Celeb Fashion inspiration!

Door mijn blog ben ik veel op het internet te vinden. Tijdens het surfen zie ik heel vaak celebs voorbij komen in de meest leuke outfits. Ik heb niet per se een echte stijlicoon maar sommige beroemdheden vind ik qua kleding erg leuk. En daarom mijn favo celebs op een rijtje:

Hillary Duff zie je altijd in een beetje nonchalante kleding. Denk aan een lekkere sjaal, oversized tas en skinny jeans. Het lijkt alsof er niet over nagedacht is, maar dat betwijfel ik. Qua stijl komt het wel een beetje overeen met wat ik leuk vind.

Ook Rachel Bilson is van het nonchalante. Ik zie haar ook wel eens mode missers maken, maar ja wie niet. Ook zij kiest vaak voor een oversized bril, comfortabele sandaaltjes een grote tas. Deze stijl van haar vind ik ook helemaal geweldig!

Lauren Conrad kan niet missen in dit rijtje, zij is toch wel een echte fashionista. Ze heeft natuurlijk al verschillende kledinglijnen op haar naam en dan moet ze er natuurlijk zelf ook modieus over straat. Bijna alles wat ze draagt vind ik wel leuk en ik vind het vooral zo leuk als ze ook haar haar vlecht, ziet er heel lieflijk uit.

Pixie Lott kan fantastisch zingen en ik vind haar muziek dus ook helemaal leuk. Ook haar kledingstijl kan ik wel waarderen. Het is echt een beetje Brits, denk aan Topshop, Miss Selfridge etc. Ik weet niet of ik het snel zou dragen maar er naar kijken vind ik wel heel leuk!

Ook Vanessa Hudgens kan er wat van. Niet alles wat zij draagt vind ik mooi, soms zie ik een beetje TE nonchalante setjes voorbij komen. Zij heeft net als Hillary Duff en Rachel Bilson een nonchalante stijl en het staat haar wel heel goed.

Ten slotte heb ik Kim Kardashian ook toegevoegd aan het rijtje. Oke, echt niet alles vind ik even mooi. Soms heeft ze naar mij mening iets te weinig aan of het is allemaal erg strak. Maar de setjes die ze hierboven draagt vind ik dan weer helemaal leuk.

Vinden jullie deze dames ook leuk gekleed, of heb jij een ander favoriet?