Ik test het voor je uit: Idol-white

Iedereen droomt waarschijnlijk wel van een mooi wit gebit. Steeds vaker zie ik met name op beautyblogs, meiden die hun tanden gaan laten bleken. Het lijkt wel alsof de witte tanden hype vanuit Amerika onze kant is overgewaaid, maar dat vind ik ook niet zo gek, want mooie witte tanden vind ik ook echt passen bij beauty. Ik ga de komende maand Idol-White uittesten, een tanden bleekmiddel voor thuis.

Maar eerst meer over Idol-White. Het is een nieuw product waarmee je thuis je tanden kunt bleken. In 20 minuten kun je met een whitening pen je tanden bleken en daarna schijn je meteen resultaat te zien, en op langer termijn blijven je tanden ook witter. Het fijne aan het product is dat je geen bleek lampen of bitjes nodig hebt. Het product is in Amerika een ware hit en de zusjes Kardashians staan helemaal achter Idol-White. Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar het resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk? Eerst moeten de tanden goed gepoetst worden, daarna kan je de pen gaan gebruiken. Er zit aan de achterkant een soort van draai mechanisme en deze moet een paar keer naar rechts klikken. Zo komt er een gel in het kwastje en nu kan het aangebracht worden op de tanden. Zorg ervoor dat de lippen er niet overheen gaan en na een half minuut mogen de lippen weer ontspannen. Na 20 minuten mag je de mond spoelen en kan er ook weer gegeten en gedronken worden.

Ik ga het dus de komende maand uitproberen en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte of mijn tanden inderdaad witter worden. Ben je zelf nieuwsgierig geworden, ik heb de Idol-White uit deze shop. Binnenkort geef ik ook een setje weg, dus hou mijn blog goed in de gaten. 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on Ik test het voor je uit: Idol-white

 1. Lisanneleeft
  16 november 2010 at 16:43 (9 jaar ago)

  Oh ik ben erg benieuwd of het werkt!
  En als er een setje weggegeven kan worden doe ik mee, hihi!

  Beantwoorden
 2. Eline
  16 november 2010 at 18:45 (9 jaar ago)

  oh ik ben heel benieuwd! Ik heb strips en die werken goed, dus ben benieuwd of dit ook werkt!

  Beantwoorden
 3. Lisa.
  16 november 2010 at 20:25 (9 jaar ago)

  @Eline: wat voor strips?

  Ik ben al een tijdje op zoek naar iets wat mijn tanden bleekt of witter laat lijken. Het laten doen bij de tandarst is superduur en ook niet zo goed voor je tanden…

  Beantwoorden
 4. Emma
  16 november 2010 at 21:01 (9 jaar ago)

  ik ben heel benieuwd!

  ik gebruik zelf sinds een paar dagen Pearl Drops, en ben nu in 5 dagen al 2 kleurtinten lichter! (van het kleurenstripje dat er bij zit)
  maar het is afwachten of het lichter blijft worden :) ben heel benieuwd naar idolwhite!

  Beantwoorden
 5. Melanie
  16 november 2010 at 21:11 (9 jaar ago)

  Ben erg benieuwd, als je het wat vindt dan ga ik het zeker kopen (als het van mijn ouders mag)

  Beantwoorden
 6. shna
  17 november 2010 at 00:31 (9 jaar ago)

  Ben heel benieuwd :D

  Beantwoorden
 7. Judith
  18 november 2010 at 22:10 (9 jaar ago)

  Wow, ik wist eigenlijk niet eens dat het bestond.
  Maar het is wel handig :)

  Beantwoorden
 8. Sverige Tröja
  11 mei 2019 at 03:55 (11 maanden ago)

  My relatives always say that I am killing my time here at web, but
  I know I am getting knowledge all the time by reading thes pleasant posts.
  Sverige Tröja

  Beantwoorden
 9. link alternatif formasiqq
  10 november 2019 at 13:20 (5 maanden ago)

  You shoud also enter in yur personal information (age, sex, weight) as thiis helps determine how many energy you bujrn per session.

  Beantwoorden
 10. Rückwärtssuche
  20 december 2019 at 06:30 (4 maanden ago)

  Die Gewinnmitteilung ist schon merkwürdig!!
  Kein Name, weder als “Juristische Person” noch eine Bürgerlicher ein persönlicher Name als juristisch Haftender!!
  Weiter,ob dieses Mitteilung nicht gegen unerlaubte Werbung oder sogar der
  Form her, weil keine Person benannt, unstatthaft ist oder sogar gegen das
  Gesetz der unerlaubten Werbung erfüllt?? . Auch fehlt jeglicher Hinweis auf eine
  vorhandene AGB.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *