Iedereen droomt waarschijnlijk wel van een mooi wit gebit. Steeds vaker zie ik met name op beautyblogs, meiden die hun tanden gaan laten bleken. Het lijkt wel alsof de witte tanden hype vanuit Amerika onze kant is overgewaaid, maar dat vind ik ook niet zo gek, want mooie witte tanden vind ik ook echt passen bij beauty. Ik ga de komende maand Idol-White uittesten, een tanden bleekmiddel voor thuis.

Maar eerst meer over Idol-White. Het is een nieuw product waarmee je thuis je tanden kunt bleken. In 20 minuten kun je met een whitening pen je tanden bleken en daarna schijn je meteen resultaat te zien, en op langer termijn blijven je tanden ook witter. Het fijne aan het product is dat je geen bleek lampen of bitjes nodig hebt. Het product is in Amerika een ware hit en de zusjes Kardashians staan helemaal achter Idol-White. Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar het resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk? Eerst moeten de tanden goed gepoetst worden, daarna kan je de pen gaan gebruiken. Er zit aan de achterkant een soort van draai mechanisme en deze moet een paar keer naar rechts klikken. Zo komt er een gel in het kwastje en nu kan het aangebracht worden op de tanden. Zorg ervoor dat de lippen er niet overheen gaan en na een half minuut mogen de lippen weer ontspannen. Na 20 minuten mag je de mond spoelen en kan er ook weer gegeten en gedronken worden.

Ik ga het dus de komende maand uitproberen en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte of mijn tanden inderdaad witter worden. Ben je zelf nieuwsgierig geworden, ik heb de Idol-White uit deze shop. Binnenkort geef ik ook een setje weg, dus hou mijn blog goed in de gaten.

[http://www.youtube.com/watch?v=d4MUTrEY6dg]