Mooie inspirerende make-up looks!

De trends op het gebied van make-up looks veranderen niet heel snel, vaak borduren ze voort op trends door net even wat anders te doen. Het leek mij daarom leuk om mooie looks op te zoeken die nu en een trend zijn en waar ik veel inspiratie uit kan halen en misschien jij ook wel? De meeste looks die voorbij komen zijn misschien wat te extreem om zo te dragen, maar ze zijn juist wel heel mooi om je eigen look mee te creëren.

Doordat ik steeds meer make-up koop heb ik ook steeds meer kleuren om lekker mee te experimenteren. Eerder ging ik al snel voor veilig bruine en grijze tinten, nu kies ik ook wel eens voor wat meer kleur. Dit heb je vast en zeker ook al wel gezien in mijn ooglooks die bijna wekelijks voorbij komen. Ik ben niet meer bang om veel kleur te gebruiken en een tip, je moet het gewoon doen!

Voor meer looks lees je verder…

Soms vind ik het erg mooi om donkere ooglooks te maken. Het ziet er mysterieus uit en je ogen vallen erg op. Zelf combineer ik het altijd met rustige lippen maar deze looks bewijzen dat het niet per se hoeft. Ook kun je juist kiezen voor mooie donkere lippen zodat je lippen de eye catchers worden…

En ten slotte de nude make-up looks, deze trend lijkt niet meer weg te gaan. Ik vind het persoonlijk erg mooi alleen niet bij mezelf. Wanneer ik het doe lijk ik altijd een beetje ziek, maar waarschijnlijk heb ik de skill om een nude look te maken nog niet onder de knie. Ik ga het zeker blijven proberen want het is erg draagbaar voor overdag en het ziet er mooi verzorgd uit.

Bronnen: http://www.smh.com.au/ events.nl.be.msn.com http://www.bride.ca/ www.marieclaire.com www.elle.nl

70 Comments on Mooie inspirerende make-up looks!

 1. Lisa
  13 december 2010 at 19:01 (12 jaar ago)

  Wauuuw, zitten mooie looks tussen! 🙂

 2. natasja
  13 december 2010 at 19:34 (12 jaar ago)

  ga je deze allemaal maken voor een filmpje ik vind de natuurlijke look het zelfde

 3. Lisanneleeft
  13 december 2010 at 19:47 (12 jaar ago)

  De rechter op het tweede plaatje is mooi! En het derde plaatje zo’n look is altijd mooi 🙂

 4. Eline
  13 december 2010 at 19:52 (12 jaar ago)

  ik hou van kleur!

 5. Melanie
  13 december 2010 at 22:52 (12 jaar ago)

  Wat een mooie looks ik ga er een keer paar namaken Leuk hoor.

 6. Mariska
  14 december 2010 at 00:01 (12 jaar ago)

  Vind nude super mooi.. alleen als ik geen lijntje onder mijn ogen doe zie ik er al uit alsof ik ziek ben.. Mascara vergeet ik wel eens maar dan is het mascara of lijntje

 7. Milou
  14 december 2010 at 09:03 (12 jaar ago)

  Wauw, vooral de nude looks zijn prachtig. Maar het staat mij gewoon niet,

 8. femketje
  14 december 2010 at 12:37 (12 jaar ago)

  <3 de look op de 4e foto 😀

 9. Evelien
  15 december 2010 at 19:42 (12 jaar ago)

  Ik vind de nude looks het mooiste!