Celeb Fashion inspiration!

Door mijn blog ben ik veel op het internet te vinden. Tijdens het surfen zie ik heel vaak celebs voorbij komen in de meest leuke outfits. Ik heb niet per se een echte stijlicoon maar sommige beroemdheden vind ik qua kleding erg leuk. En daarom mijn favo celebs op een rijtje:

Hillary Duff zie je altijd in een beetje nonchalante kleding. Denk aan een lekkere sjaal, oversized tas en skinny jeans. Het lijkt alsof er niet over nagedacht is, maar dat betwijfel ik. Qua stijl komt het wel een beetje overeen met wat ik leuk vind.

Ook Rachel Bilson is van het nonchalante. Ik zie haar ook wel eens mode missers maken, maar ja wie niet. Ook zij kiest vaak voor een oversized bril, comfortabele sandaaltjes een grote tas. Deze stijl van haar vind ik ook helemaal geweldig!

Lauren Conrad kan niet missen in dit rijtje, zij is toch wel een echte fashionista. Ze heeft natuurlijk al verschillende kledinglijnen op haar naam en dan moet ze er natuurlijk zelf ook modieus over straat. Bijna alles wat ze draagt vind ik wel leuk en ik vind het vooral zo leuk als ze ook haar haar vlecht, ziet er heel lieflijk uit.

Pixie Lott kan fantastisch zingen en ik vind haar muziek dus ook helemaal leuk. Ook haar kledingstijl kan ik wel waarderen. Het is echt een beetje Brits, denk aan Topshop, Miss Selfridge etc. Ik weet niet of ik het snel zou dragen maar er naar kijken vind ik wel heel leuk!

Ook Vanessa Hudgens kan er wat van. Niet alles wat zij draagt vind ik mooi, soms zie ik een beetje TE nonchalante setjes voorbij komen. Zij heeft net als Hillary Duff en Rachel Bilson een nonchalante stijl en het staat haar wel heel goed.

Ten slotte heb ik Kim Kardashian ook toegevoegd aan het rijtje. Oke, echt niet alles vind ik even mooi. Soms heeft ze naar mij mening iets te weinig aan of het is allemaal erg strak. Maar de setjes die ze hierboven draagt vind ik dan weer helemaal leuk.

Vinden jullie deze dames ook leuk gekleed, of heb jij een ander favoriet?

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Celeb Fashion inspiration!

 1. natasja
  18 januari 2011 at 16:48 (9 jaar ago)

  de kleding die ze dragen zijn vast wel erg duur want geld hebben ze vast

  Beantwoorden
 2. laar101
  18 januari 2011 at 16:50 (9 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik ga zelf voor de Hillary Duff stijl. Vind vooral die middelste foto van haar erg leuk.

  Beantwoorden
 3. Emma
  18 januari 2011 at 17:17 (9 jaar ago)

  erg leuk! zo op een rijtje
  ik vind vooral hilary duff altijd erg leuk gekleed :)

  Beantwoorden
 4. Lieke
  18 januari 2011 at 17:18 (9 jaar ago)

  Dat van Pixie Lott is naise. !!!

  Beantwoorden
 5. anne
  18 januari 2011 at 18:57 (9 jaar ago)

  ik vind ze allemaal ook een hele leuke kleding stijl hebben! vooral lauren conrad, hilary duff en pixie lott!

  Beantwoorden
 6. Eline
  18 januari 2011 at 19:32 (9 jaar ago)

  Het is niet mijn kledingstijl maar ik vind het wel leuk om naar te kijken :)

  Beantwoorden
 7. celeste
  18 januari 2011 at 20:46 (9 jaar ago)

  Leuke kleding vind ze allemaal wel leuk!

  Beantwoorden
 8. Femke
  19 januari 2011 at 10:39 (9 jaar ago)

  Als ik zo een beetje naar de foto’s kijk dan pas ik bij Vanessa Hudgens-stijl! Gewoon makkelijk zittende kleren!

  Beantwoorden
 9. Alysia
  19 januari 2011 at 15:20 (9 jaar ago)

  KIM!!!!!! I love her, her style and her family!

  Beantwoorden
 10. Bibian
  19 januari 2011 at 22:32 (9 jaar ago)

  ohhh dit is echt helemaal mijn stijl! als ik afgevallen ben, zijn dit zeker inspiratiebronnen om kleding te kopen! i love it :D

  Beantwoorden
 11. Jenny
  20 januari 2011 at 17:56 (9 jaar ago)

  Leuke keuzes heb je gemaakt! Ik vind dat van Hilary Duff en Vanessa Hudgens inderdaad ook leuk, die stijl staat hen ook goed :) Die eerste foto van Hilary is wel echt tof <3

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *