Al eerder vertelde ik dat ik erg van tekenen hou. Wanneer ik teken dan zijn het vaak fashion tekeningen. Ik vind dit super leuk om te doen en misschien was modeontwerper wel iets voor mij geweest, alleen ik hou dan weer niet zo van naaien en patroontekenen. Nu heb ik echt een super leuk boek op internet gevonden die mij erg handig lijkt, namelijk de Fashionary Tekenboek.Dit is een leuk zwart boekje uit Hong Kong  bedoeld voor designers of designers in spe. Maar dat hoeft natuurlijk niet want ik heb verder ook geen ambitie om verder te gaan als ontwerper. Het kan ook een super leuk boekje zijn wanneer je net als ik de hobby tekenen hebt en je ook into fashion bent. Het boekje heeft veel informatie over fashion bijvoorbeeld: een merken overzicht, meet tools zodat je weet hoe je een lichaam kan opmeten, textiel informatie en het allerleukste silhouetten waar jij zelf een ontwerp op kan tekenen. In het boekje zitten maar liefst 130 pagina’s die je helemaal vol kunt tekenen.

Persoonlijk lijkt mij dit een heel handig en leuk boekje en ik denk wanneer jij mode tekenen ook leuk vindt, dat het ook echt iets voor jou is. Het Fashionary Tekenboek is alleen online te koop bij Restored.nl en kost €26,50.