Nieuwe H&M collectie nu in de webshop!

Gisteren keek ik zoals wel vaker eventjes in de H&M webshop. Al snel viel het me op dat ze nieuwe kleding en accessoires hadden toegevoegd. Natuurlijk werd deze fashionlover meteen heel nieuwsgierig. Niet de hele collectie vind ik leuk en daarom heb ik drie verschillende ‘collages’ gemaakt met items waarvan ik wel een paar van in de kast wil hebben.

De kleuren van de nieuwe collectie komen wel heel erg overeen met afgelopen lente/zomer. Veel poeder en pasteltinten en veel ruches. Ik vind deze stijl helemaal geweldig, dus ik ben blij dat dit aankomend seizoen ook gewoon nog mag. Kijk mee naar mijn favorieten…

Ik ben gek op romantische invloeden en de kleding hierboven hebben allemaal wel iets romantisch. Veel rushes, laagjes maar ook de kleurtjes zijn helemaal ‘Sanne’. Vooral het giletje vind ik erg leuk!

Allemaal erg leuke accessoires en die leuke tassen zijn nou niet bepaald goed voor mijn bankrekening. Ook de schoenen met bloemetjes vind ik helemaal geweldig.

En dan ten slotte nog de sieraden. Ook hier zaten een heleboel leuke bij en mijn favoriet for sure zijn de armbanden met stof. Ik vind deze erg leuk en goed bij het voorjaar passen.

Ik ben wel heel benieuwd wat jullie van deze items vinden uit de nieuwe collectie?

15 Comments on Nieuwe H&M collectie nu in de webshop!

 1. Lisanne
  28 december 2010 at 11:37 (10 jaar ago)

  Niet helemaal mijn smaak, maar het grijze shirtje met ruches aan de zijkanten vind ik wel mooi :)

  Beantwoorden
 2. Sofie
  28 december 2010 at 11:56 (10 jaar ago)

  Ik vind enkele items uit de nieuwe collectie ook echt leuk! Spijtig genoeg kan ik niet online kopen :( (Belgiƫ)

  Beantwoorden
 3. Eline
  28 december 2010 at 12:54 (10 jaar ago)

  Sommige dingen zijn erg leuk!

  Beantwoorden
 4. Naam *
  28 december 2010 at 13:09 (10 jaar ago)

  Leuk! :D Ga snel weer ‘s bij H&M kijken.

  Beantwoorden
 5. Lisanneleeft
  28 december 2010 at 14:15 (10 jaar ago)

  Haha, zo’n stukje hebik ook staan voor vanavond. Zo leuk om te doen en ik word er zo vrolijk van!

  Beantwoorden
 6. Emma
  28 december 2010 at 14:48 (10 jaar ago)

  erg leuk! ik houd wel van die romantische stijl (mijn kamer is behangen met roosjes haha)
  kan niet wachten tot het lente is :)

  Beantwoorden
 7. natasja
  28 december 2010 at 15:28 (10 jaar ago)

  zo ik heb die franje tas al besteld in het zwart

  Beantwoorden
 8. Evelien
  28 december 2010 at 15:53 (10 jaar ago)

  Leuke collectie.. maar ik sla over, heb al een vette rekening open staan haha :P

  Beantwoorden
 9. Kim
  28 december 2010 at 17:03 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik heb misschien een vreemd vraagje maar ik vroeg me af hoe jij zulke collages maakt van, in dit geval, kleding items. Ik werk zelf met Corel Paintshop photopro X3. Dus gewoon psp. Ik vroeg me af waarmee jij dit maakt? Als ik zulke collages maak, krijg ik het niet voor elkaar dat er een witte rand om de afbeeldingen: kleding, zit, zoals hier.
  Heb jij hier een speciale manier voor?

  Liefs Kim

  Beantwoorden
 10. Teddy
  28 december 2010 at 20:13 (10 jaar ago)

  Helemaal mijn stijl en smaak!

  Beantwoorden
 11. Madelief
  28 december 2010 at 20:44 (10 jaar ago)

  die tweede collage is helemaal mijn ding!

  Beantwoorden
 12. Lisa
  29 december 2010 at 00:52 (10 jaar ago)

  Hmmm, zitten wel leuke dingen tussen :)

  Beantwoorden
 13. Sanne van Huis
  29 december 2010 at 18:56 (10 jaar ago)

  @Kim Sorry voor het late antwoord, was het alweer een beetje vergeten :) Ik gebruik Photoshop voor mijn ‘collages’ en zet de plaatjes altijd op darken. Daarna ga ik met de lasso tool (waar je rechte lijnen mee kan maken, dus niet de ronde) om het plaatje heen. Daarna ctrl+c en ctrl+ v en je hebt het plaatje gekopieerd met witte rand. Hier kun je dan ook schaduwen en randen om heen maken. Ik hoop dat je wat aan mijn uitleg hebt, snap je het nog steeds niet dan moet je maar eventjes een mailtje sturen. Succes!

  Beantwoorden
 14. Kim
  29 december 2010 at 19:33 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne, dankjewel voor de uitleg, het lukt! Eigenlijk heel simpel maar je moet het maar net weten ;-) Dankjewel dus :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *