Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler

(Advertorial)

Ik heb de eer om de Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler te testen en hier iets over te schrijven. Ik weet niet of het meteen een compliment is, maar ik gaf laatst in een filmpje al toe dat ik een klein beetje last heb van rimpeltjes rondom mijn ogen.Ik denk dat dit vrij normaal is en er zijn vast meiden die dit ook al een klein beetje hebben. Het was wel erg leuk om dit product te testen en te zien dat het ook echt werkt!

Maar eerst meer over het product. De Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler is zoals de naam eigenlijk al zegt een rimpelvuller. Voor grotere rimpels maar ook heel goed te gebruiken voor minder diepe rimpels. Deze rimpelvuller is verkozen tot de beste van 2010. Het is eindelijk een product dat echt werkt en er hoeft niet eens plastische chirurg aan pas te komen om van je rimpels af te komen. Wereldwijd is dit product al een groot succes, maar vanaf nu is het ook exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Maar hoe werkt het nou precies? Tri-Aktiline bevat een hightech cocktail van drie ingrediënten, namelijk: Gatuline Expression, Kombuchka PH en Argireline. Deze drie ingrediënten zorgen er samen voor dat de lijntjes meteen met het smeren minder zichtbaar worden. Maar dat niet alleen, op langer termijn bij dagelijks gebruik zorgt het er ook voor dat de rimpels verminderen.

Nu mijn eigen bevindingen over dit product. Eerlijk, ik was een klein beetje sceptisch, hoe kan een creme er nou voor zorgen dat mijn rimpels opgevuld worden en vooral dat het ook blijft zitten? Maar ik zag meteen resultaat, mijn rimpeltjes werden minder zichtbaar en het blijft ook gewoon goed zitten gedurende de dag. Het is de bedoeling dat je het al kloppend opbrengt en dit doe je nadat je de huid hebt gereinigd. Het voelt eerst een klein beetje trekkerig aan, maar dit gevoel verdwijnt na ongeveer een minuut. Daarna voelt het juist heel zacht aan. Je moet het goed laten drogen voordat je er make-up over aanbrengt. Een tip gebruik een zo vloeibaar mogelijke foundation want dit geeft het mooiste resultaat. Het beste is om dit product twee keer per dag aan te brengen, het liefst s’ochtends en s’avonds. Het product is trouwens erg zuinig in gebruik, je hebt maar een heel klein beetje nodig. Mijn mening over dit product is dus hartstikke positief en als je de voor en na foto’s bekijkt dan zie je ook echt wel verschil. De verpakking daarentegen vind ik wel heel saai, het lijkt wel een beetje op een muurvuller verpakking, hoe toepasselijk? Maar dat is slechts een detail, het gaat uiteindelijk om het product en deze doet echt prima werk! De Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler is verkrijgbaar bij de Douglas en kost €39,95 voor 30 ml.

Afbeelding 1 is van de huid op mijn voorhoofd, hier heb ik van die ‘denkrimpels’. Afbeelding 2 is de huid rondom mijn oog. Zie je hoe duidelijke het verschil is? (De foto’s zijn onbewerkt).

14 Comments on Tri-Aktiline Instant Deep Wrinkle Filler

 1. Arantxa
  6 november 2010 at 14:48 (12 jaar ago)

  Wie had dat gedacht, een rimpelcrème dat werkt?

 2. Sanne van Huis
  6 november 2010 at 14:50 (12 jaar ago)

  @Arantxa ik was zelf eerlijk gezegd ook wel een beetje verbaasd!

 3. Emma
  6 november 2010 at 16:14 (12 jaar ago)

  je ziet echt verschil ja!
  ik zou het zelf niet kopen, vind het aardig prijzig en vind me hier te jong voor 😉 heb net als jij kleine rimpeltjes misschien, maar verder.. 🙂

 4. Eline
  6 november 2010 at 16:14 (12 jaar ago)

  De tube vind ik zo lelijk. Net een bus siliconenkit o.i.d.!

 5. Sanne van Huis
  6 november 2010 at 19:25 (12 jaar ago)

  @Eline idd ik vind de verpakking ook niet echt chic 🙂 idd

 6. Lian
  7 november 2010 at 00:46 (12 jaar ago)

  Wauw, duidelijk verschil, goede tip!

 7. alexandra
  7 november 2010 at 22:26 (12 jaar ago)

  pff, dit vult je rimpels alleen. er bestaat niet zoiets als een anti rimpel creme. in de zin dat ze echt verminderen. dat doet alleen botox. waarom trapt iedereen daar nog steeds in…

 8. Mandy
  8 november 2010 at 01:41 (12 jaar ago)

  zag dat je er al bij had gezegd foto’s zijn onbewerkt hihi!
  maar bij jou ziet het er ook scherper uit vind ik en komt het ook eerlijker over 🙂
  (ps: ik kraak niet misslipgloss af nu) want niet altijd alles kan perfect zijn of scherp genomen zijn!
  gelukkig heb ik zelf nog geen rimpels maar ben nu toch wel erg aan het twijfelen zou het dan toch echt zo goed werken?? ik ga zeker een proefje halen waneer ik weer in de stad ben want ben er echt nieuwsgierig naar geworden! en als het zo goed voor rimpels werkt.. dan werkt het misschient ook wel goed tegen mijn grove porien we zulle zien :D!