I love it !!!

 10. Femke
  11 januari 2011 at 19:36 (11 jaar ago)

  Heerlijk zeg! Als ik mijn salaris heb ga ik eens even langs op de Lush shop!!

 11. Myrna
  11 januari 2011 at 20:29 (11 jaar ago)

  Ik vind de geur ook tegenvallen maar hij werkt wel goed oor een droge huid!

 12. Marjolein
  11 januari 2011 at 20:36 (11 jaar ago)

  Klinkt wel goed, jammer van de geur..

 13. Lisa
  11 januari 2011 at 22:47 (11 jaar ago)

  Klinkt wel fijn, heb er al vaak naar gekeken in de Lush winkel maar nooit gekocht, misschien ooit wel 😉 Bedankt voor de review! 🙂

 14. Joni
  12 januari 2011 at 01:44 (11 jaar ago)

  Dream cream <3 Ik heb niet zo'n heel droge huid, maar ik gebruik hem voor puistjes en littekentjes ervan (niet op m'n gezicht, natuurlijk, maar op m'n rug en armen) en daarvoor is 'ie ook perfect hoor! 😀

 15. Bayla
  12 januari 2011 at 20:48 (11 jaar ago)

  Grappig dat er zo veel mensen zijn die de geur niet lekker vinden………ik vind het heerlijk!!!! Beetje een comfortgeur en lekker lavendel.
  Verder ook heel goed te gebruiken als nachtcreme en inderdaad droge plekjes.
  Dream cream rules :]]

 16. Teddy
  14 januari 2011 at 21:16 (11 jaar ago)

  Heerlijk spul, vind de geur subtiel en vind het super voor de zomer winter lente het maakt niet uit 🙂