Lente modetrends voor 2011

Ik heb al behoorlijk de lente in mijn bol en misschien komt dat wel omdat de zon steeds meer gaat schijnen. Het leek me daarom leuk om alvast te gaan kijken wat de modetrends in de lente gaan worden. Langzamerhand komen zowel in de winkels als in webwinkels de nieuwe collecties binnen, maar welke items ‘moet’ je nu in je kast hebben aankomend seizoen? Ik heb alvast een sneak peak gemaakt zodat je ongeveer weet wat de trends zijn. Natuurlijk ga ik nog uitgebreider in op de trends en dit doe ik door verschillende artikelen te maken in verschillende delen, maar dat komt allemaal later! Kijk nu alvast naar de sneak peak…

Zoals je ziet zie je veel trends terug komen van afgelopen lente/zomer seizoen, zoals de sandaaltjes, de trenchcoat, grote ringen (gelukkig) en de chino. Nieuwere trends zijn de bloemenprints en de rieten hoedjes. De kleuren zijn dit seizoen wat donkerder, vorig jaar zag je veel poedertinten, nu zie je meer kaki groen en koraal kleuren. Ook zie je heel veel transparante stoffen in bijvoorbeeld blouses en jurkjes, ik moet zeggen dat ik dat erg mooi vind!

Als je deze trends ziet voor aankomende lente, wat ga je dragen en wat absoluut niet?

Witte blouse Warehouse, Chino Miss Selfridge, Satchel bag Warehouse, Bloemenjurk Miss Selfridge, High heels Topshop.com, sandaaltjes H&M, hoedje Topshop, Shorts River Island, ring Miss Selfridge, lichte trenchcoat Miss Selfridge, trenchcoat Topshop.