Outfit Of The Day: Uggs, Tube sjaal en tregging!

Deze week kon je al mijn Uggs zien (die waarschijnlijk toch echt fake zijn) maar ik heb er niet veel voor betaald, dus dat is een schrale troost. In mijn laatste shopvlog liet ik ook een tube sjaal zien van Pieces en deze heb ik voor deze outfit omgedaan. Ook mijn tregging met knoopjes heb ik hier aan en deze vind ik zelf erg leuk! Het is een prima outfit om mee naar buiten te gaan, zolang het droog is natuurlijk…

Neppe uggs of echte Uggs, ze zijn in ieder geval lekker warm en zitten stevig om mijn voeten en dat is toch voor mijn het belangrijkste. Het jasje heb je misschien al vaker voorbij zien komen, maar het is gewoon een comfortabel jasje die ik graag draag. Vind jij het ook een leuke outfit?

14 Comments on Outfit Of The Day: Uggs, Tube sjaal en tregging!

 1. Lisa
  4 november 2010 at 13:22 (10 jaar ago)

  Hele leuke outfit ! :) Leuk jasje ^^

  Beantwoorden
 2. Tine
  4 november 2010 at 13:24 (10 jaar ago)

  Like! Het jasje is echt leuk, & de sjaal lijkt ook erg fijn, lekker warm :)
  x

  Beantwoorden
 3. Emma
  4 november 2010 at 13:43 (10 jaar ago)

  leuke outfit!!
  vooral die sjaal ziet er heel lekker warm uit :D

  Beantwoorden
 4. Eline
  4 november 2010 at 13:45 (10 jaar ago)

  Het jasje en de sjaal zijn echt leuk!

  Beantwoorden
 5. janne
  4 november 2010 at 16:56 (10 jaar ago)

  Heeeel erg leuke outfit!! je hebt zoooon leuke stijl! Ik heb ongeveer hetzelfde daarom zal ik dat waarschijnlijk vinden haha. Erg leuk gecombineerd! Mijn vriendin heeft die Uggs en een andere vriendin het jasje haha!

  Beantwoorden
 6. Manon
  4 november 2010 at 20:05 (10 jaar ago)

  Die Uggs heb ik in het zwart en ze zitten zo lekker!!

  Beantwoorden
 7. Nona
  29 januari 2011 at 21:42 (10 jaar ago)

  Die sjaal is lekker he? Primark toch? HEb ik ook :)

  Beantwoorden
 8. Esther
  28 september 2011 at 11:55 (9 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Ik hou van jou kledingstijl en wil graag dat jasje.
  Waar kan je die kopen en voor hoeveel..

  Love your outfits and site!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   28 september 2011 at 12:10 (9 jaar ago)

   Dat jasje heb ik van de H&M maar die heb ik vorig jaar al gekocht, dus ik denk dat ze die helaas niet meer hebben :(. En natuurlijk dank je wel voor je complimenten :D

   Beantwoorden
 9. Eldridge Denkins
  12 augustus 2020 at 00:53 (3 dagen ago)

  I just want to mention I am new to weblog and truly enjoyed your page. Probably I’m want to bookmark your blog post . You really come with good writings. Thanks for sharing your web page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *