MNY Blushes

Vandaag laat ik het laatste product zien van mijn geshopte MNY make-up namelijk, de blushes. Ik denk dat ik van alle producten die ik van dit merk heb, over de blushes het meest enthousiast ben. Dat komt vooral omdat er heel veel kleur ย vanaf komt, het is namelijk goed gepigmenteerd. En dat voor nog geen 3 Euro per blush!

De verpakkingen zien er net zo hip en jong uit als de ander producten van MNY. In tegenstelling tot de verpakking van de oogschaduw doosjes, gaan de blushes erg makkelijk open. Ik heb twee verschillende kleuren gekocht, namelijk een roze met glitters en een mat perzik kleurige blush (kleurnummers: 201 en 301) Vooral van de 201 komt veel kleur af en de glittertjes zijn mooi subtiel. De blush brengt makkelijk aan en je moet uitkijken dat je niet teveel aan je kwast doet, want er komt echt veel kleur vanaf. Wat me wel is opgevallen is dat het niet de hele dag blijft zitten, maar eerlijk gezegd heb ik dat bij geen enkele blush. Het kan zijn doordat mijn huid door de foundation vrij vet is en dat het als ware van mijn gezicht afglijdt. Dus mocht je van huis gaan, neem de blush dan mee want dan kun je het af en toe bijwerken. Maar voor nog geen 3 Euro kun je eigenlijk ook niet verwachten dat het de hele dag perfect blijft zitten.ย Kijk mee naar de swatches van deze blushes:

Zoals je kunt zien geeft de roze kleur iets meer kleur, dat komt natuurlijk ook omdat de kleur een groter contrast heeft met mijn huid. Ik ben heel erg enthousiast over de blush en ik ben dan ook erg benieuwd naar jullie mening.

81 Comments on MNY Blushes

 1. Eline
  5 november 2010 at 14:27 (12 jaar ago)

  Ik vind de roze erg mooi staan!

 2. Melanie
  5 november 2010 at 14:33 (12 jaar ago)

  Die perzikkleurige blush heb ik ook! Het is het enige MNY product dat ik nog eens zou kopen. Ik vond de nagellakjes en de lipproducten maar niks..

 3. Lisa
  5 november 2010 at 15:41 (12 jaar ago)

  Mooie blush kleuren ๐Ÿ™‚

 4. Manon
  5 november 2010 at 15:57 (12 jaar ago)

  Ik vind alle twee de kleuren heel erg mooi staan!

 5. Lisanneleeft
  5 november 2010 at 16:23 (12 jaar ago)

  De blushes zijn ook mijn favoriet ๐Ÿ™‚

 6. Emma
  5 november 2010 at 16:48 (12 jaar ago)

  erg mooi! ik heb zelf nummer 101, ben er heel blij mee en gebruik hem nu bijna elke dag. blijft bij mij trouwens best goed zitten! vanochtend op gedaan en zit nog hetzelfde ๐Ÿ™‚

 7. Sanne van Huis
  5 november 2010 at 16:56 (12 jaar ago)

  @Emma Ik heb dat eigenlijk bijna bij alle Blushes, zelfs die van MAC. Misschien dat ik een iets vettere huid heb ๐Ÿ™‚

 8. Tatjana
  5 november 2010 at 19:18 (12 jaar ago)

  Ik vind ze ook erg mooi, heb zelf de 101.

 9. Kim
  6 november 2010 at 13:26 (12 jaar ago)

  Echt mooi, vooral die perzikkleurige!