Win een goedgevulde WeAreFashion Goodiebag!

Wat vind ik winacties organiseren leuk, misschien vind ik het zelf nog wel leuker dan dat jullie het vinden (denk het niet echt natuurlijk). Ik heb de laatste tijd weer allemaal leuke spulletjes geregeld en weer genoeg om er een WeAreFashion goodiebag mee te vullen.

Afgelopen augustus was mijn eerste goodiebag actie en dit was zo’n succes dat ik het snel nog een keertje wou gaan organiseren. Dit keer moesten er nog leukere goodies in en ik denk dat dit wel gelukt is. En met de maand december in het vooruitzicht heeft iedereen wel zin in een extraatje, toch? Mijn goodiebag heeft een waarde van rond de €140,- en ik kan me zo voorstellen dat je inmiddels erg benieuwd bent naar de goodiebag, dus kijk met me mee:

Zelf ben ik helemaal gek op het lezen van bladen. Dit vind ik heerlijk om te doen, lekker op de bank met een kop thee en dan allerlei mode en beauty nieuwtjes lezen. Met deze magazines ben je wel even zoet. (dit zijn voorbeelden, de winnaar van de goodiebag krijgt de meest recente magazines opgestuurd).

Dit is een mooi smal riempje met gouden studs. Deze leuke accessoire van Pieces kan je kledingstuk net even een extraatje geven.

Je bent vast wel op de hoogte van mijn twee Lush verslavingen, namelijk: Sweetie Pie en Lemony Flutter. De Sweetie Pie is een shower jelly en ik heb maar meteen voor 240 gram gezorgd, zo kun je een tijdje vooruit. Het ruikt echt heerlijk, heb je hier eenmaal aan geroken dan weet ik zeker dat je verslaafd bent aan deze jelly. Lemony flutter is ook heerlijk. Het is een product wat je lekker op je nagelriemen en andere droge plekken kan smeren. Lemony Flutter is echt een wondermiddel!

De twee nieuwste nagellak kleuren van Catrice: Run Forrest Run en Hip queens wear bleu jeans zijn super trendy kleurtjes. Ik wou er ook nog graag de kleur Absolutely Chinchilly bij doen maar deze is overal in Groningen uitverkocht. Mocht ik voor 1 december eentje kunnen bemachtigen dan stop ik dat kleurtje er ook nog bij!

Deze sjaal en muts houden je hoofd en nek wel warm deze winter. Op de muts zitten mooie steentjes, om net even dat extra te geven. Dit pakketje heb ik ontvangen van webshop FabFashion, hier schreef ik laatst al een artikel over.

Deze leuke sieraden en grappige pen heb ik thuis nog niet ontvangen (vanwege de TNT staking) maar deze goodies komen zeker in de goodiebag te zitten. Super leuke accessoires die te koop zijn bij Lexington Avenue, binnenkort lees je op mijn blog meer over deze leuke webshop.

Wie is er niet dol op Boozyshop? Dit pakketje heb ik ontvangen en bestaat uit een super mooi China Glaze lakje, een echte Boozyshop oogschaduw kwast (die heel fijn is) een mooie Lipgloss van ColorClub, een nagelvijltje en twee proefjes van Yes To Carrots.

Ten slotte heb ik nog een pakketje met  twee Idol-White pennen. Hier schreef ik laatst nog een artikel over en deze ga ik uittesten. De Idol-White belooft mooie witte tanden en die gun ik jullie natuurlijk ook!

Er kan helaas niet meer mee worden gedaan aan deze winactie, maar er komen snel weer nieuwe aan!

Ik weet bijna wel zeker dat iedereen zo’n geweldig leuk pakket wel wil winnen, maar wat moet je doen om kans te maken? Allereerst laat een reactie achter, vind ik altijd erg leuk om te lezen. Verder wanneer je Twitter hebt, vind ik het erg leuk dat je me gaat volgen en dat je het volgende bericht op twitter plaatst: Doe mee en win een goedgevulde @wearefashion goodiebag t.w.v. €140,- http://bit.ly/aQvS77 PLS RT. Laat ook even in je reactie weten wat je Twitter naam is, zodat ik het kan controleren. Ik vind het ook erg leuk als je me gaat volgen op BlogLovin, dit kan ik niet controleren dus het is niet verplicht. En dan ten slotte, op mijn blog heb ik drie tasjes verstopt (zie voorbeeld) deze tasjes staan verspreid in artikelen, dit kunnen nieuwe maar ook oude artikelen zijn. Wanneer je 1 tasje vindt, dus je hoeft er maar eentje te vinden, mail je de titel van het artikel naar info@wearefashion.nl. Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken om een tasje te vinden en mocht het echt te moeilijk zijn dan ga ik hints geven, maar ik verwacht dat dat niet nodig is. Meedoen kan t/m woensdag 1 december. Ik wens jullie heel erg veel succes!

Hint: Een tasje zit in een artikel wat gaat over een product uit de goodiebag..Succes!

(Tip: kijk ook echt in een artikel)