Mijn Catrice wishlist

Helaas kon ik afgelopen keer niet bij de perspresentatie van Catrice zijn. Ik ben zelf erg gek op dit budgermerk en ik had graag tussen alle nieuwe make-upjes willen snuffelen. Vanaf 1 november (gisteren dus) liggen er weer nieuwe producten van Catrice in de schappen en daarom heb ik een wishlist gemaakt. Deze producten wil ik erg graag kopen en ik hoop vooral dat de nagellakjes nog op voorraad zijn!

1.) Dit zijn toch wel mijn favorieten van mijn wishlist en misstaan zeker niet in mijn nagellakstash. De kleurtjes hebben de namen: Absolutely Chinchilly, Run Forest Run enΒ Hip Queens Wear Blue Jeans 2.) Een echte eyebrow kit heb ik nog niet dus dat wordt eigenlijk wel tijd 3.) Ook naar de Smokey Eyes kit ben ik heel benieuwd, ik zag al wat swatches en dat zag er goed uit. Het is altijd handig om een klein palet te hebben 4.) Ook zit er een hele mooie Multi Colour compact Powder in de collectie, dit is een matte poeder die je over je foundation kan dragen. 5.) En ten slotte drie mooie kleuren lipgloss, in de kleuren: 020, 040 en 100.

De prijzen zijn natuurlijk laag zoals we gewend zijn van Catrice. Binnenkort ga ik vast en zeker wel even een bezoekje brengen aan de Kruidvat om te kijken of er nog iets is van mijn wishlist. Heb jij ook al iets gekocht, of is er een item die je moet hebben?


93 Comments on Mijn Catrice wishlist

 1. Tamara
  2 november 2010 at 13:44 (12 jaar ago)

  Ik vind de nagelakjes heel mooi:D
  ik ben echt een nagellak freak:D
  en de lipglossjes lijken me wel mooi πŸ˜€

 2. Ellen
  2 november 2010 at 14:33 (12 jaar ago)

  leuke wishlist van catrice. die multi colour compact powder lijkt me ook wel wat.

 3. Lisanneleeft.nl
  2 november 2010 at 14:33 (12 jaar ago)

  Ik wil graag dat smokey eyes palette hebben πŸ˜€

 4. Lisa
  2 november 2010 at 15:13 (12 jaar ago)

  Die nagellakjes en smokey eye palette ziet er interessant uit πŸ˜€

 5. Eline
  2 november 2010 at 17:42 (12 jaar ago)

  Ik heb met de perspresentatie al zoveel gekregen dat ik nu de helft weggeef :p Ik ga er dan ook niks meer bij kopen!

 6. Kim
  2 november 2010 at 18:28 (12 jaar ago)

  Mooie wishlist, ik vind al de producten eigenlijk super, kan niet kiezen!

 7. Annebeth
  15 januari 2011 at 17:28 (11 jaar ago)

  heeyy,
  ik heb eigenlijk een vraagje,
  hoe maak jij z’on wishlist op de computer ?