Mijn Lush top 5 die jij ook ‘moet’ hebben!

Ik ben een grote Lush fan en ik heb mezelf uitgedaagd om een top 5 samen te stellen van producten die je ‘moet’ hebben. Moet natuurlijk tussen grote aanhalingstekens! Maar ik bedoel als je wat Lush producten wilt kopen, koop dan zeker deze! Ze zijn bij mij allemaal favoriet en natuurlijk heb ik meerdere favorieten, maar ik mocht van mezelf maar vijf uitkiezen.

Kijk en lees verder waarom dit mijn top 5 is…

Nummer 1 is de al heel bekende Lemony Flutter. Dit is een creme die ervoor zorgt dat nagelriemen goed verzorgd worden. Het voedt de huid en je nagelriemen voelen erna zijdezacht aan. Ook kun je het gebruiken voor andere droge plekjes, bijvoorbeeld ellebogen, knieën etc. Dit product kost €9,50.

Nummer 2 is een shower smoothie. Deze heb je in drie varianten de Creamed almond & coconut, Dreamwash en deze de Turkish Delight. Shower smoothies zijn ook alweer van die hele origine doucheproducten. Het is een hele luchtige douche product en na gebruik voelt je huid heerlijk zacht aan. De Turkish Delight ruikt heel lekker naar rozenblaadjes en dat kan goed kloppen want daar zitten er ook heel veel van in. Deze smoothie kun je ook prima gebruiken als scheerschuim. Dit product kost €29,95.

Nummer 3 is de Sweetie Pie shower Jellie. Een douchegel in de vorm van een jellie. Dat heeft naar mijn weten ook geen enkel ander merk, weer heel origineel dus. Naast dat het origineel is ruikt de Sweetie Pie heerlijk! De geur is heel fruitig en zoet van de zwarte bessen en kersen die erin zitten. De Sweetie Pie heeft ook hele subtiele glitterjes, maar die spoel je ook gewoon weer van je huid af. Eenmaal geroken aan de Sweetie Pie, and you’re addicted! Prijs vanaf €4,95.

Nummer 4 is een lekker product wanneer je heel erg last hebt van droge lippen. Het is een scrub gemaakt van suiker, het smaakt dus lekker zoet en hiermee zijn velletjes verleden tijd. Het beste kun je even de lippen natmaken en dan wat scrub op je lippen doen. Hierdoor blijft het aan je lippen plakken en kun je gaan scrubben. Het is gemaakt van suiker, dus mocht je wat van de scrub binnenkrijgen, geen paniek. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het hele potje op gaat eten ;D. Voor een potje Bubblegum lipscrub betaal je €8,95 en je kunt er ontzettend lang mee doen!

Nummer 5 is een echte Lush ‘klassieker’ de Honey i washed the kids soap. Deze zeep ruikt heerlijk zoet, een beetje naar honing, en een beetje naar caramel. En ik als zoetekauw vind dit natuurlijk heerlijk. Naast dat het lekker ruikt is het ook nog eens een lekker product om mee te douchen. Lush heeft vanwege Valentijn nu ook een douchegel met de geur van dit zeepje, die moet ik hebben! De zeep kost €5,30.

128 Comments on Mijn Lush top 5 die jij ook ‘moet’ hebben!

 1. Lieke
  18 januari 2011 at 09:47 (12 jaar ago)

  Zo;n shower smoothie lijkt me heerlijk!

 2. Desirée
  18 januari 2011 at 10:27 (12 jaar ago)

  Check, check, check, check en check! Allemaal in huis! Heerlijke producten inderdaad. O how I love Lush! ^^

 3. Romy
  18 januari 2011 at 10:35 (12 jaar ago)

  Leuk zon top 5!

 4. Femke
  18 januari 2011 at 11:47 (12 jaar ago)

  Ik ben jaloers op jou Lush producten! Zie zo vaak dingen over Lush voorbij komen maar het lukt mij nu even niet om iets van Lush te kopen, ik wil heel graag de Lemony Flutter dus die ga ik zeker snel halen!

 5. Eline
  18 januari 2011 at 13:38 (12 jaar ago)

  sweetie pie en lemony flutter heb ik ook 🙂 De andere producten uit jouw top 5 vond ik allemaal niet fijn ;(

 6. natasja
  18 januari 2011 at 14:10 (12 jaar ago)

  ik gebruik de bubbelgum srub en hij is echt goed ik heb ook de hand cream van lush handy burnan die moet je is bestellen die is echt heel erg goed

 7. Joni
  18 januari 2011 at 15:18 (12 jaar ago)

  Ik heb een andere lipscrub van Lush (Mint Julip geloof ik?), Honey I washed the kids zeep en een staaltje van Lemony flutter. Geweldige producten zijnd at! Al vind ik de grootste must-have toch wel Dream cream; da’s werkelijk voor alles goed! <3<3<3

 8. femketje
  18 januari 2011 at 15:31 (12 jaar ago)

  leuk artikel weer!

 9. Lisa
  18 januari 2011 at 16:15 (12 jaar ago)

  Leuk zo een top 5 😀 Lemony Flutter is inderdaad onmisbaar om te hebben van Lush 😀 De andere heb ik nog niet 🙂

 10. Hande
  18 januari 2011 at 17:02 (12 jaar ago)

  Ik vind het zo leuk dat Lush van die originele producten heeft! Ikzelf heb Sweetie Pie en Honey I washed the kids, en inderdaad, ze zijn heerlijk!
  Leuke lijst trouwens!

 11. PinkFairy
  18 januari 2011 at 21:02 (12 jaar ago)

  Die zeep is heeeeerlijk! Heb daar ook de solid perfume van, maar vind die minder fijn.

 12. Tanja
  19 januari 2011 at 20:58 (12 jaar ago)

  Sweetie Pie Shower Jellie wil ik graag nog eens proberen! 🙂

 13. Meyke
  20 januari 2011 at 16:27 (12 jaar ago)

  Misschien goed om nog te vermelden dat de showerjellies niet op basis van gelatine (van dierlijke botten afkomstig) zijn, maar op basis van een zeewier. Ik vind de jellies ook geweldig om mijn haar mee te wassen. Wast goed schoon, geeft volume en stevigheid en ruikt YUM! Zelf vind ik Sweetie Pie niet zo heel lekker, Joy of Jelly is mijn favoriet!

 14. Jeske
  22 februari 2011 at 14:31 (12 jaar ago)

  HIWTK is heerlijk! En Lemony flutter, echt zo’n product waar ik elke keer over twijfel en wat ik dan nooit koop.
  Shower jelly’s zijn dan weer niet zo favoriet bij mij.
  Ik ben wel gek op de shampoobars. Heb je daar ervaring mee?

 15. Lisanne
  1 maart 2011 at 21:49 (12 jaar ago)

  oelala.

  hihi, vriendje lief aangekeken, en nu ga k vrijdag in r’dam langs de lush shop.
  iemand aanraders voor lush-beginners?

 16. marit
  6 mei 2013 at 14:41 (10 jaar ago)

  ik heb een vraagje: ik heb thuis een lush zeep gekregen maar ik weet niet of het voor onder de douche is of voor handen wassen, en het staat ook niet op de verpakking. (ik kreeg het in een goodiebag) weet jij het? alvast bedankt