Lookbook: Zara evening collectie!

Bijna alle winkelketens komen wel met speciale december collecties. Kleding en accessoires met een feestelijk tintje. Omdat Zara bij één van mijn favoriete ketens hoort, leek het me leuk om de speciale ‘evening collectie’ aan je te laten zien. Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft de Zara een normale damescollectie en het merk TRF, dit is eigenlijk meer voor jongeren. TRF kun je een beetje vergelijken met Divided van H&M. Zowel de normale damescollectie als TRF hebben speciale december items.

De damescollectie bestaat voornamelijk uit donkere kleuren met stijlvolle jurkjes. Het is vrouwelijk maar toch ook stoer. Het jurkje met de grote ronde pailletten vind ik persoonlijk erg leuk. Ook het panter colbert vind ik geweldig…

Ook de collectie van TRF is donker. Het is iets minder sjiek, ik vind de stijl een beetje eigenwijzer. Ik hou er wel van, het is lekker jong en toch zie je er netjes uit. Ook al zou ik zelf nooit een broekpak aantrekken en toch vind ik de broekpak erg mooi!

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt en naar welke collectie gaat jouw voorkeur uit?

7 Comments on Lookbook: Zara evening collectie!

 1. Nadia Segers
  26 november 2010 at 11:54 (10 jaar ago)

  erg mooie outfits! ♥
  & vind de winactie zeer spannend!

  iig ik blijf met plezier je artikels volgen :D

  liefs!

  Beantwoorden
 2. Eline
  26 november 2010 at 12:09 (10 jaar ago)

  Je wordt zo ontzettend genaaid bij de zara. We moesten de kaartjes met prijzen eraf halen en duurdere prijzen er aan hangen (n)

  Beantwoorden
 3. janne
  26 november 2010 at 14:39 (10 jaar ago)

  Ooooww wat moooi! Ik vind de modellen van Zara ook altijd zo mooi!

  Beantwoorden
 4. Emma
  26 november 2010 at 17:52 (10 jaar ago)

  wat mooi! die jurkjes, wauw :)

  Beantwoorden
 5. Lian
  29 november 2010 at 21:29 (10 jaar ago)

  Oooh, hier word ik hebberig van! Ik wist dat Zara online gevaarlijk zou worden, ik ga direct even kijken!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *