Make-up tutorial met L’Oréal Color Infaillible oogschaduw

Vandaag een make-up tutorial met de nieuwe oogschaduw van L’Oréal namelijk de Color Infaillible. Ongetwijfeld heb je deze oogschaduw op verschillende blogs al voorbij zien komen. In dit filmpje ga ik met drie van de kleuren een ooglook maken. Het is best een bijzondere oogschaduw, het heeft een beetje een metalic glans. Deze ooglook is niet super heftig en ik zou deze make-up gerust overdag dragen. Have fun!

[http://www.youtube.com/watch?v=ZuWSJkjfUlg]

(Kwaliteit van het filmpje wordt nog beter)

Ik hoop dat jullie het weer een geslaagd filmpje vonden en ik heb heel bewust gelet op het snelle praten. Dit kreeg ik namelijk wel eens te horen en ik heb nu heel langzaam gepraat voor mijn doen en ik hoop dat dit een verbetering is. Laat vooral een reactie achter!