Mijn Lush top 5 die jij ook ‘moet’ hebben!

Ik ben een grote Lush fan en ik heb mezelf uitgedaagd om een top 5 samen te stellen van producten die je ‘moet’ hebben. Moet natuurlijk tussen grote aanhalingstekens! Maar ik bedoel als je wat Lush producten wilt kopen, koop dan zeker deze! Ze zijn bij mij allemaal favoriet en natuurlijk heb ik meerdere favorieten, maar ik mocht van mezelf maar vijf uitkiezen.

Kijk en lees verder waarom dit mijn top 5 is…

Nummer 1 is de al heel bekende Lemony Flutter. Dit is een creme die ervoor zorgt dat nagelriemen goed verzorgd worden. Het voedt de huid en je nagelriemen voelen erna zijdezacht aan. Ook kun je het gebruiken voor andere droge plekjes, bijvoorbeeld ellebogen, knieën etc. Dit product kost €9,50.

Nummer 2 is een shower smoothie. Deze heb je in drie varianten de Creamed almond & coconut, Dreamwash en deze de Turkish Delight. Shower smoothies zijn ook alweer van die hele origine doucheproducten. Het is een hele luchtige douche product en na gebruik voelt je huid heerlijk zacht aan. De Turkish Delight ruikt heel lekker naar rozenblaadjes en dat kan goed kloppen want daar zitten er ook heel veel van in. Deze smoothie kun je ook prima gebruiken als scheerschuim. Dit product kost €29,95.

Nummer 3 is de Sweetie Pie shower Jellie. Een douchegel in de vorm van een jellie. Dat heeft naar mijn weten ook geen enkel ander merk, weer heel origineel dus. Naast dat het origineel is ruikt de Sweetie Pie heerlijk! De geur is heel fruitig en zoet van de zwarte bessen en kersen die erin zitten. De Sweetie Pie heeft ook hele subtiele glitterjes, maar die spoel je ook gewoon weer van je huid af. Eenmaal geroken aan de Sweetie Pie, and you’re addicted! Prijs vanaf €4,95.

Nummer 4 is een lekker product wanneer je heel erg last hebt van droge lippen. Het is een scrub gemaakt van suiker, het smaakt dus lekker zoet en hiermee zijn velletjes verleden tijd. Het beste kun je even de lippen natmaken en dan wat scrub op je lippen doen. Hierdoor blijft het aan je lippen plakken en kun je gaan scrubben. Het is gemaakt van suiker, dus mocht je wat van de scrub binnenkrijgen, geen paniek. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het hele potje op gaat eten ;D. Voor een potje Bubblegum lipscrub betaal je €8,95 en je kunt er ontzettend lang mee doen!

Nummer 5 is een echte Lush ‘klassieker’ de Honey i washed the kids soap. Deze zeep ruikt heerlijk zoet, een beetje naar honing, en een beetje naar caramel. En ik als zoetekauw vind dit natuurlijk heerlijk. Naast dat het lekker ruikt is het ook nog eens een lekker product om mee te douchen. Lush heeft vanwege Valentijn nu ook een douchegel met de geur van dit zeepje, die moet ik hebben! De zeep kost €5,30.