Essence en Catrice LE must haves!

De nieuwe limited editions van Essence en Catrice heb ik al op veel blogs voorbij zien komen. Deze LE’s kunnen je bijna niet ontgaan zijn. Dit is dus geen artikel waarin ik alle producten laat zien, want ik denk dat inmiddels iedereen deze collectie al heeft gezien. Maar ik vind deze Limited edities te mooi om er niets over te schrijven. Daarom mijn must haves uit deze collecties.

De Essence collectie heet ‘I love Berlin’ en deze collectie is geïnspireerd door de stad Berlijn. Het is een ware liefdesverklaring aan de mooie stad en de make-up is stijlvol met een cool tintje. Niet alles in de collectie liet mijn hartje sneller kloppen, maar als ware nagellak addict sprongen de nagellakjes er voor mij echt uit. En ik heb nog helemaal geen lime groene nagellak dus deze moet ik hebben. De lipbalm lijkt me ook een erg fijn product om uit te proberen!

Lees en kijk mee wat ik van de Catrice Urban Baroque Limited Edtition vind…

De Catrice Urban Baroque collectie bevat mooie pasteltinten (i love it) en stadse ornamenten. Ik vind het een hele romantische sfeer hebben. En de nagellakjes van Catrice, waar ik sowieso al fan van ben, springen er voor mij echt uit. Wat een gave kleuren en ik denk dat je er ook heel mooi ‘gradient nails’ mee kan maken. Als ik alle nagellakjes kan bemachtigen dan ga ik dat zeker uitproberen…

Zoals je wel kunt zien zitten er ook in deze limited collecties weer genoeg mooie producten. En het valt denk ik ook wel een beetje op dat ik van nagellak hou. Ik hoop dat ik de producten allemaal weet te bemachtigen. De collecties zijn te verkrijgen bij de Kruidvat in de maanden januari en februari. Je weet dus waar je mijn kunt vinden 1 januari!

94 Comments on Essence en Catrice LE must haves!

 1. Lisanneleeft
  6 december 2010 at 16:32 (12 jaar ago)

  De roze catrice nagellakjes zien er leuk uit! 🙂

 2. femketje
  6 december 2010 at 16:58 (12 jaar ago)

  ik wil alle lakjes en lipsticks 😀

 3. Leonie
  6 december 2010 at 17:03 (12 jaar ago)

  Leuk leuk leuk ^^

 4. Eline
  6 december 2010 at 20:00 (12 jaar ago)

  Hier liggen alle limited editions altijd wekenlang, dus mocht je iets niet kunnen bemachtigen dan laat maar weten, haal ik het wel voor je 🙂

 5. Sanne van Huis
  6 december 2010 at 20:02 (12 jaar ago)

  @Eline I’ll keep that in mind 🙂 Dank je!

 6. Mirjam
  6 december 2010 at 20:27 (12 jaar ago)

  Budget én mooie producten: super combi! (:

 7. Kim
  6 december 2010 at 21:57 (12 jaar ago)

  Oeh die kleurtjes nagellak zijn echt geweldig!

 8. kim
  7 december 2010 at 22:59 (12 jaar ago)

  de nieuwe lynen zijn echt tof:) trouwens ik vind je site echt super ik bezoek hem minimaal 3 keer per dag. ga zo door het ziet er echt professioneel uit !
  liefs

 9. Sanne van Huis
  7 december 2010 at 23:08 (12 jaar ago)

  @Kim dank je wel! Lief 🙂

 10. hopper
  9 december 2010 at 14:11 (12 jaar ago)

  1 januari zijn de winkels dicht. dus dat word pas de 2e neem ik aan. 😉 maar ik wil heel erg graag die poeder hebben. aangezien ik bijt heb ik niet zoveel aan nagel lak. 😛

 11. Fleur
  3 februari 2011 at 19:43 (11 jaar ago)

  (ppsst, er mist een woord in de laatste zin van je artikel)
  Ik probeer die hightlighter te krijgen, maar de Kruidvat in Utrecht heeft het nergens. Hele maand januari steeds gekeken, maar niets helaas =$