Leuk boek ‘Fashionary tekenboek’

Al eerder vertelde ik dat ik erg van tekenen hou. Wanneer ik teken dan zijn het vaak fashion tekeningen. Ik vind dit super leuk om te doen en misschien was modeontwerper wel iets voor mij geweest, alleen ik hou dan weer niet zo van naaien en patroontekenen. Nu heb ik echt een super leuk boek op internet gevonden die mij erg handig lijkt, namelijk de Fashionary Tekenboek.Dit is een leuk zwart boekje uit Hong Kong  bedoeld voor designers of designers in spe. Maar dat hoeft natuurlijk niet want ik heb verder ook geen ambitie om verder te gaan als ontwerper. Het kan ook een super leuk boekje zijn wanneer je net als ik de hobby tekenen hebt en je ook into fashion bent. Het boekje heeft veel informatie over fashion bijvoorbeeld: een merken overzicht, meet tools zodat je weet hoe je een lichaam kan opmeten, textiel informatie en het allerleukste silhouetten waar jij zelf een ontwerp op kan tekenen. In het boekje zitten maar liefst 130 pagina’s die je helemaal vol kunt tekenen.

Persoonlijk lijkt mij dit een heel handig en leuk boekje en ik denk wanneer jij mode tekenen ook leuk vindt, dat het ook echt iets voor jou is. Het Fashionary Tekenboek is alleen online te koop bij Restored.nl en kost €26,50.

114 Comments on Leuk boek ‘Fashionary tekenboek’

 1. charile
  20 december 2010 at 14:43 (12 jaar ago)

  lijkt me echt een leuk boek, maar wel duur!

 2. Lisanneleeft
  20 december 2010 at 14:48 (12 jaar ago)

  Wat leuk zeg! Je moet eens je fashion tekeningen gaan showen!

  Echt een leuk boekje, misschien koop ik het zelf ook wel

 3. Sabine
  20 december 2010 at 15:21 (12 jaar ago)

  Zo’n tekenboekje heb ik altijd al willen hebben. Erg leuk!

 4. Eline
  20 december 2010 at 15:21 (12 jaar ago)

  Ik ben wel heel benieuwd naar je creaties!

 5. Sanne van Huis
  20 december 2010 at 15:40 (12 jaar ago)

  Ik zou wel een keertje wat tekeningen fotograferen en dan online zetten 🙂

 6. femketje
  20 december 2010 at 16:05 (12 jaar ago)

  lijkt me inderdaad erg handig 😀

 7. Manon
  20 december 2010 at 21:19 (12 jaar ago)

  Wat super leuk!! Jammer genoeg kan ik niet tekenen.

 8. jana-desiree
  6 mei 2014 at 23:27 (8 jaar ago)

  Het is hartstikke leuk maar hoe kan ik het bestellen of waar kan je het kopen want ik wil het zo graag