Review: Lush Shower Smoothies

Weer heb ik een heerlijk product van Lush mogen ontdekken, namelijk de Shower Smoothie. Al een tijdje was ik benieuwd naar dit doucheproduct en paar maandjes terug kocht ik meteen twee soorten in de UK webshop, namelijk de ‘Turkish Delight’ en ‘Creamed Almond & Coconut Smoothie’. Ik kan alvast verklappen dat het super fijne producten zijn en het zijn naast de ‘Sweetie Pie’ mijn meest gebruikte doucheproducten van dit moment.

Twee potten dus, beide ruiken ze verschillend maar verder qua structuur en verpakking zijn ze hetzelfde. Wanneer ik denk aan een smoothie denk ik aan een mooi glad, luchtige massa, dat is eigenlijk ook hoe de Shower Smoothie voelt en eruit ziet. Ze zitten verpakt in de welbekende zwarte potjes van Lush en er zit maar liefst 200 gram in. De ‘Turkish Delight’ ruikt naar rozenblaadjes en dit kan ook heel goed kloppen, want er zitten heel veel rozenblaadjes in verwerkt. Verder zit er ook nog jasmijn, neroli olie, cocosolie, amandelolie en cacaoboter in. Met deze ingrediënten krijg je sowieso een zijdezacht huidje. De ‘Creamed Almond & Coconut Smoothie’ ruikt niet zoals je zou verwachten naar kokos maar naar Jasmijn, vanille en Ylang. Het heeft deze naam gekregen doordat er amandelolie en kokosolie in zitten.Tip: De Shower Smoothies kun je beide ook erg goed gebruiken als scheerschuim en ook kun je er een scrub van maken door er zeezout bij in te doen.

Het wassen onder de douche gaat erg makkelijk met de smoothies. Je zou het bijvoorbeeld ook in een douchepuff kunnen doen. Het schuimt niet heel erg maar je krijgt er wel een schoon gevoel van en de geur is echt lekker. Wanneer je het eraf spoelt hou je een beetje een vettig laagje over. In het begin is dit even wennen maar nu merk ik het niet eens meer. Mijn huid wordt er in ieder geval heerlijk zacht van en ook na het douchen ruikt het nog steeds heerlijk!

Je kunt eigenlijk al wel raden dat ik erg enthousiast ben over deze Shower Smoothies. Er zit best veel in en je kunt er lang meedoen. Maar let wel op, want ze zijn niet onbeperkt houdbaar, dus wees niet te zuinig. Ik heb deze producten uit de UK en hier zijn ze aanzienlijk goedkoper. In Nederland betaal je voor de ‘Turkish Delight’ €29,95, in de UK ongeveer €18,- dit is dus een behoorlijk verschil. Tussen de prijzen van de ‘Creamed Almond Coconut Smoothie’ zit niet zo heel veel verschil. Ben je nog op zoek naar een fijn en origineel doucheproduct dan vind ik de Shower Smoothies van Lush een echte aanrader!

82 Comments on Review: Lush Shower Smoothies

 1. janne
  27 november 2010 at 10:09 (12 jaar ago)

  MMmmmmmmm…. I LOVE LUSH!!

 2. Marjolein
  27 november 2010 at 10:16 (12 jaar ago)

  oo, deze lijken me superfijn! Ik wil ook graag een keertje iets van lush proberen, maar er zit hier geen Lush winkel in de buurt en op internet bestellen voel ik niet echt iets voor 😉

 3. Judith
  27 november 2010 at 10:24 (12 jaar ago)

  Leuk review! Ze lijken me inderdaad ook echt fijn.

 4. fiorellaflora
  27 november 2010 at 11:43 (12 jaar ago)

  Als ik weer ga bestellen(lees als ik weer geld heb:P) dan ga ik het gewoon via engeland doen:D stuk goedkoper!!

 5. Sofie
  27 november 2010 at 12:00 (12 jaar ago)

  Ikzelf heb de creamed almond & coconut smoothie en ze zijn idd zalig!

 6. Hande
  27 november 2010 at 12:45 (12 jaar ago)

  Ze lijken me echt heel fijn! Zou ze heel graag willen uitproberen 🙂

 7. Lisa
  27 november 2010 at 12:54 (12 jaar ago)

  Die producten klinken erg fijn 😀 Bedankt voor de review 🙂

 8. Mirjam
  27 november 2010 at 13:21 (12 jaar ago)

  Die producten lijken mij ook echt superfijn! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets van Lush gekocht, mijn budget staat daar niet echt naar.. :$ Maar ik ben wel heel benieuwd, want ik hoor alleen maar goede berichten over Lush!

 9. Manon
  27 november 2010 at 16:42 (12 jaar ago)

  Ik hou van de producten van Lush.

 10. Eline
  27 november 2010 at 22:51 (12 jaar ago)

  Het klinkt echt heerlijk maar ik vind het te duur!

 11. lisae
  28 november 2010 at 20:40 (12 jaar ago)

  Mmm.. verrukkelijk! Ik ruik het bijna door het beeld heen! ^o^

 12. Melanie
  29 november 2010 at 20:48 (12 jaar ago)

  was een tijdje niet op je site geweest en heb wel heel veel gemist geloof ik! lekker lijkt het me.